michasia24 25.04.08, 23:41 i dla niego ten kawałek pl.youtube.com/watch?v=PfBStD6_4tY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dirgone Kocham moją kotę 25.04.08, 23:55 I chciałam jej przekazać, że gdzieś na świecie sa inne koty o podobnych zainteresowaniach: pl.youtube.com/watch?v=WofFb_eOxxA Odpowiedz Link Zgłoś
olivya Re: Kocham moją kotę 26.04.08, 09:45 swietne no i ja tez kocham mojego troche stuknietego kota Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: kocham mojego psa 26.04.08, 03:22 hehe,a ja myslalam,ze zwariowalam slyszac,gdy moj kot wolal mnie "mama" .-)))) Uff...jednak to mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
freya81 kocham moje psy i koty :) 26.04.08, 09:34 I wszystkie koty i psy na świecie też kocham DD Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: kocham moje psy i koty :) 26.04.08, 10:33 Chciałbym mieć znowu jakiegoś kocura ale gdy pomyślę , że jakiś pies go rozszarpie , nie to nie na moją duszę. Psów w domu nie toleruję.Mam chyba do tego prawo ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
freya81 Re: kocham moje psy i koty :) 26.04.08, 10:39 U mnie psy i koty żyją w zgodzie Czasami dla rozrywki pies goni za kotem, a jak dogoni to się zamieniają rolami i kot goni psa Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: kocham moje psy i koty :) 26.04.08, 22:06 ja też kocham moją psinkę byłam dziś z nim do szczepienia, dzielny był, ani nie pisnął Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 eeehhh... :))) 27.04.08, 01:21 moje dwie paskudy wychowały mnie doskonale )) jestem wytresowana by: - codziennie rano dać na śniadanie saszetkę z mięsnymi kawałkami i po trzy psie ciasteczka na pysk - codziennie odstąpić kawał fotela i przykryć psie kupry kocykiem - dać pobrykać wieczorem w łóżku i nadstawić nogi do oblizywania - przykryć ciepłą kołdrą psie kupry - jak się w nocy odkryją albo rozkopią, to przykryć/odkryć wedle psiego życzenia - po pierwszym dzwonku budzika być gotową do smyrania psich kuprów i brykania - po powrocie z pracy natychmiast wziąć pieska jednego i drugiego na rączki i dać sobie oblizać z miłości dziób - dzielić się śniadaniem, obiadem i kolacją, że o dryniu nie wspomnę ja muszę kochać swoje psy, nie mam wyboru )) deervalley.blox.pl/2008/04/czas-pedzi-do-przodu.html Odpowiedz Link Zgłoś