montechristo4 07.02.09, 18:23 I ma szansę na zostanie przebojem? Tak z ciekawości pytam, bo ja nie jestem obiektywna www.youtube.com/watch?v=dv3TctutOJE&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ya.hu Re: Podoba się? 07.02.09, 18:29 Nie podoba się. Takie pitu pitu la la la bla bla bla. Chłopak sympatyczny. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Podoba się? 07.02.09, 18:29 Brzyyyyydal. Nijaka taka. A kto wygrał w końcu? Kto jedzie nas ośmieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Podoba się? 07.02.09, 18:30 I ma szansę na zostanie przebojem? Piosenka czy wykonawca? Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Podoba się? 07.02.09, 18:33 piosenka oczywiście. Wykonawca przesympatyczny i normalny Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Podoba się? 07.02.09, 18:48 Hmmmm, nie wiem czy wiele pomoże mu ta stylizacja na Jamesa DeenaP Mamy już Łukasza Zagrobelnego, Artura Chamskiego i pewnie jeszcze kilku młodych, ładnych, zdolnych- a propo- która ich kojarzy?pppp Piosenka jak piosenka- nie wiem, czy zapamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Podoba się? 07.02.09, 18:55 Nie podoba mi sie ani piosenka,ani glos,ani facet. Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Podoba się? 07.02.09, 18:55 piosenka tzn "tła". Ale głos ma chłopak miły Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Podoba się? 07.02.09, 19:11 Nie podoba, bo ja nie lubię takich smętów. A już szczególnie na festiwalach. Uważam, że na festiwalach typu eurowizja powinny być wesołe, taneczne, przebojowe piosenki, co by towarzystwo na widowni podchwyciło i tyłkiem kręciło. Takie smętne pieśni zawsze przegrywają i wszyscy się później dziwią: dlaczego? przeca taka była ładna.. amerykanska... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Podoba się? 07.02.09, 19:20 > Takie smętne pieśni zawsze przegrywają www.youtube.com/watch?v=iqF9iqBZKv0 Ten utwór przeczy Twojej tezieP Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Podoba się? 07.02.09, 19:14 Nie wiem, czy to zamierzony efekt, czy nieszczęśliwy wypadek, ale takiego chaosu i bryndzy muzycznej dawno nie słyszałam. Po kilku sekundach miałam kompletny zawrót głowy i mdłości, niczym po rundce na "wariatce" w wesołym miasteczku. A szkoda, bo warunki głosowe gościu ma. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Podoba się? 07.02.09, 19:34 Za jakie grzechy sama sobie zrobiłam taką krzywdę i tego słuchałam... Nędza i wstyd, że w ogóle taka bryndza nas ma szansę reprezentować. Ale ludzie... to tylko eurowizja. Kaszana Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak .... 07.02.09, 20:01 Dla równowagi kawałek prawdziwej muzyki. Wprawdzie na Eurowizję nie mieliby szans się pewnie załapać ;P: www.youtube.com/watch?v=W39WaGTPnvg Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: .... 07.02.09, 22:28 Dla mnie hitem jest ten kawałek www.youtube.com/watch?v=Lj7WrKfw6n0&NR=1 uwielbiam, moge słuchac i słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: .... 07.02.09, 22:49 Gdybym chciała powklejać wszystko, co się mi podoba w wykonaniu Nightwish z czasów królowania Tarji, to by miejsca zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: .... 07.02.09, 23:12 hehe, to jak wkeliłam tu linka to przypomnialam sobie o tym kawalku i o tym i otamtym jeszcze , ale stwierdzilam ze juz nie bdede tu wklejac. Dlatego ogólnie musze napisac ze lubię ich muze, trudno tak naparwde wybrac cos jednego najfajniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Podoba się? 07.02.09, 21:56 Mnie sie bardziej pan podoba, piosenka nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Podoba się? 07.02.09, 22:03 Mnie się podoba. Piosenka fajna, a facet wybitnie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Podoba się? 07.02.09, 22:14 Piosenka mocno nędzna. Wykonawca też nie w moim guście, chociaz z daleka wygląda nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Podoba się? 07.02.09, 22:18 troszku na ciacho Małacho robiony (wykonawca) piosenki nie byłam w stanie przesłuchać do końca ale ogólne wrażenie - sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś