siasiuszek 09.08.08, 11:04 Projekt Kasandra projekt-kasandra.blogspot.com/ Ciekawe co? Ludzie coraz częście zaczynają się bawić kosztem innych. Internet robi się zoraz bardziej niebezpieczny )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Nasza Klasa 09.08.08, 11:11 Uffff. Wyniki "eksperymentu" zupełnie do przewidzenia, sądząc po naszych ematkowych eksperymentach mariolkowych... Ja nie mam problemu - nieznajomi przystojniacy do mnie nie pisuja Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Nasza Klasa 09.08.08, 11:12 P.s.: mam jedno zdjęcie gdzie widac mnie od żołądka w górę w stroju kapielowym - to juz be czy jeszcze ujdzie?;'-) Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Nasza Klasa 09.08.08, 11:12 Podumowanie nie jest jakieś odkrywcze- można było się tego spodziewac, pełno nieusatysfakcjonowanych ludzi w pozornie szczęśliwych związkach tkwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Nasza Klasa 09.08.08, 12:45 tego sie mozna bylo spodziewac... ciekawa jestem, ile juz osob zdradzilo "dzieki" nk, ile zwiazkow sie rozpadlo, ile osob przezylo swoje male tragedie? sama nie jestem zwolenniczka zakladania falszywach kont, nie rozumiem po co wogole sie to robi? jesli chcesz podgladnac swojego bylego, badz na tyle odwazna i wejdz ze swojego, rzeczywistego profilu. sama nie reaguje na dziwne zaproszenia, malo tego, zablokowalismy swoje konta z mezem-wejscie na nie maja tylko osoby znajdujace sie w naszych listach znajomych. co jakis czas meza lub osoby majace fikcyjne konta. ciekawa jestm kto sie pod nimi kryje? i tak maja pecha-nic sobie nie poogladaja bo jestemy zablokowani... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Nasza Klasa 09.08.08, 12:56 Ja tam nie mam nic przeiwko temu, żeby mnie jakis tajemniczy adorator odwiedzał Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Nasza Klasa 09.08.08, 13:04 po Mariolce nic mnie nie zdziwi Ja jestem nieufna i wszędzie węszę teorię spisku i głupie żarty, więc nie wdaję się w rozmowę z nieznajomymi. Ale jestem też ekshibicjonistką więc nie mam nic przeciwko temu żeby ktoś ciekawski pooglądał sobie kawałek mojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Nasza Klasa 09.08.08, 13:06 Ech, i pod tym względem tez jestesmy podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Nasza Klasa 09.08.08, 14:30 nie tak dawno o tym wlasnie czytalam ni9ezle sie wtedy usmialam no i komentarze obok... co niektore babki niezle sie wkurzyly... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Nasza Klasa 09.08.08, 15:59 A ja myślę, że gdyby inaczej wybierał sobie ofiary wyniki też byłyby inne. A "dziunia" to nie tylko wydęte usteczka, ale przede wszystkim stan umysłu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Nasza Klasa 09.08.08, 16:38 zieeeeeeeeeew nudy i nic ciekawego eksperyment bez tezy bez zalozenia wnioski wyciagane na oslep i nic nowego nie udowadniajace same ze soba nie lacza sie w nic interesujacego 1. autor uzywa w komentarzach momentami słów ktorych przecietny plastyk nie rozumie 2. to ze na nk tak jak w kazdej innej spolecznosci internetowej sa idiotki bez instynktu samozachowawczego to nic nowego 3. czesc profili do ktorych sie odezwal, szczegolnie tych ze stowarzyszen fajnych lasek itp to zwyczajne k..wy czyli prostytutki, klinetow wszak mozna szukac wszedzie, a 11 milionowa widownia to wrecz zaproszenie do reklamowania qrestwa 4. tak w tych wyzej wymienionych profilach jest czesc nie qrew ale zwyklych idiotek ktore chca miec cwierc miliona znajomych a poza tym zaproszenie do takiego profilu to dla nich heh NOBILITACJA wiec bedac w nim czuja sie taaaaaaaaakie zajebiste 6. ciekawe z iloma profilami sie zaprzyjaznil, ktore podobnie jak jego zostaly zalozone dla jaj? nihil novi sub sol Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Nasza Klasa 09.08.08, 16:55 ojej, a ja myslałam że to chodzi o to, że jakaś nawiedzona wróżka odgaduje przyszłość użytkownikom nk na podstawie profilu i wysyła ... Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Nasza Klasa 09.08.08, 19:16 Jakoś mnie to nie zdziwiło. Kobiety są głupie i naiwne. To niezaprzeczalny fakt. Szukają wrażeń i dziwnych znajomości a potem rozpacz.Prosta sprawa - jak się szuka to się znajdzie. Po pannie która robi sobie szmatławe zdjęcia z gołym tyłkiem czy cyckiem na wierzchu a potem "wiesza" je na n-k raczej niczego dobrego na przyszłość nie należy się spodziewać. I jedna uwaga. To nie internet jest niebezpieczny tylko ludzie głupim zachowaniem niebezpieczeństwo ściągają na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Nasza Klasa 09.08.08, 19:22 Jakoś mnie to nie zdziwiło. Kobiety są głupie i naiwne. faceci też są głupi i naiwni. A właściwie powinno być tak: kobiety i mężczyźni bywają głupi i naiwni. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Nasza Klasa 09.08.08, 19:28 Tak masz całkowitą rację Mathiola, ale na nas czyha więcej zagrożeń. Przez to powinnyśmy być ostrożniejsze. A jak widać nie jesteśmy. Wyobrażasz sobie że wysyłasz obcemu facetowi swoje rozbierane zdjęcia? Wyobrażasz to sobie, że jednocześnie robiąc to jesteś żoną i matką? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś