pola.cocci 18.12.08, 14:35 macie, polecacie, probowalyscie pozycje, czy to sie w ogole da wprowadzic w zycie? Zastanawiam sie czy warto kupic? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Kamasutra 18.12.08, 14:39 Najpierw to bym rok sie rozciagac musiala, bo zastane mam wszystko strasznie Ksiazke gdzies mam, nie po polsku co prawda, ale moze po obrazkach dojde o co c'mon Odpowiedz Link Zgłoś
pola.cocci Re: Kamasutra 18.12.08, 14:43 a ja wlasnie bym chciala cos innego niz wlasna inwencja, bo troche kiepska w tym jestem (o mezu nie wspomne) i bym chciala, zeby bylo ciekawiej i lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
tylna.szyba Re: Kamasutra 18.12.08, 14:51 Kama sutra to sztuka. To nie tylko seks ale i po prostu sztuka obchodzenia sie z wlasnym cialem i UMYSLEM. Kiedys przeczytalam kamasutre i bardzo mi sie spodobala nie tylko ze wzgledu na techniki seksualne...poprzez stymulacje umyslu mozna osiagac stany o jakich sie dotychczas nie snilo. Niestety moja fascynacja kamasutra nie przeszla na dotychczasowych partnerow... wiec moge sie pocalowac w piete. Odpowiedz Link Zgłoś