skoobus 09.09.08, 10:55 Chciałabym odnaleźć przyrodniego brata, ale jedyne co wiem to jak ma na imię. Może macie jakiś pomysł jak to zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalenka25 Re: Przyrodni brat... 09.09.08, 10:57 znaczy syna swojego ojca - tak? może u źródła.. ojciec, dziadkowie, USC Odpowiedz Link Zgłoś
skoobus Re: Przyrodni brat... 09.09.08, 11:03 Juz próbowałam na NK ale niestety za duzo ludzi, a ja znam tylko imię. Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: Przyrodni brat... 09.09.08, 11:05 A wiek chociaż mniej więcej? Daj imię, nazwisko ojca i przedział wiekowy. Może się uda Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Przyrodni brat... 09.09.08, 11:52 majmajka napisała: > NK. I nie zartuje teraz. Potwierdzam. Znalazłam tam przyrodnią siostrę i przyrodniego brata, o których istnieniu nie miałam zielonego pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
skoobus Re: Przyrodni brat... 09.09.08, 11:02 U ojca nie ma szans nie znam go, nie utrzymujemy żadnych kontaktów z rodziną ojca. Nie wiem czy w USC mi pomogą, czy w ogóle będą mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: Przyrodni brat... 09.09.08, 11:04 Jak pisała koleżanka wyżej spróbuj znane ci imię z nazwiskiem ojca wstukać na NK. Tam jest tyle osób, ze jest szansa trafić. Ew spróbuj w organizacjach szukających zaginionych. Oni niby są od innych poszukiwań, ale podpowiedzą gdzie mogłabyś iść po informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
skoobus Zastanawiam się... 09.09.08, 11:07 czy w ogóle jest sens, czy on wie o moim istnieniu, czy będzie chciał porozmawiać, czy mam burzyć jego spokój dla włąsnej potrzeby? Ja czuję że muszę, ale jaka będzie jego reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: Zastanawiam się... 09.09.08, 11:09 Spróbować warto skoro już wiesz, ze istnieje. Może on o tobie nie wie, albo wie i nie potrafi się zdobyć na szukanie. Jak nie będzie chciał kontaktu to go nie podejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Zastanawiam się... 09.09.08, 11:10 mam przyrodnią siostrę ale ojciec zadbał o nasz kontakt - skontaktuj się z rodzina ojca wiedy bedziesz wiedziała co robić - dla własnych potrzeb nie wprowadzaj zamętu w cudze życie Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Zastanawiam się... 09.09.08, 11:10 Ano to jest juz osobny temat...Jesli on wie, ze jest synem Twojego ojca to mniejsze przeciwskazania. Jesli natomiast facet nie ma pojecia o jego prawdziwych korzeniach...Chyba lepiej odpuscic... Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Zastanawiam się... 09.09.08, 11:35 Ja znalazłam się z siostrą przyrodnią przez NK.Konkretnie to ona mnie znalazłaA dzieli nas bałtyk Odpowiedz Link Zgłoś