iwwo1 23.10.03, 10:54 Dostałam dzisiaj wypowiedzenie z pracy ,do tej pory nie starczało nam na życie a teraz to już sama nie wiem co będzie IWWO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donatta Re: Zwolnienie 23.10.03, 19:42 Przykro mi bardzo, iwwo. Jak to się stało? Chyba nie zwolnili Cię z dnia na dzień, prawda? Masz jeszcze trochę czasu na rozejrzenie się za czymś nowym. Skąd jesteś, może dziewczyny, które mieszkają w tym mieście, co Ty, znają kogoś kto potrzebuje pracownika Twojej specjalności, często w taki sposób najłatwiej znaleźć pracę. Chciałabym Ci jakoś pomóc. Trzymaj się Donata Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo1 Re: Zwolnienie 24.10.03, 12:00 Wczoraj dostaliśmy wypowiedzenia z miesięcznym okresem wypowiedzenia czyli do 30,11 mamy pracę Zwolnienie jest zupełnie niezależne od nas ponieważ zmienia się własciciel firmy stary nas zwalnia natomiast nowy nie bardzo chce starą ekipę Narzie jestem załamana ale jakoś ufam Bogu że ma nad wszystkim kontrolę ,bo ma ? prawda? IWO Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: Zwolnienie 24.10.03, 12:13 Podobno "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"... Mam nadzieję, że nie będzie źle, choć teraz wydawać się może to niemożliwe. Z delfinkowym pozdrowieniem olaj10 z chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: Zwolnienie 24.10.03, 13:49 iwwo, dacie sobie radę, zobaczysz. Należy się chyba tobie zasiłek dla bezrobotnych. Dorabiać oficjalnie nie wolno... ale myślę że jakieś dziecko do opieki, sprzątanie itp. się znajdzie. A w między czasie na pewno coś znajdziesz. Zobacz jak wygląda sytuacja z dodatkiem mieszkaniowym? Odpowiedz Link Zgłoś