zielonyorzeszek 28.08.08, 21:01 witam.troszke sie przygladalam temu forum i spodobalo mi sie wiec pomyslalam,ze moze sie przylacze,jesli tylko przyjmiecie i wesprzecie lub zbesztacie od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatar-m Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:03 ...na zbesztanie to mozesz na 100% liczyc witamy! Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:04 O żesz Ty orzeszku) Witaj i nie daj się ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyorzeszek Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:07 buty wytarlam,nogi umylam,oliwka natarlam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:08 goopia po co nogi myłaś jak w butach jesteś? Szkoda czasu i energii. I oliwki ) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:08 No pani, z ust mi żeś to wyjmła, że się tak wyrażę :F tą wódkę w sęsie Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: krowa mleczna ;) 28.08.08, 21:21 usprawiedliwiam no gdzie ta wodka noooooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: krowa mleczna ;) 28.08.08, 21:28 aaaaaaa!!!! To ja nie mam karmi ) Skończyłam z udojem Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Wypełnij ten kwestionariusz..... 28.08.08, 21:08 uważa, że ma mężą idiotę -uważa , że wszytscy mężczyźni to idioci -uważa, że teściowa to wróg -dziecko przeszkadza jej w odpoczynku, wakacjach, jest złem koniecznym -jest donosicielką, ale bulwersuje się, gdy ktoś odpłaca jej się tym samym -jest rozwódką -jest w trakcie rozwodu -zastanawia się nad rozwodem -uważa, mąż jej nie rozumie, nie szanuje, nie docenia -jej życie to pasmo nieszczęść i życiowych pomyłek -jest gruba i brzydka - tak uważam JA ....a zobaczymy czy sie nadajesz na ematkęP Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą:))) 28.08.08, 21:11 Dopiero się poczujesz ześ jedna z ematek)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyorzeszek Re: Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą: 28.08.08, 21:17 krytyki sie nie lekam a i dobre rady chetnie przyjme.DZIEKUJE za mile przyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą: 28.08.08, 21:27 Hej nowa. No to wymysl jakis watek na poczatek, ocenimy czy masz stosowne jak na to forum problemy życiowe. I mnie już nie polewaj, i tak wino z piwem wymieszałam a sie odchudzam tak w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m dlania 28.08.08, 21:29 dlania napisała > I mnie już nie polewaj, i tak wino z piwem wymieszałam a sie odchudzam tak w og > ole. no co ty! to ałasnie jak wódexzka doprawisz, i pół nocy nad kibelkiem spedzisz to dopiero lasencja z ciebie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dlania 28.08.08, 21:32 agatar-m napisała: > no co ty! to ałasnie jak wódexzka doprawisz, i pół nocy nad > kibelkiem spedzisz to dopiero lasencja z ciebie bedzie Groszek - tej pani już tez nie polewaj, bo jej sie równiutko trzcionka... tfu! czcionka sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą: 28.08.08, 21:29 Dlania ty zdegenerowany spasiony pijaku.... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą: 28.08.08, 21:31 No to wymysl jakis watek na poczatek, ocenimy czy masz stosowne jak na to forum problemy życiowe. Takie wymyślone problemy nieodmiennie kojarzą mi się z jedną paniąP Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą: 28.08.08, 21:32 A którą?) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą: 28.08.08, 21:34 kali_pso napisała: > Takie wymyślone problemy nieodmiennie kojarzą mi się z jedną paniąP O! A mnie z kilkoma! mathiola: nie powiem kto sie pryczynił do mej degeneracji, ty ochleju! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą: 28.08.08, 21:37 sugerujesz jakoby my razem na jednej pryczy.... my, matki i żony??? Chyba poproszę moderację o usunięcie wątku twego, jeszcze kto przeczyta, skojarzy i doniesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Orzeszek podaj jakiś wątek i zaraz Ci dowalą: 28.08.08, 21:40 Pryczy - nie.... Z pryczy jeszcze nie piłam. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:17 Ja Ci cos powiem na ucho...Tutaj jest wiele enienormalnych Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:22 powinnysmy zalozyc osobne forum anormalna emama ot tak w opozycji do milych i przyjaznych Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:23 ...Tutaj jest wiele enienormalnych ..przekonanych o swej normalności, rzecz jasna.... Dlatego jest tak ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: przyjmiecie? 28.08.08, 21:29 > ..przekonanych o swej normalności, rzecz jasna.... e nieeeeeeeeeeee a jestem nienormalna i sie tym szczyce Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola deela z ust mnie to wyjęłaś :) 28.08.08, 21:32 Bo ja tam jestem dumna ze swojej nienormalności. Jakbym była normalna to bym sie na śmierć przy garach zatyrała ) Odpowiedz Link Zgłoś