deela 06.07.08, 22:58 no dobra siedze i pije drinka z czeresnia (wolicie nie wiedziec dlaczego) ktos do towarzystwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: impreesssssssssska!!!!!!! 06.07.08, 23:00 Stukam sie Carlsbergiem, z humorem juz troche lepszym niz przedwczoraj (dziadowski dzień) i wczoraj (padł nam system w kompie) w wyniku całodziennej wycieczki w dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: impreesssssssssska!!!!!!! 06.07.08, 23:01 zazdroszcze wycieczki ja calodziennie zdycham z powodu radosnego pierwszego dnia @ zdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: impreesssssssssska!!!!!!! 06.07.08, 23:04 To ja tylko przywitam się i spadam. Moja godzina na spanie już nadeszła, jestem staaara, imprezki jak dla mnie mogą kończyć się przed 23.. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: impreesssssssssska!!!!!!! 06.07.08, 23:05 czesc i pa dzieki ze wpadlas salatke postaw na stole obok sledzi :F Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: impreesssssssssska!!!!!!! 06.07.08, 23:08 Smacznego, bawcie się dobrze i mi tyłka nie obrabiajcie, jak tylko drzwi trzasną Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: impreesssssssssska!!!!!!! 06.07.08, 23:25 W morde jeża, ide do wyra. Film mnie dołuje, na forum nic sie nie dzieje... Dobranoc, Deela, wrzuć sobie panadolka albo nospę na dobry sen)) Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: impreesssssssssska!!!!!!! 06.07.08, 23:30 a ja sie ide utopic w goracej kapieli, kij ze sie nie zaleca, rozluzni mnie troche zanim sie wykrwawie na smierc no nienawidze noooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś