iwi.k1 23.05.08, 10:26 Bo mi się chce wyć i spać jednocześnie, zaraz padnę . A to tego dziś pracuję, wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mor_lena Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 10:30 Nie, czemu? Jest słonecznie, przyjemnie, lekki wiaterek - taka pogoda zawsze działa na mnie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 10:32 Szczęściara . U mnie jest zimno, mokro i pochmurno. Brrr, a ja jestem ciepłolubna. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 10:37 A ja właśnie muszę zasunąć rolety, bo słońce świeci mi prosto w oczy Też jestem w robocie, to jedyny minus tej pogody Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 10:32 Nie, zadna pogoda nie jest w stanie wplynac na mnie niekorzystnie, jak jestem snieta, to wypije kawe i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 10:33 ja na złość tej pogodzie (morlena chyba pisze dzisiaj z karaibów ) będę radosna, uśmiechnięta i skora do wycieczek krajoznawczych. uszyję sobie zaraz gustowny płaszczyk z reklamówek i deszcz mi nie straszny będzie. no wyspana nie będę, ale to już moja własna wina, nie tylko pogody Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Demarta 23.05.08, 10:36 Co Ty, z Karaibów pisałabym tak "k..., co za upał, aaa nie wytrzymam, ratunku, k....!" Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta 23.05.08, 10:39 po tym jak przeczytałam, że mężowi musisz się przyjrzeć, co by stwierdzić, czy napewno przystojny, to pomyślałam, że tak cię słońce razi, że nie dostrzegasz tego na bieżąco )) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta 23.05.08, 10:40 no i automatem z karaibskim słońcem to skojarzyłach Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Demarta 23.05.08, 10:41 Ano muszę się przyjrzeć, ale to dopiero po południu, teraz w robocie siedzę. Widziałam go rano, ale mam zaburzenia pamięci krótkotrwałej i nie pamiętam już...;P Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta 23.05.08, 10:47 mój rano zazwyczaj wygląda jak przysłowiowe "wyjdź stąd!" dlatego poematy o nim napiszę z wieczora PP Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Demarta 23.05.08, 10:52 Mój miał kołdrę na twarzy, dlatego niedokładnie pamiętam jego rysy... kurna, teraz mnie tknęło - a może to nie on był? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta 23.05.08, 10:58 mor_lena napisała: kurna, teraz mnie tknęło - a może to nie on był? ;P ale "to nie był on" na szczęście, czy niestety? Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Demarta 23.05.08, 11:08 demarta napisała: > ale "to nie był on" na szczęście, czy niestety? Zdecyduję, jak mu się przyjrzę )) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta 23.05.08, 14:37 mam nadzieję, ze się bidak do tego czasu tą kołdrą nie poddusi... Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Demarta 23.05.08, 14:41 Nie, no zaraz miał wstawać i iść do roboty. Jak do tego czasu tkwi pod kołdą to na pewno nie on Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta 23.05.08, 14:45 jak tylko tkwi pod kołdrą to pół biedy. mógł np. łóżko "zasłać" z wrażenia, że obudził się nie w swoim własnym... jezu, może nie wracaj dzisiaj do domu, mąż zrobi porządek jak wróci z roboty Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Demarta 23.05.08, 10:59 Rany, działa na Was, głupawki kobity dostajecie ;P. Ja tam na swojego ostatnio patrzeć nie mogę, tak mnie małpiszon wkurza . Żeby nie było, urodziwy ponadprzeciętnie nie jest, ale urodą do małpy to mu daleko . Tak na wszelki wypadek uprzedzam, bo jakaś dowcipna by skomentowała;P. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Demarta 23.05.08, 11:09 ) Jak to szybko i bezpośrednio można przejść od pogody do wyglądu chłopa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Demarta 23.05.08, 11:20 mor_lena napisała: > ) > Jak to szybko i bezpośrednio można przejść od pogody do wyglądu > chłopa, nie? Taaa, ja tu o pogodzie a Wam tylko chłopy w głowie. Co poniektórym nawet nie osobiści tylko obcy ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
prologica Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 10:34 mi dzisiaj tez, a do tego mam kaca jak stad do wiecznosci, na wlasne zyczenie, bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 10:57 nie, wręcz przeciwnie ja gorzej czuję sie w dni słoneczne, duszne wtedy jestem nie do życia, chodzę senna i pozbawiona energii Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 11:00 O widzisz, a dla mnie idealna temp. to 30 stopni . Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 11:11 Dżizas, ja przy 30 stopniach zdycham. Dla mnie ideał to 25 max. (na plusie, of course) Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 14:41 być może już w środę będziesz w swoim żywiole, bo na środę zapowiadają upał - 34 stopnie Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 11:14 A skąd, przecież przez 3/4 roku mamy właśnie taką albo gorszą więc nie rozumiem, nie zdążyłaś przywyknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 11:17 Pomyśl, jakbyś się czuła, gdyby na dworze było 30 stopni a Ty do pracy?P Tak jest chyba lepiej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 11:19 He, he, w samochodzie mam klimę a w pracy chłodno na szczęście . Za to po pracy w taką pogodę pogrzać się na słonku, mmmm. Chyba kotem byłam w poprzednim wcieleniu . Odpowiedz Link Zgłoś
asia.asz Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 11:23 tak, wczoraj spalam w ciagu dnia! a dzis nie moglismy wstac rano... porazka z tym deszczem Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Czy na Was ta pogoda też tak dołująco działa? 23.05.08, 12:00 ani mi nie mówcie jestem w pracy - full zajec Za oknem szaro i buro, dziecko z katarem, ja z @ i bólem głowy i wkurzajacy na maksa od rana mąż Normalnie nic tylko sie pociac (((((( Odpowiedz Link Zgłoś