monika340 01.10.03, 20:09 czy warto jest iśc po poradę do innego lekarza??? chcę się skonsultować aby sprawdzić czy diagnoza będzie taka sama czy warto??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_a Re: proszę o poradę 01.10.03, 21:00 Witaj, moja odpowiedz brzmi:warto. Dzisiaj straciłam 70zł a zyskałam spokój - jesli chodzi o zdrowie mojego maleństwa ( pierwsza diagnoza okazała się wymyśleniami niedouczonej lekarki, która chyba chciała abym biegała do niej o czywiści prywatnie, poniewaz mój synek ma poważną wade kregosłupa). Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
mag42 Re: proszę o poradę 01.10.03, 21:25 Pewnie, że tak. Jeśli chodzi o dziecko, to mama wie najlepiej co mu dolega, czuje to. Więc jeśli masz wątpliwości, to bez skrupułów wal do innego specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
libra.alicja Re: proszę o poradę 01.10.03, 21:37 Moja śp. Babcia zawsze mawiała, ze w ważnych sprawach zdrowia, trzeba mieć diagnoze co najmniej 2 do 3. Czyli jak na trzech lekarzy dwóch potwierdzi, to tego się trzymać. Moze to przesada, ale zdrowie i życie jest dobrem najwyższym. Odpowiedz Link Zgłoś