iza2385 02.09.09, 08:15 Witam, pijąc poranną kawę zastanawiam się co mam dzisiaj zrobić, układam tzw. plan dnia, wy też macie ustalony plan dnia, dodam że ja nie pracuje i siedzę w domu z 2,5 latkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kali_pso Re: Plan dnia. 02.09.09, 08:26 Nie, nie mamy. Plan dnia ułożyła nam dyrekcja a my się tylko dostosowujemyp Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Plan dnia. 02.09.09, 08:29 iza2385 napisała: > Witam, pijąc poranną kawę zastanawiam się co mam dzisiaj zrobić, > układam tzw. plan dnia, wy też macie ustalony plan dnia, dodam że ja > nie pracuje i siedzę w domu z 2,5 latkiem. Nie. Pracujacy ludzie zazwyczaj maja zaplanowany dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Plan dnia. 02.09.09, 09:05 o przepraszam ja nie pracuje od chwili gdy wstane do chwili gdy poloze sie spac- czesc dnia mam zaplanowana odgornie ( a i tak musze wymyslic co konkretnie robie) czesc sobie planuje. Z tym ze ja planuje od razu w interwalach tygodniowych i wprowadzam poprawki Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Plan dnia. 02.09.09, 08:38 Rano mój dzień się już toczy według planu A plan się sam klaruje dzień wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Plan dnia. 02.09.09, 08:55 ja ukladam plan tygodniowy, kazdy dzien mam zaplanowany , nawet posilki, kiedy zakupy, sprzatanie wycieczki i basen wg tygodniowej prognozy pogody. Mam wiecej czasu dla siebie i nie jestem uzwiazana w domu przez caly czas. Tez jestem na wychowawczym z dwojgiem dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Plan dnia. 02.09.09, 09:09 ustalony. maz po 27 dniach urlopu poszedl dzis rano do pracy a ja wstalam, wyszlam z psem na dwor, zjadlam sniadanie, wypilam kawe, chwile jeszcze posiedze w oczekiwaniu, poki dziecko mi sie nie obudzi i potem biore sie do roboty w chalupie Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Plan dnia. 02.09.09, 10:00 Planuję dni, tygodnie a nawet robię plany na kilka lat. Planowanie jakiekolwiek jest chyba nieuniknione nawet jak się "siedzi" w domu, szczególnie z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Plan dnia. 02.09.09, 10:13 Nie mam planu dnia, niestety Zawsze sobie oiecuję (na Nowy Rok np.), że będę je tworzyła i nie daję rady. Mam tylko mgliste założenia, co powinnam zrobić, a wieczorem przerażenie, że zrobiłam tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: Plan dnia. 02.09.09, 12:12 Ja ustalam dnia poprzedniego plan dnia nastpnego. Po czym budzę się, karmię dziecia -wrzcam mu wiaderko zabawek, naciągam koldrę/poduszkę na łeb(swój) i śpię dłuuuugo. Jak wstaję, karmię dziecia, wypuszczam na "pokoje", piję kawę, włączam kompa - i plan bierze w łeb Nadrabiam w nocy - lubię noc i nie cierpię rano wstawać...choć obiecuję często sobie, że to zmienię - ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Jestem fanką planowania ;-) 02.09.09, 13:27 Nie wiem, czy to już nie zahacza o lekką obsesję Ale faktem jest, że jeśli sobie spiszę, co mam do zrobienia/ kupienia/ załatwienia, to jestem o niebo bardziej efektywna i mam dużo czasu na własne rozrywki, bo nie plączę się bez sensu łapiąc się za to czy tamto przypadkowo, tylko sobie wszystko ustawiam tak, żeby nie tracić niepotrzebnie czasu i energii. Dotyczy to zarówno spraw domowych, jak i pracowych. I jak mnie to motywuje, gdy sobie skreślam z listy punkty już załatwione! hehe Odpowiedz Link Zgłoś