aagacia 27.12.03, 12:48 blagam, niech odezwa sie mamy ktore braly w ciazy augmentin, w pierwszym trymestrze.prosze napiszcie ze wszystko bylo ok z ciaza i z dzidziusiem!!!! sprawa pilna, czekam na odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eris24 Re: Augmentin w ciazy 27.12.03, 16:04 witaj Brałam ten lek w II trymestrze, a pozniej jeszcze raz inny.Oba leki sa bezpieczne. Mam 2 miesiecznego zdrowego synka. Pozdrawiamy Marta i Mateusz (26.10.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: Augmentin w ciazy 27.12.03, 17:52 Ja bralam i to z przepisu lekarza i wszystko bylo OK! Musisz uwazac tylko i wraz z Augmentinem brac Lactovaginal, zeby sie nie nabawic grzybicy Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Augmentin w ciazy 27.12.03, 18:14 ja bralam przy karmieniu, z tego, co wiem, w obu sytuacjach jest bezpieczny. Agaciu, pierwszy trymestr? )) Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: Augmentin w ciazy 27.12.03, 18:51 ufff no to troszke mnie uspokoilyscie..augmentinu kategorycznie nie powinno sie zazywac w ciazya juz zwlaszcza w I trymestrze ale coz zrobic niektorzy lekarze gorsi od znachorow mruffeczko nie ja ale osoba tak mi bliska ze przezywam z nia kazdy dzien ja jeszcze rok poczekam na podzielenie sie z wami taka wiadomoscia dzieki Odpowiedz Link Zgłoś