iksa29 eeeeeeee tam... 14.04.08, 21:33 pozbędziecie się chwasta a pójdziecie siedzieć jak za człowieka.... Ja jednak czasami swojego tyż... a potem go lowjaaaaaaaaam , bo fajny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
netnika Nie warto... 13.04.08, 21:20 Pojdziesz siedziec i po co ci to ? Lepiej zatruj mu zycie, niech pocierpi... Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: netnika dobrze mówi 13.04.08, 21:24 zabijesz, przymkną cię i co ci z tego będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Mam ochotę... 13.04.08, 21:28 oooo... ja dziś też. No chyba, że wróci na tyle późno, ze zdążę ochłonąć. Jakby co- służę wyrafinowanymi pomysłami. Odpowiedz Link Zgłoś
netnika Skoobus... 13.04.08, 21:30 Jakies powazne powody ??? Czy tylko dola masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
skoobus Re: Skoobus... 14.04.08, 10:44 mąż mnie w... swoją gadką, że nic na miejsce nie chowam, a niestety to on to robi... No i mam dośc jednego jego kumpla, który każdego dnia próbuje go namówic na coś złego (nie napisze na co bo mi wstyd) a on chętnie by to zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Mam ochotę... 13.04.08, 21:42 a ja mam na odwrót, jak wróci dużo za późno to się tak nakręcę, że do chałupy nie wpuszczę! derkę na korytarzu mu zostawię. a ochłonę dopiero jak trzy razy pod rząd wyartykułuję wszystko to, co mam mu do powiedzenia i specjalnie nie wział komórki ze sobą, szuja. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:04 problem w tym, że ja juz wszystko wyartykułowałam i on twierdzi, że nieco za duzo. I polazł był sobie wypuścić pare uszami, a może nawet zniweczyć półroczna detoksyfikacje nikotynową A tego mu nie wybaczę... cos dzisiaj wisi w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:08 ...trzynasty...? i znowu trza się napić. dobrze, ze ostatniej puszki piwa z lodówki nie zabrał Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:19 nooo... a godzine wcześniej bylismy w matkiecie i nabylismy sobie wielka flache martinii nawet lód zdążył mi przygotować i se poszedł..., ale flache zostawił)) Trzynasty! No tak, to wszystko tłumaczy, zapomniałam zupełnie. To co? Za piekne i mądre kobiety...?)) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:22 i z żalu, że nie wiedzą jakie super babki im w domu barki opróżniają Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:26 tak, ale szybko sobie przypomną i wrócą z podkulonym ogonkiem. Byleby tylko zimnych stóp w środku nocy ogrzać nie chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:28 mojemu służę noclegiem pod ciepłym prysznicem. termofor jeszcze mam gdzieś w szafie, to mu razem z derką zostawię Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:45 dobre masz serce Demarto Ja swojemu pozwole dostąpic łaski i lec obok królowej śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:48 tylko nie nachuchaj na niego za bardzo. na co ci frozen - mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:53 pytanie czy kobiecie w ogóle potrzebny jest mąż, jeśli zaspokoiła juz potrzebe reprodukcji, jest wzglednie samowystarczalna finansowo, a jak ma ochote pogadać to wchodzi na forum?)) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Mam ochotę... 13.04.08, 23:08 no pewnie! ktoś tą antenkę za oknem musi trzymać, żeby ten internet do kumpjutra dochodził Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Mam ochotę... 14.04.08, 00:11 no widzisz, nawet tego nie potrafi dobrze robic- miałam godzinna przerwe w dostępie do netu)) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Mam ochotę... 13.04.08, 22:24 skoobus napisała: > zabić męża... A co cie powstrzymuje przed wcieleniem ochoty w czyn? Odpowiedz Link Zgłoś
nullik Re: Mam ochotę... 14.04.08, 09:36 To chyba jakaś epidemia jest... Się zastanawiam, czy mnie tez wirus nie zaatakował, bo tez tak jakos na mojego patrzeć nie mogę... Ale on oczywiście nic niestosownego nie zrobił, no skąd. To ja sobie znów stwarzam problem... Jak wezmę i jak potrząsnę... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mam ochotę... 14.04.08, 09:45 A mój wczoraj przyszedł mnie odwiedzić w nowym mieszkaniu i wyżarł mi całą fasolkę po bretońsku, co ją sobie ugotowałam - trzy razy dokładał! Powiedział, że ma takie prawo i będzie je miał też po rozwodzie heheheheh I jakoś go nie mam ochoty zabić - dziwne jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: Mam ochotę... 14.04.08, 10:00 Dobrze, żę to tylko odwiedziny, bo po tej fasolce mogłoby być, jak w dowicipie: Małżeństwo leży w łóżku. Mąż prosi żonę: - Odwróć się. Odwróć się do mnie przodem... - A co? Będziemy się kochać? - Nie. Będziesz pierdzieć w ścianę! Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: Mam ochotę... 14.04.08, 10:58 Ja też mam ochotę zabić a nawet się rozejść tylko jak to zrobić.Niestety nie jestem samowystarczalna finansowo plus 3 dzieci plus parę kredytów ech kicha,już mi się nie chce niczego naprawiac to nic nie daje ,żyjemy obok siebie a ja chce więcej.Wczoraj była AWANTURA -kto zabrał mu nożyk do golenia,były 4 a są 3 jazda była na maksa,a potem chciał iść z nami na obiad do restaurana o nie, nie zgodziłam sie.Niby problem tyci,ale to sie powtarza nazywają to terror psychiczny buuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
skoobus Re: Mam ochotę... 14.04.08, 11:10 Kuchnia felek myślałam, że tylko mój mąż robi afery o byle co, ja nie wiem faceci to dziwni są... Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Mam ochotę... 15.04.08, 22:37 gdzie ta epidemia mężobójstwa panuje? pod Krakowem juz jest? Odpowiedz Link Zgłoś