o-lcia 05.09.08, 12:25 Czy mama mlodego piecdziesiecio paroletnia kobieta,moze miec pomalowany frencz u rak i nog? Czy lepiej jeden kolor w tym wieku?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Czy wypada... 05.09.08, 12:27 mama w tym wieku powinna siedziec na przypiecku i robić na drutach, żadne tam frencze i manikury, coś ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Czy wypada... 05.09.08, 12:39 a na głowie obowiązkowo kok i zadnych tam farb..ino przyzwoita siwizna.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Czy wypada... 05.09.08, 12:27 Nie absolutnie, i powinna wystąić w czarnej chuście podwiązanej pod brodą i z koszykiem w ręku.Oczywiście zero makijażu-ale to się rozumie samo przez się. Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa_komnata Re: Czy wypada... 05.09.08, 12:27 Olcia-nie wypada. Wypada tylko spódnica do ziemi, siwe włosy zakryte, i golf koniecznie. A co to wwieku 50-60...lat przestaje się być kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
o-lcia Re: jeju dziewczyny... 05.09.08, 12:31 Pytam bo chce mame zrobic na bostwo,a nie chce popelnic gafy,zeby zle pozniej o niej nie mowiono. Co Wy kawy nie pilyscie,ze takie uszczypliwe jestescie????? Odpowiedz Link Zgłoś
ela82 Re: jeju dziewczyny... 05.09.08, 12:33 to wlasnie tak po kawie, bo ona cisnienie podnosi Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: jeju dziewczyny... 05.09.08, 12:34 O raaany, współczuję takich gości, którzy komuś mogą tyłek obrobić za durne paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa_komnata Re: jeju dziewczyny... 05.09.08, 12:35 To śą delikatnie pomalowane paznokcie i są świetne w każdym wieku. Jak ktoś będzie chciał o niej źle powiedzieć, to sobie powód i tak stworzy, więc nie ma się czym przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
o-lcia Re:wesele jest w malej miescinie 05.09.08, 12:36 a w takiej nie brakuje"zyczliwych". Odpowiedz Link Zgłoś
brookeforrester Re:wesele jest w malej miescinie 05.09.08, 13:08 w takim razie i tak Wam tylek obrobia przejmujesz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 Re: jeju dziewczyny... 05.09.08, 12:36 Nie są uszczypliwe.Źle zrozumiałaś. Jasne ,że może miec pomalowane , równiez na czerwono jesli ma ochotę. Wszytsko zależy od kreacji jaka założy i od tego jak sama bedzie sie czuła i na ile lat sie czuje.Moja mama ubiera sie w modne ciuchy, maluje, ma włosy do ramion, zawsze uczesane i pofarbowane i ma 58 lat, a moja teściowa ma lat 56 i uważa ,że w tym wieku już nie wypada mieć długich włosów i ubiera sie także jakoś tak ....hmmm nie chce obrazić ale nazwałabym to - wiekowo. Więc sama widzisz.Grunt na ile mama lat sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
o-lcia Re:wlasnie ... 05.09.08, 12:39 ...mama ma pare kreacji,rowniez na poprawiny,w roznym kolorze,wiec uznalam frencz z uniwersalny. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wypada... 05.09.08, 12:42 BTW moja mama jest po 60tce i nei przyszłoby mi do głowy zastanawiać sie co jej wypada - może jakby chciała latać w mini w panterkę to bym jej odradziła ale kolor paznokci - litości.... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Czy wypada... 05.09.08, 12:54 jak ma "podwozie" ładne i zgrabne to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wypada... 05.09.08, 12:59 babcia47 napisała: > jak ma "podwozie" ładne i zgrabne to czemu nie? No jakby miała to czemu nie, ale ciut jej się przytyło ostatnimi czasy A, panterkę odradzałbym zawsze bo mi sie dziwkarsko kojarzy, ale to mnie, jak ktos nosi jego sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy wypada... 05.09.08, 13:00 Moze, o ile bedzie to pasowac do calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Czy wypada... 05.09.08, 13:03 wczoraj widziałam panią koło 70, rozwiany włos, delikatny makijaż, zwiewna sukienka, złote klapeczki i pomalowane na czerwono paznokcie, Jedyne co o niej pomyślałam to, że jest wyluzowana i musi być super babcią . Oj ale za "ten wiek" 50-60 to moja teściowa by ci dała popalić . Jesteś kobietą w każdym wieku, nie odwieszasz kobiecości na wieszak po skończeniu 60 lat. Maluj te paznokcie tylko bez brokatu! Odpowiedz Link Zgłoś