elske 10.03.09, 11:47 ...do ktorych mozecie powracac,ktorych ogladanie Was nie nudzi? U mnie takim filmem jest "Ania z Zielonego Wzgórza".Zakochalam sie w ksiazce i filmie,kiedy chodzilam jeszcze do podstawowki.Zaraz koncze lat 30 ,a milosc nie oslabla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mniemanologia Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 11:52 O, masę. Takie filmy, które hipnotyzują. Jak włączę tv i leci np. "Tajemniczy ogród", to obejrzę do końca, choćby nie wiem co. Tak samo "Alternatywy 4". I "Hook". I pewnie parę jeszcze. Żeby było śmieszniej - nie są to filmy nawet z mojej "dwudziestki ulubionych filmów", to taka zupełnie inna kategoria Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 11:53 fores gump waleczne serce gladiator przyjeciele (wszystkie sezony) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 11:54 Mam kilka. Są to filmy raczej mało ambitne, odprężające albo poprawiające humor (w zależności od potrzeby). Wczoraj oglądałam Szklana pułapkę 4 Znowu naszła mnie ochota na Bridget Jones. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 11:55 Tak zwane ambitne kino oglądam raz a porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 kogel - mogel 10.03.09, 11:56 i "galimatias czyli kogel - mogel II" - "sami swoi" + kontynuacje - " Opowieści z Narnii" Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 11:55 Co się wydarzyło w Madison County; Trzy kolory Serial: Dekalog K. Kieślowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 11:58 ziemia obiecana czlowiek z marmuru komedia tanguy manhattan Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 12:09 noce i dnie dziewczyny do wzięcia wszystko o mojej matce plac zbawiciela Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 12:10 > plac zbawiciela Jak można Plac Zbawiciela oglądać kilka razy? Masochizm? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia można 10.03.09, 12:12 zapewniam, że żaden masochizm, wracam do tego filmu co jakiś czas, nie rozumiem zdziwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: można 10.03.09, 12:14 To oczywiście dobry film ale chyba nastroju nie poprawia. Ok, już się nie czepiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: można 10.03.09, 12:16 spoko kropka a w tytule watku nie było o poprawiaczach nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: można 10.03.09, 12:22 Wiem Dlatego się wycofuje i głowę popiołem posypuje Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 12:10 Boondock Saints, Equilibrium, Cztery Pokoje, Pulp fiction, Miasteczko Tween Peaks, Hellsing (manga), Akira, Ghost in the Shell, Cela (wyłącznie za efekty), Nieśmiertelny, Nieśmiertelni, Urodzeni mordercy, Hellraiser (pierwsze trzy części), Konopielka, Amadeus, Żywot Briana, Wieczna miłość, Piraci z karaibów (Johnny rulez), Co gryzie Gilberta Grape, Monty Python i święty Graal, Sens życia, Wichrowe wzgórza, Monty Python po całości, Włatcy Móch, Władca Pierścieni (za piekne efekty i szczegóły), Od zmierzchu do świtu, Noc żywych trupów, Klątwa Ju - ON (japońska trylogia a nie to amerykańskie gó...), Resident Evil (przez sentyment do gry), Tess, itd itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 12:38 Nieśmiertelny, Niekończąca się historia, Władca pierścieni, Top Gun, Kogel mogel, Matka swojej matki, Kochankowie mojej matki, i serial ( nie wiem czy się liczy) Ostry dyżur Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 13:02 pewnie m.in.: wladca pierscieni, dobry rok, wszystkie czesci Bourna, to wlasnie milosc, pan i wladca na krancu swiata, krolestwo niebieskie, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia wszystko o mojej matce 10.03.09, 13:08 widiałam to chyba z 10 razy i wcale nie mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 13:11 "Dzikość serca" i wszystkie Poiroty. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 13:38 Chłopi, Noce i Dnie i Harry Potter Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 13:38 W sumie Ania też, ale bardzo dawno nie oglądalam. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 16:11 Ja tez Ania, tez Big Lebowski, i jeszcze Dzień świstaka, Dziewczyna z perła i Trylogia - jak juz leci, to nie mogę się zebrac i przełaczyc na inny kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
zazoo Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 14:19 Niezmiennie i od lat Przygody Priscilli krolowej pustyni - o trojce drag queens przemierzajacej australijski Interior. Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 15:19 "Dzień świra" "Sens życia według Monty Pythona", jeszcze parę, ale te chyba najbardziej, umieram za każdym razem... a i Bondy po kilka razy widziałam... z cięższych i dołujących przeważnie oglądam po razie, a mam ia takie, których nigdy więcej, mimo że film zaj... nie chciałabym oglądać, np. Requiem dla snu... może kiedyś z synem obejrzę, jak będzie starszy, ale spory ból żołądka mnie kosztowąło jego obejrzenie, kilku innych też, ale ten jakoś najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 15:32 Ulubione filmy mam na plytach.Wieczorem jak dzieci juz zasną ,zakladam sluchawki na uszy (Mlody spi u nas,do puki karmie piersia)i ogladam. Anie mam na plytach (nie mam tylko kontynuacji,bo wszystko co jest zawarte w filmie,nie ma pokrycia w ksiazkach).Mam wszystkie czesci "Szklanej pulapki" (od zawsze jestem fanka Brusa Willisa),"Dirty dansing "."Jak rozpętałem II wojne swiatowa",.A ostatnio zostalam fanka Jane Austen i kupuje i sciagam wszystko,co zostalo nakrecone na podstawie jej ksiazek. Mam 2 "Emmy","Duma i uprzedzenie"(serial),2x "Rozwazna i romantyczna "(serial i film),"Northanger Abby" i "Perswazje".Ogladam wieczorami na zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 15:32 Jasne, że mamy Ojciec chrzestny, przykładowo Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 16:04 "Diabeł ubiera sie u Prady" no kuźwa jak mi sie podoba Meryl Streep i to jej "that's all" z ironicznym tonem. no i filmy do które chętnie obejrze jak lecą w TV: Gladiator, polskie komedie, Rrrrrr - ale z dubbingiem, wczoraj kolejny raz zaliczyłam Bad Boysów dalej nie pamiętam... ~~~~~~ Gdyby słowa były mostem bałabym się po nim chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma1970 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 16:16 Big Lebovski - to film o moim mężu. A nasz ulubiony to Butch Cassidy and the Sundance Kid. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1986 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 16:23 "Leon Zawodowiec" "Wywiad z Wampirem" "Uwierz w ducha" "Dirty Dancing" i bardzo duzo seriali komediowych Przyjaciele Rosseane Alf itd Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 16:27 Kogel-mogel, Galimatias, Diabeł ubiera się u Prady, Miś, Wpadka Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 16:31 noce i dnie, diabel ubiera się u prady, gladiator, ostatni bastion, dejavu z denzelem washingtonem, czekolada, indiana jones (arka przymierza i ostatni krucjata), tańczący z wilkami... jak sobie przypomnę co jeszcze, to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 16:59 Upiór w operze, Inni, Adwokat diabła, Rozważna i romantyczna, Wichrowe wzgórza. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawawie Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 19:41 Daleko od szosy i Leszek się panie częstują bajki dla dużych dziewczynek Dirty dancing i Pretty Women i instrukcja do małżeństwa Wojna państwa Rose Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 19:54 Z polskich: Alternatywy 4 i poszukiwany poszukiwana z potrzebą myślenia: myszy i ludzie z odmóżdżających słodkich i ukochanych: bridget jones, legalna blondynka i kate i leopold na których płaczę: zaklinacz koni których się boję: event horizon i kilka innych Odpowiedz Link Zgłoś
agama77 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 20:04 arizona dream prawdziwy romans Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 20:12 labirynt fauna - film stulecia pitch black i kroniki riddicka - teraz aktualnie mam ochote ktos pisal o equilibrium zajebisty klimat, poza tym wiekszosc larsa von triera i lyncha ale to ciezary Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 20:16 kiedy Harry poznał Sally - widziałam zylion razy. To tylko miłość - nie dość że oglądałam po wielokroć, to jeszcze, ku nieopisanej radości mojego męża - zaczynam płakać w tym samym momencie)) filmy Woody Allena, 07 zgłoś się, w ogóle lubię seriale PRL... Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Czy macie takie filmy... 10.03.09, 20:32 arizona dream, co gryzie gilberta grape'a, królowa margot, tajemnica brokeback mountain, godziny Odpowiedz Link Zgłoś