04.10.03, 12:17
Niebawem urodzę dzidziusia. Zaraz po macierzyńskim kończę pracę i zostaję na
lodzie. Nie macie jakichś pomysłów na pracę, tak aby pogodzić wychowanie
maleństwa i zarabianie pieniążków? zależy mi by być przy dziecku jak
najdłużej i jak najczęściej. Mam parę pomysłów, ale to czysta teoria. Może Wy
możecie mi podsunąć jakąś wypróbowaną metodę, sposób.
Mag
Obserwuj wątek
    • czarka77 Re: praca 27.10.03, 13:35
      To zależy, co robilaś przed ciążą. Mój mąż pomógł mi otworzyć działalność przez
      Internet, pracuję na umowę o dzieło, robię korektę i redakcję tekstów (jeśli
      tylko dzidzia pozwala). Mogę napisać więcej, jeśli chcesz...
      Pozdrawiam
      • latala Re: praca 27.10.03, 20:42
        CZeść
        Jeśli możesz tobardzo bym Cię prosiła o informacje na temat Twojej pracy; tzn.
        na czym polega , jak można dostać taką prace, gdzie się o nią pytać.
        Dziękuję i pozdrawiam
        Aneta i jej 14ms Hubert
      • ivia Re: praca 28.10.03, 12:53
        Jestem w ciąży trzecim dzieckiem i też obawiam się że nie będę miała gdzie
        wrócić. Gdybyś mogła mi opowiedzieć coś o swojej pracy, byłabym stokrotnie
        wdzięczna
        Iwona
      • mama_wiktora Re: praca 28.10.03, 13:09
        Ja również szukam telepracy... proszę o informacje
        mama_wiktora@interia.pl
        gosia
      • malygosiaczek Re: praca 28.10.03, 13:25
        Witaj.
        Ja też prosiłabym o informacje, jak znaleźć taką pracę. Jeśli możesz napisz do
        mnie: malagosiaf@poczta.onet.pl
        Dziękuję. Małgosia
      • marzek2 Re: praca 10.02.04, 16:30
        Ja też baardzo prosze o informacje tutaj albo na mtokarska@fideltronik.com
    • beatach1 Re: praca 28.10.03, 13:31
      Ja tez bardzo prosze i blizsze informacje wink.

Pozdrawiam serdecznie
      BeataCh1
      • czarka77 Re: praca 28.10.03, 14:49
        Nie wiem, czy mogę Wam pomóc... Mnie się jakoś tak fajnie po prostu udało.
        Przez Internet pracuję od lipca. W czerwcu, w szóstym miesiącu ciąży, musiałam
        pójść na zwolnienie z powodu bólów kręgosłupa. Strasznie się nudziłam i miałam
        poczucie traconego czasu, więc mąż-amator założył mi stronę internetową. Jestem
        absolwentką polonistyki, ponad 2 lata pracowałam jako korektorka w tygodniku i
        miałam okazję obserwować pracę redakcji, nauczyłam się też obsługi kilku
        przydatnych programów, nie bałam się więc żadnych zleceń. Dwa-trzy tygodnie po
        umieszczeniu strony na serwerze zaczęli dzwonić i pisać e-maile zainteresowani:
        w większości instytucje niż klienci indywidualni. Nie wszyscy skorzystali z
        moich usług, ale z kilkoma nawiązałam kontakty i zarobiłam parę groszy. Teraz
        mam trochę mniej czasu, ze względu na córcię (2 miesiące), więc dzielę się
        zleceniami z koleżanką. Nie są to gigantyczne kwoty (dotąd 200-500 zł
        miesięcznie), ale mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej.
        Druga praca przez Internet to praca naukowa, redakcja, udało mi się ją zdobyć
        dzięki znajomemu Profesorowi. Pieniądze z redakcji są znacznie większe (1000 zł
        miesięcznie), ale tu miałam oooogromne szczęście.
        Jak widzicie, jestem dopiero w powijakach, bo pracuję w ten sposób zaledwie od
        4 miesięcy, jednak jestem zachwycona i mam nadzieję, że w przyszłym roku będę
        mogła spokojnie wziąć urlop wychowawczy i nie martwić się o forsę.
        Pozdrawiam, życzę szczęścia i zdrówka
        • mag42 Re: praca 10.02.04, 16:26
          Tez muszę o tym pomysleć. To dobry pomysł. Ja interesuję się problematyką
          kobiet w sporcie, tak poprawdzie to pisze o tym pracę dr. Znam
          angielski...mo.ze coś wymyślę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka