evicia 03.02.07, 14:12 Pani doktor od kiedy można podawać dziecku serek Danonek? Wśród moich koleżanek jest on bardzo popularny podawały go juz dzieciom w siódmym miesiącu. Czy mozna? Moja córeczka ma 7 miesięcy nie jest na nic uczulona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurak2776 Re: Danonki 03.02.07, 15:35 Witam. Nasza córeczka ma teraz 17 miesięcy a Danonki podawaliśmy jej po raz pierwszy gdy miała 8 miesięcy.Wydaje mi się,że możesz sprobowac podac juz je dziecku. Pozdrawiam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Danonki 03.02.07, 16:05 Pani na infolinii niechętnie zeznała że od 3 roku... Ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda121 Re: Danonki 04.02.07, 09:44 Danone wszystkie swoje produkty dla dzieci poleca od 3 roku życia, a jeżeli ktoś chce wprowadzić wcześniej powinien skonsultować to z lekarzem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mloda121 Re: Danonki 04.02.07, 09:46 jeżeli chcesz wiedzieć dlaczego - zostaw konsultantce swoje dane na infolinii, a osoba, ktora jest w tym temacie kompetentna oddzwoni do Ciebie, oddzwaniaja b.szybko i rzeczywiscie rozwiewaja wszytskie watpliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta58 Re: Danonki 04.02.07, 11:32 Danonki u mojej czteroletniej corki za kazdym razem po spozyciu wywoluja wysypke na ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Danonki 04.02.07, 22:17 Witam, wg schematów przetwory mleka krowiego podaje się od 11-12 miesiąca zycia www.nutricia.com.pl/klub_schemat_zywienia.php Uwazam,że zamiast danonków lepiej podac jogurt naturalny ( moze być Danone ;) lub niesłodzony serek z dodatkiem owoców Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś