majmajka 11.07.08, 17:56 Ktora miala wiecej niz dwa ciecia cesarskie? Moze przynjamniej ktos zna takie osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
travka1 Re: CC 11.07.08, 18:08 moja kolezanka miala 3 a po tym trzecim chcieli jej podwiazac jajowody poniewaz uwazali ,ze 4 ciaza zagraza jej zyciu...tak jak i pierwsza zagrazala i druga i trzecia.Czy sie zgodzila nie wiem...? Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: CC 11.07.08, 18:17 Znam podobny.3 cesarki,na podwiązanie wyraziła zgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza.82 Re: CC 11.07.08, 21:41 moja ciocia miala 3, a mama znajomej 4. obie zyja i maja sie dobrze akurat kwestia tez mnie interesuje, bo jedna juz mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: CC 11.07.08, 21:43 A jaka jest druga część pytania? Trzy cesarki to żadna sensacja. Znam 3 takie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: CC 11.07.08, 21:48 moj lekarz mowil gdy mialam planowana druga i mialam obawy ze osobiscie robil babce 6-tą cesarke. ale chodzi ci o sam fakt operacji, czy o wkłucia czy blizny? ja mialam 2 cc, ale potem operacje na zylaki i kolejne 2 razy wklucia. i jest ok.bardziej tylko dokucza kregoslup. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Druga czesc pytania:) 11.07.08, 21:54 Mialam dwie. Moj ginekiolog mowi, ze 16 moge miec. Moj maz (tez lekarz, ale nie ginekolog) mowi, ze lepiej nie, bo ryzyko. Chcialabym, a boje sie. Pytam, bo nie znam osobiscie takiej osoby. Tak pytam poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata-37 Re: CC 11.07.08, 22:12 Miałam 4 cc. Po ostatniej podwiązanie. Ciąże znosiłam świetnie. Straszyli mnie pęknięciem macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: CC 12.07.08, 01:11 ja poznałam w szpitalu taką mamę - 3 ciąże i to z bardzo niewielką różnicą wieku, też ją straszyli następną ciążą, nie wiem nic o propozycji podwiązania. dziewczyna była jak na trzecie dziecko dość młoda, raczej przed 25 rż. Odpowiedz Link Zgłoś
aganij Re: CC 12.07.08, 09:56 Ja miałam dwie,ale mam znajomą po trzech,nic nie wiem o podwiązaniu,znajoma ma się bardzo dobrze.Ja trzeciej nie planuję ale mój lekarz kiedyś wspomniał mi że gdybym chciała to zrobi mi bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś