patssi 18.07.08, 22:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=82308784&a=82308784 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: czytałyście? 18.07.08, 22:51 wakacje to straszny czas dla mlodziezy Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: czytałyście? 18.07.08, 23:16 Aha... Ale zazwyczaj młodzież w ciążę w wakacje zachodzi, a nie odkrywa ją na 2 mieisące przed terminem porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: czytałyście? 19.07.08, 00:55 a tam odkrywa. Mlodziez jak na obozy nie wyjedzie to sie nudzi i konfabuluje..... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: czytałyście? 19.07.08, 00:58 no dobra a o pigulce gwaltu slyszalyscie? jak dla mnie realna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
ladylu Re: czytałyście? 19.07.08, 02:02 to chyba nie była pigułka gwałtu bo jasno pisze, że był "świetny bal" i były różne igraszki, i sama nie wie który z kolegów mógłby byc ojcem... Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: czytałyście? 19.07.08, 02:31 Ech,jak kiedyś usłyszałam od koleżanki planującej ślub,ze wrzesień czy październik to napięty terminarz ślubów,takich wakacyjnych wpadek. Bo jak sie robi ciepło to i hormony szleją A "efekty" przychodzą jesienią... Głupia ta dziewczyna i jej rodzice. Prawdopodobieństwo że taka sama sytuacja miała by miejsce w domu w którym sex nie jest tematem tabu,jest dużooo mniejsze(nie wykluczając że tak czy siak,moze tak być). Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: czytałyście? 19.07.08, 02:46 No to teraz pozostaje tylko zebrac kolegow do grupy i zabrac ich na wycieczke na testy....ktory z kolegow jest tata No niestety i takie wpadki chodza po ludziach...znajac zycie to byl zapewne jej pierwszy raz... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia w zasadzie co za roznica który? 19.07.08, 09:53 moga losowac, taniej wyjdzie niz testy Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: czytałyście? 19.07.08, 08:49 myślę, że o pigułce gwałtu nie może być mowy, bo sama dziewczyna pisze, że pamięta, że zabawiała się z kilkoma kolesiami, więc jednak pamięta co się działo, a przy pigułce w ogóle nie miałaby żadnej świadomości Boże, pomyśleć, że ludzie czasem latami walczą o dziecko i nie mogą go mieć, a tu proszę niezły ubaw i panienka mamą zostanie, ciekawe jaką przyszłość zapewni swojemu dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: a mnie sie w to wierzyc nie chce:) 19.07.08, 08:53 dziewucha sciemia i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Sciemnia, nie ściemnia 19.07.08, 09:31 - i tak najbardziej mnie przygnębiły dwie wypowiedzi. Jedna - matki, która stwierdziła, że jej córka to by JEJ czegoś takiego nie zrobiła. Druga: "jak kobieta moze dac sie doprowadzic do takiego stany zeby ja kazdy dupczył jak sukę". Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia wez maila mnie nie przygnebiaj z rana 19.07.08, 09:55 mi własnie facet wrócil z całonocnej balangi i spi... a kazdy paznokiec w innym kolorze. dobrze ze chociaz w ciaze nie zajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: co za szczescie , ze nie mam corki!! 20.07.08, 13:24 i wykrolilabyby mi tez taki numer. powiecie, ze chlopak przeciez w tym tez uczestniczy. prawda ale NIGDY nie ponosi tej samej odpowiedzialnosci co dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś