tolka11 07.07.09, 14:33 wyborcza.pl/1,75478,6794799,Krucjata_przeciw_Madonnie.html Może komu rozum wymodlicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia191273 Re: Módlcie sie ematki Polki 07.07.09, 14:40 musze chyba zaczac, tym bardziej, ze mam bilety na ten koncert)) ktoras z emam sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: Módlcie sie ematki Polki 07.07.09, 14:42 Ciekawe kto będzie głośniej śpiewał - oni czy Madonna Mam nadzieję, ze masz dobry sektor Odpowiedz Link Zgłoś
tolka11 Re: Módlcie sie ematki Polki 07.07.09, 14:43 Duszę swą na potepienie wieczne skazujesz!!! Też idę. Za madonną nie przepadam, ale jestem ciekawa samego show. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Módlcie sie ematki Polki 07.07.09, 15:08 mam nadzieje, ze sprzet Madonny da rade pielgrzymkowym glosnikom na kiju)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Państwo juz Kościelne????? 07.07.09, 15:11 I w zasadzie tyle pod rozwagę, chciaz jako osoba wierząca i tak nie widzę kolizji koncertu vs świeto. No nie widze jako żywo......widac chodzi o to,zeby o politykach w głebokim cieniu mówiono-byle jak i byle co, ale żeby głosno było-chyba osiagnęłi cel. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Państwo juz Kościelne????? 07.07.09, 21:52 Ja mam mieszane uczucia - organizatorzy niezbyt fortunnie uzgodnili termin. Ale stało się i mam nadzieję, że ci panowie nie zrobią wiochy. W sumie koncert pewnie jest wieczorem i nie będzie kolidował logistycznie z obchodami święta. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Módlcie sie ematki Polki 07.07.09, 21:18 tego typu akcje - moim zdaniem jedynie zakrawająca na smieszność donkiszoteria - osmieszają nas wierzących i sprawiają, że niektórym wiara i chrześcijaństwo zaczyna się kojarzyć głownie z tego typu "walką". Problem zastepczy jak najbardziej. Myślę, że Pan Bóg wolałby, żeby ten człowiek zrobił coś konstruktywnego niż koncentrował się na zablokowaniu jakiego koncertu, zbyt budujace to nie jest, wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś