morgen_stern 31.12.08, 15:22 Zbieram się do koleżanki na pindrzenie się i mały biforek a wam życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, ściśliwych i dobrze dobranych staników, udanego seksu, pasjonujących kłótni na emamie i duuużo miłości! Do zobaczenia w przyszłym roku! Muaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoja.pl Re: Moje drogie! 31.12.08, 15:32 Dzieki wielkie Tobie tez wszystkiego najlepszego, dużo kasy, wielkiej miłości i spełnienia marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Moje drogie! 31.12.08, 15:34 baw się dobrze, zarówno w tym, jak i w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
ladylu Re: Moje drogie! 31.12.08, 15:39 hehe i zajebistego koncertu DM życzę (ja już po NR ) Szczęśliwego! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Moje drogie! 31.12.08, 17:54 dzięki i dla wszystkich ematek najlepsze życzenia noworoczne. ps. jeszcze tylko dzieciaka uśpic i możemy zacząć się bawić Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Moje drogie! 31.12.08, 19:15 Ja sie juz tez ogoliłam, oko zrobiłam , wypachniłam i czekam na męża, bo pojechał butelki zawieźć na miejsce. A potem idziemy na piechotkę.... Bawcie sie kobiety superancko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Moje drogie! 31.12.08, 19:29 a ja wykarmilam najmlodsze piskle cyckiem, zaraz starszy wroci z tata z puszczania petard, zrobie mu kolacje, potem kapiel malej, kapiel starszaka, wieczorny cycek malej, starszak dostanie butle, umyje mu zebiska, zapuszcze Toy Story i ululam do snu. ok 23 pewnie padne na ryjek i nawet skaczace meduzy nad 3miastem mnie nie wybudza. bawcie sie ostro kobietki i pomyslcie milosiernie o polnocy o Waszej drogiej spiacej kolezance czyli slodkiej mła BUUUZIAAAAAKIIIII Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Moje drogie! 31.12.08, 19:16 Wznise toast grzańcem. Szczęścia w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Moje drogie! 31.12.08, 19:27 Podobają mi się zwłaszcza życzenia dobranych staników, jako żem na etapie dobierania. Tobie, Morgen, życzę zdrowia, radości, przyjaciół, pieniędzy i fajnej dziewczyny. Wszystkim ematkom też tego życzę, może poza tym ostatnim. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Moje drogie! 31.12.08, 19:30 Wszystkiego dobrego i samych szczęśliwych dni, pełnych amore - od amoreski ! Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Moje drogie! 31.12.08, 19:42 Wszystkiego naj, naj Niech ten rok wreszcie spełni wszelkie moje marzenia, sny i takie tam, niech da nam wszystkim tego, czego sobie w głębi serca życzymy. Szczęścia Kobiety, zdrowia i wszelkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Moje drogie! 31.12.08, 19:51 szampańskiej zabawy życzę, i oby nadchodzący nie był gorszy od poprzedniego Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: Moje drogie! 31.12.08, 22:15 Wszystkiego naj, naj drogie mamusie! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Moje drogie! 01.01.09, 17:44 dziekuję za życzenia - dobrać sobie staniki spróbuję jeszcze lepiej niż teraz, seksu sobie życzę takiego jak dotychczas, emama jest dla mnie pasjonująca nawet jak kłótni brak ... miłości chcę jeszcze więcej Tobie Morgen spełnienia tego czego sama sobie życzysz Odpowiedz Link Zgłoś