tomelanka 28.03.09, 11:35 czego uzywacie na co dzien? ja ck euphoria, uzywam na codzien, nie oszczedzam bo dostalam na Gwiazdora 100 ml butle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 11:38 a mi sie one jakies takie wszystkie ciezkie wydaja od Armaniego ale to chyba kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 11:40 Mi tez sie na poczatku koszmarnie nie podobal ten zapach Ale poniewaz to prezent od męza to uzywalam zeby mu przyjemnośc zrobic. I polubilam Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 14:20 to jest tez babska Mania? Nie wiedziałam. Boszzzz, te mordy okrutne... Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 11:39 potem, ucze dziecko tabliczki mnożenia a to mnie pot na czoło występuje Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 11:42 a ja nawet nie mam dla kogo pachnic, dzis piata rocznica a stary w rajchu Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 11:43 Jak narazie to kawa ktora oblalam siebie i pol pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 11:48 ja bede pachniec jeszcze barszczem, ale to pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 11:53 W sobote o tej porze to olejkiem do mebli,a pozniej to juz w zaleznosci od nastroju po odpowiednia buteleczke siegam. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 12:01 Dzisiaj? Prontem do mebli, prontem do podłogi i cifem Na co dzień Amor Amor Sunshine, w ogóle jestem miłośniczką zapachów Cacharel. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu [...] 28.03.09, 12:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 12:17 gratulacje, to my takie rocznicowe dziś Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 12:24 Na co dzień i do pracy używam Gwen Stefani LAMB i Cindy Crawford Waterfalls. Cindy mi się właśnie kończy, na 1-2 razy jeszcze wystarczy, więc jestem na etapie poszukiwania nowego zapachu. Może polecicie jakiś świeży, ale ostry zapach na co dzień. Coś wodnego, ogórkowego, wpadającego w męski zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 18:22 jakiś świeży, ale ostry > zapach na co dzień. Coś wodnego, ogórkowego, wpadającego w męski zapach. to mi sie tylko kojarzy z tym tagomago.pl/leau-kenzo-woda-toaletowa-spray-100ml-p-58.html Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: czym dzis pachniecie? 29.03.09, 19:16 Dzięki, sprawdzę jak to pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czym dzis pachniecie? 29.03.09, 19:56 gagunia napisała: > Dzięki, sprawdzę jak to pachnie. Typowy ogorek. A jak sie nie spodoba to moze: CK Eternity Woman ale taka seria letnia, niebieska butelka ( Summer 2006, moze juz jej nie byc?) Calvin Klein Truth Letnie wersje Diora Addict Wszelkie Happy Clinique'a Davidoff Cool Water DKNY New York I love love Moschino Lanvin Oxygene Gucci Eau de Parfum II A i koniecznie Yves Saint Laurent- Elle. To sa wszystkie popularne swiezaki jakie znam. Pod meski bardzo mi podchodzi Mont Blanc Presence, ale on jest z kolei dosc ciezki.W kazdym razie ja go lubie. Wiem ze maja go w Millenium na dole, bo ogolnie to dosc rzadko spotykany zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: czym dzis pachniecie? 29.03.09, 20:02 Dzięki. Powącham i coś wybiorę. Ja w ogóle nie znam się na zapachach i jak czasem dziewczyny w pracy rozmawiają o perfumach to czuje się jak bym z księżyca spadła. Jak już nawet coś "wywącham" w sklepie to najczęściej za 2 dni zapominam co to było... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: czym dzis pachniecie? 29.03.09, 20:37 gagunia napisała: > Dzięki. Powącham i coś wybiorę. > Ja w ogóle nie znam się na zapachach i jak czasem dziewczyny w pracy rozmawiają > o perfumach to czuje się jak bym z księżyca spadła. Ja dopoki nie wyjechalam do UK,gdzie perfumy sa dosc tanie, to najczesciej mialam jedna butelke na raz i to dorwana gdzies tanio, bo zwyczajnie ceny byly z kosmosu. Tutejsze ceny pozwolily mi na wiecej. Wiec i wiecej wacham i wiecej probuje. Nawet nie kupujac interesuje sie, wacham, sprawdzam.Zawsze jak jestem w miescie wpadam do drogerii zeby cos tam powachac, chociazby jakas nowosc albo rzecz chwalona.Swoich ulubionych zapachow mam 2-3 bo wybredna jestem. Musialabys popytac na forum O perfumach, tylko mam obawy ze tam Ci wyjada z jakimis niszowymi gdzie cena kosmiczna i ciezko znalezc. Chociaz na pewno wiedzialyby babki jakie zapachy sa swieze i wpadaja w meskie, bo ja dla mnie jest malo takich zapachow. Moze sprobuj meskich? Dla mnie swietne i bardzo unisex sa meskie Light Blue Dolce Gabbana, albo Versace Pour Homme. Sama bym ich uzywala. Powachaj w sklepie, a kupuj jak mozesz w necie, np. www.pedet.pl albo allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes marokańską różą 28.03.09, 12:39 z body shopu i kawą, którą podobnie jak któraś forumka powyżej ślicznie wylałam na siebie. Z tej róży średnio jestem zadowolona - w sklepie wydawała się bardziej różana. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: marokańską różą 28.03.09, 12:47 zelem do pod prysznic o zapachu wanili zakupionym w sephorze Odpowiedz Link Zgłoś
osmanthus Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 12:46 Teraz to ja juz ide spac wiec pachne gorzkimi migdalami - peeling i krem do ciala L'Occitane. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 12:51 Teraz - karmelowym balsamem do ciała. Potem będę pachnieć Green Tea Elisabeth Arden. Odpowiedz Link Zgłoś
mineko1 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 13:28 Chance- Chanel, to ostatnio mój ulubiony zapach, wczesniej był Coco Madmoiselle Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 14:22 nie cierpię Euphorii, jest za ciężka, nadużywa jej moja kierowniczka Osobiście lubię Sunset N. Campbell i Manifesto I. Rosselini. Dzisiakj natomiast pachę wraz z całym domem aromatami migdałowo- rumowo-cytrynowo-jakimiśtam, które moje dziecy wywlokły z kredensu. Mdli mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 14:51 a mi sie bardzo podoba, nie uwazam go za jakis bardzo ciezki, ale w nadmairze wszystko wkuzra Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 15:33 miodem, bylam na masazu ujedrniajacym Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 A propos Euphoria 28.03.09, 15:52 To odeslalam z tym meza do zwrotu,bo mnie sie haftowac chce jak to czuje-za slodkie. A mezusiowi chyba sie to na "pani" spodobalo,ze mi to kupil. Zamienil na Omnie brazowa Bvlgariego. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: A propos Euphoria 28.03.09, 16:49 Euphoria jest faktycznie dosyc ciezka - chociaz mojej mamie sie podoba (w koncu od corki dostala ). Natomiast Euphoria Blossom jest cudna. Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: A propos Euphoria 28.03.09, 20:04 O tak Omnia , ja uwielbiam cala linie Bulgariego, teraz uzywam Crystaline i Jade.Polecam to mniej wiecej ta sam linia zapachowa ale perfumy na wiosne/ lato idealne. Omnie uzywam zima. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 16:44 Dziś mnie naszło na Ogródek Śródziemnomorski Hermesa. Dziwny zapach, kojarzy mi się z pustą butelką po winie. Ale baaaardzo go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 16:50 Od 10 lat Poeme, LAncome, zawsze tym samym, jakos nie umiem zmieniac zapachu,traktuje go jak integralna częsc samej siebie - nawet jesli dostaje w prezencie niezle i podobajace mi sie perfumy, przekazuje dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 16:56 głównie pieczonym łososiem a tak w ogóle to Lanvinem takim w kulistym flakonie, fioletowym, co nigdy nie wiem, jak się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 17:09 Dzisiaj pachnę baby doll YSL, zapach dobieram do nastroju i stroju Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 17:42 A ja dzisiaj pachne pieczonym kurczakiem Perfumy kupuje mi maz.Troche tego jest.Na razie nie używam,bo czesto nosze nieowlaka na rękach i przytulam,nie chce zeby zapach go drażnił.Wiec na razie tylko antyperspirant. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 18:18 Eclat d`aperge- tez mam na polce, sliczny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 17:45 Orzechowym maslem do ciala z Body Shopu i ¨Pleasures¨ Estee Lauder. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: czym dzis pachniecie? 28.03.09, 19:06 A dziś od rana Amolem, bo głowa mnie bolała niemiłośiernie, a tabletek przeciwbólowych nie mogę brać. Ale zaraz wskoczę szybko pod prysznic i zmyję z siebie to coś, by pachnieć ... świerzością. Odpowiedz Link Zgłoś