Dodaj do ulubionych

Idealna emama

09.05.08, 13:04
Dobra dziewczyny, wszystkie uwielbiamy emamę. Ja uwielbiam ją za to, że zawsze
jest tu ktoś do kogo mogę się odezwać, jak zacny małżonek już doprowadza do
szału iże zawsze mogę podzielić się moim „bolem istnienia”wink, generalnie
uwielbiam Emame za ludzi Ale pytam dziewczęta, jakie chciałybyście wprowadzić
zmiany w samym forum? Wiecie jakieś nowości do zabawy, żeby można było
zapełnić sobie czas jak już nikt nie chcę z Tobą gadaćwink.
Obserwuj wątek
    • ryccyna Re: Idealna emama 09.05.08, 13:07
      nic, ale to nic! nie chciałabym, żeby cokolwiek się tutaj zmieniało, bo nie
      jestem tutaj dla gadżetów, tylko dla tego, że tu są tacy, a nie inni ludzie,
      którzy owszem, czasem mnie wkurzają, ale to właśnie oni tworzą klimat i o to w
      tym chodzi tak naprawdę
    • marta_mamamaciunia Re: Idealna emama 09.05.08, 13:08
      Chciałabym mieć możliwość robienia zakładów kto kogo i za co
      zlinczuje big_grin A podsumowanie i wyplata wygranej wieczorem smile)))
      - no Maniek !!! do cholery jasnej!!!!
      - no mama nie mów tak, bo się uczę od ciebie! ;p
    • mig_ulka Re: Idealna emama 09.05.08, 13:10
      O nie, takie zmiany zawsze wychodza na gorsze, pamiętacie, co się działo z
      gazetową pocztą?? Już nie chce tego drugi raz, mi jest dobrze tak jak jest.
      Emama rzadzi, emama radzi, emama nigdy Cię nie zdradzi!
    • mamajb Re: Idealna emama 09.05.08, 13:26
      najchetniej to ja bym porozdzielala te watki na podfora jakieś, bo polapac sie w
      tym forum nie idzie. jest o wszystkim i o niczym.
      • herkuleska81 Re: Idealna emama 09.05.08, 15:07
        No to jak już narzekamy, to narzekamy. Ja to bym się logować nie chciała. No bo
        czemu nie można jako gość się wypowiadać? Czemu muszę sobie konto na gazecie
        zakładać? No. A jak już muszę mieć tego maila to niech mi na przykład na niego
        wiadomości przychodzą że mam coś nowego w moim wątku.
        • tosina Re: Idealna emama 09.05.08, 15:42
          POprawej stronie masz ustawienia i tam w jednej z zakladek jest
          informowanie oodpowiedziach w watku .Wstaw zaznacz za akceptuj.
      • spacey1 Re: Idealna emama 09.05.08, 20:52
        Przecież emama jest już wynikiem podzielenia edziecka, chyba przesadą byłoby
        dzielić ją dalej
    • semida Re: Idealna emama 09.05.08, 13:32
      Bo takie właśnie jest forum emama.O wszystkim i o niczymsmile
      Jak dla mnie to nic niech się nie zmieniasmile
    • oliwka_3 Re: Idealna emama 09.05.08, 13:33
      hehehe nie można mieć wszystkiegowinkale avatary to fajan rzeczwinkwink mi to się
      marzy, rzeby dostawać powiadaiania sms o nowym wotku i postach, chociaż to
      pewnie zapchało mi skrzynkę tak, że nei wiem winkwink
      • malika_5 Re: Idealna emama 09.05.08, 14:42
        A to super, może i by zapchało Ci skrzynkę, ale wiesz może mogłabyś wybrac,
        które chcesz, że na przykład tylko o zdrowiu, to niezłe, jeszcze czegoś takiego
        nie było.
    • poziomka.lesna Re: Idealna emama 09.05.08, 14:50
      A ja właśnie lubię emamę za to, że jest taka ascetyczna. Co za dużo to
      niezdrowo Poza tym są rzeczy takie jak grono, gdzie ja już się nie łapię –
      chyba za stara jestem i jakby mi coś takiego tu dowlili to popsułoby cały klimat.
      • ibulka Re: Idealna emama 09.05.08, 15:05
        mnie się forum bardzo podoba smile

chciałabym, żeby było odrobinę mniej jadu i ironii, i żeby trolle typu p3nisista
        zniknęły, bo to jest nieśmieszne, niesmaczne i wulgarne. reszta trolli zazwyczaj
        bardzo fajnie umila czas i dostarcza rozrywki big_grin
      • malika_5 Re: Idealna emama 09.05.08, 15:47
        Propozycję zakupu wibratora pominę zasłoną milczenia..Dobra dziewczyny, pewnie,
        że tu jest fajnie, ale jakby tu były jeszcze jakieś rzeczy do zabawy to może
        byłoby jeszcze fajniej?? Ja piszę sobie jeszcze na babyboom.pl i tam można sobie
        dodać trzy tysiące rzeczy do profilu i jest trochę mniej smutno. Fakt, faktem,
        że i tak zawsze wracam tutaj, ale milo jak tu coś jeszcze się działo
        • ibulka Re: Idealna emama 09.05.08, 15:54
          co za dużo, to nie zdrowo. forum to nie blog, na który można wpierniczyć miliard
          cukierkowych i słodkopierdzących gadżecików. potem powstają koszmarne rzeczy z
          tego smile
          • ibulka Re: Idealna emama 09.05.08, 15:56
            < a
            href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=77344467&a=77344467">ten</a>
            wątek polecam na przykład smile
            • ibulka Re: nie wyszło ;/ 09.05.08, 15:56
              no to jeszcze raz, bo coś się poprzestawiało smile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=77344467&a=77344467
        • ryccyna Re: Idealna emama 09.05.08, 16:14
          właśnie! zawsze tu wracasz! I o to chodzi i nie wracasz tu dla jakieś pierdółek
          tylko dlatego, żeby pogadać. Też czasem zaglądam na inne fora na przykład
          ostatnio często siedzę na maluchach.pl ale tam jest słabo, bo bardzo zamknięte
          to forum i jakoś strasznie restrykcyjne, ale jest o czym poczytać, na pewno. I
          na www.tik.taki.pl też fajnie, tylko, że tego wszystkiego za dużo, a poza tym
          tam te mamy jakieś takie rozstrzęsione i tylko o dzieciach by biadoliły, a tu
          przynajmniej można porozmawiać z człowiekiem a nie MAMĄ!

• luu.mom Re: Idealna emama 09.05.08, 16:42
          Witam.
          Ja od niedawna jestem mamą i od niedawna po forach dla mam się poruszam. Muszę
          przyznać, że robi na mnie wrażenie jak mamy na gazecie potrafią być dla siebie
          pomocne i otwarte, ale też czasami potwornie szydercze. Może to jest specyfika
          tego miejsca, i przyznaję, że czasem mi też jest trudno powstrzymać się od
          ironii, ale czasem jest tego za dużo. Ale fakt, faktem, że prawie codziennie coś
          tu czytam. A co do tych wspomnianych gadżetów, to ja też lubię czasem pobawić
          się bajerami i dlatego funkcjonuję też na innych forach.
          • oliwka_3 Re: Idealna emama 09.05.08, 16:50
            ja to sobie tez po forach szaleje, ehehe chyba mam za duo wolnego czasu po
            prostuwink winkalbo jak się czasem lenie w pracy to sobie robie taka forumwa
            prasowke i jednak wracma do tych forow które mi coś dają – gazeta jest fajan bo
            się na niej tak duzo dzieje, na babyboomie są też fajnie rzeczy i jest git i
            nie ma co żeby te wszystkie fora miały to smaowinkwink do każdego i tak wracam po
            coś innegowinkwink
            • luu.mom Re: Idealna emama 09.05.08, 17:13
              O właśnie, dokładnie, dla każdego coś miłego. Nie warto się spierać i myślę, że
              gazeta powinna zostać taka jaka jest. Na babyboom jeszcze nie byłam. Ja z innych
              for mogę polecić jeszcze www.smyk.com, tam też sporo można sobie pokombinować,
              jak ktoś lubi.
              • luu.mom Re: Idealna emama 09.05.08, 17:17
                nie udało się www.smyk.com/index.php?option=com_forum&Itemid=0
                • kusa3 Re: Idealna emama 09.05.08, 17:29
                  Phi – tylko gazeta nie lubię migających światełek i jakiś bzdur przez które
                  jeden post zajmuje całą stronęuncertain Poza tym, gdzie indziej można się tyle
                  dowiedzieć i nie chodzi mi tu o wiedzę bezuzyteczną.
                • malika_5 Re: Idealna emama 11.05.08, 17:48
                  A ja tak lubię, jak coś miga i mogę sobie pooglądać Właśnie dlatego pytam.
                  Maluchy i tik.taki i babybooma widziałam, ale smyka jeszcze nie, fajne?
                  • luu.mom Re: Idealna emama 11.05.08, 21:58
                    Całkiem fajne. Jest w ogóle świetna rzecz, że możesz stworzyć sobie swoje grono
                    znajomych z forum. Nie wiem czy to tylko dla mnie nowość, bo z technika od
                    niedawna jestem za pan brat, ale wydaje mi się, że jeszcze czegoś takiego nie było
                    • oliwka_3 Re: Idealna emama 11.05.08, 22:41
                      no no to jest niezle widzialń tylko na razie jeszcze nie mam kogo zaprosic może
                      ty się dasz?winkwink. Tylko na smyku jest o tyle fajnij i tego tez nie widziałam
                      nigdie jeszcze ze maja ekspertki tam jaka spania doktor psycholog ale sa niezle
                      bo odpowiadaj supr szybko.
                      • kusa3 Re: Idealna emama 12.05.08, 00:20
                        Gazeta to nie wygibasy, tylko ludzie, ale może się mylę i jak każda polska matka
                        powinna się interesować nowościami forumowymi.........
                        • luu.mom Re: Idealna emama 12.05.08, 06:27
                          Na innych forach też są ludzie, chciałabym przypomnieć. A panie ekspertki
                          rzeczywiście są fenomenalne, i naprawdę na to miano zasługują.
                        • oliwka_3 Re: Idealna emama 12.05.08, 10:39
                          ale o co ci chodi? nie musisz się ekscytowac ja się ekscytuje. Gazeta to ludzie
                          rzeczywiście ale ja czsem lubie sobie popstrykac gdzie indziej i gdie indziej
                          tez sa ludzie i czasem nawet milsiuncertain
                      • mama_kotula Re: Idealna emama 12.05.08, 00:29
                        oliwka_3 napisała:

> no no to jest niezle widzialń tylko na razie jeszcze nie mam kogo zaprosic
                        może ty się dasz?winkwink. Tylko na smyku jest o tyle fajnij i tego tez nie
                        widziałam nigdie jeszcze ze maja ekspertki tam jaka spania doktor psycholog ale
                        sa niezle bo odpowiadaj supr szybko.

A tu np. są wredne baby i się czepiają o poprawne pisanie.
                        Ja wiem, że polska język trudna język, ale powyższy post przekracza wszelkie
                        standardy estetyki pisania tongue_out
                        Szczególnie zastanawia mnie słowo "widzialń".
    • bullterierka Re: Idealna emama 09.05.08, 15:29
      malika_5 napisał:

> Wiecie jakieś nowości do zabawy, żeby można było
      > zapełnić sobie czas jak już nikt nie chcę z Tobą gadaćwink.

Może wibrator???

wink
      • kargolka Re: Idealna emama 09.05.08, 15:38
        Witam.

Wiecie, co ja wam powiem, a to, że jak ktoś chce „gadżety” to może sobie iść na
        inne fora. Po co zmieniać coś, co już fajnie działa.

Albo niech kupi sobie wibrator.
        • ibulka Re: Idealna emama 09.05.08, 15:41
          do wibratora koniecznie bidet w komplecie, żeby zachować czystość.
          • bullterierka :DDD 09.05.08, 15:50
            uśmiałam się!
    • mama_kotula Re: Idealna emama 11.05.08, 22:51
      Absolutnie nic nie zmieniać.
      Emamę - i wszystkie fora gazetowe - uwielbiam właśnie za to, że są proste do bólu, że z każdego miejsca wątku mam dostęp do dowolnego postu w tym wątku jednym kliknięciem, i że nie ma - jak w forach na silniku php - animowanych avatarków, obrazuniów, gifków, zdjątek i suwaczków w sygnaturkach (które to sygnaturki czasem są dłuższe niż sam post), uśmieszków i innych pierdół, znacząco zwiększających czas ładowania się strony, co potrafi człowieka do dzikiego szału doprowadzić - a dodatkowo, żeby dostać się do dowolnego miejsca w wątku, trzeba go przekopać od początku do końca.
      Dziękuję, pozostanę przy ascetycznej emamie.

I kupię sobie wibrator oraz bidet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka