Gość: Aska IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 19:05 Mimo wczesnej godziny ruch na forum maly, czy ktos jeszcze nie spi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 10.10.41.* 08.08.01, 19:08 Ja wiem kogo tu jeszcze nie ma a kto dopiero przybędzie... Tako to beeeaaast!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 08.08.01, 19:57 Ja tu juz byłem ,wybyłem,byłem ,wybyłem i teraz znowu jestem.Wszystko w rytm meczu Wisła-Barcelona. A dobre obyczaje nakazują wątki typu "bezsennośc" kontynuować po godzinie 23.oo, tak przynajmniej wskazuje praktyka z innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 10.10.41.* 08.08.01, 20:02 Po 23? beast zlituj się. Mnie wyszłoby wtedy ponad 14 godzin, z przerwami na relokację, przed kompem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 08.08.01, 20:07 Reguły są twarde jak asfalt na polskich drogach;) W takim przypadku nie możesz pisać w wątku "bezsenność":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 08.08.01, 23:28 Watek "bezsennośc" chyba sie nie przyda na naszym forum.Bo ja na przykład ide teraz walczyc z bezsennością... do łożka(no może nie tak od razu;).W kazdym razie trzeba iść już teraz żeby o tej 1.oo zasnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 08.08.01, 23:33 Gość portalu: beast napisał(a): > Watek "bezsennośc" chyba sie nie przyda na naszym forum.Bo ja na przykład ide > teraz walczyc z bezsennością... do łożka(no może nie tak od razu;).W kazdym > razie trzeba iść już teraz żeby o tej 1.oo zasnąć... to dobranoc cos te forum schodzi na psy - mcroti juz pewnie w domku siedzi, Ty juz idziesz spac, ja zaraz tez sie klade, nikogo innego nie ma, ojojoj, zle sie dzieje w panstwie dunskim :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.ibngr.edu.pl 09.08.01, 11:32 Gość portalu: beast napisał(a): > Watek "bezsennośc" chyba sie nie przyda na naszym forum.Bo ja na przykład ide > teraz walczyc z bezsennością... do łożka(no może nie tak od razu;).W kazdym > razie trzeba iść już teraz żeby o tej 1.oo zasnąć... *** Ja miałem wczoraj mniej szczescia Mam nowych sasiadów (sadzac z głosów dwóch kolesi i lonia). O północy zaczynaja drzec ryje a kazde zdanie okraszone jest słowami qrwa i spier... Mało tego tłuka jeszcze się o meble których chyba za duzo nie maja bo poghłos że aż miło. No i oczywiscie muzyka: dupcyc dupcyc dupcyc bum bum bum. Miałem w planie chociaz raz zasnąc w tym tygodniu (i ubiegłym tez) przed 1 i nic z tego nie wyszło:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 09.08.01, 23:08 Nic mnie bardziej nie wkur***(a wkur*** mnie wiele rzeczy;) niż hałasujący sąsiedzi.Ale sąsiadów trzeba sobie wychować ,choc czasem niestety sie nie da. Ale mój "ulubiony" np. lubil sobie czasem cos powiercic o godz. 7.30 czy 8 rano az do czasu jak nie wyleciałem na balkon z ryjem,że policja q,że jest palantem q ,ze policja raz jeszcze q itp.itd q :)))))Oczywiscie było juz po ciszy nocnej ale od tego czasu sie uspokoil(co oznacza brak wierceń przed godzina 10.00:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.01, 00:05 Własnie chciałem nawiązac do tematu własnie q wrócili i znowu dra ryje. problem że jest ich dwóch i co najmniej o połowe przewazaja wagowo:) Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 10.08.01, 00:12 Można by sprobowac z ta policja9jest już w końcu cisza nocna) ale w realu(bo tu straszenie nie pomoże myślę) tzn.zadzwonic.Ale jest ryzyko ,ze sie sąsiedzi dowiedzą kto dzwonił,ale moze warto zaryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.01, 00:15 No i to jkest własnie problem. Jak się dowiedzą to... A może mała demonstracja siły:))) Kilku kwadratów zaprosze na kawę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 10.08.01, 00:17 Jak masz na stanie to...czemu by nie:))) Gorzej jak przy wejściu przywitaja sie z Twoimi sasiadami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.01, 00:20 Nie ci wyglądają na typowych discopolanów lub jak kto woli cymbałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 10.08.01, 00:29 Ale dobry wywiad środowiskowy mógłby się przydać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 10.10.41.* 16.08.01, 18:28 Sami się przyznali Wyroki w zawiasach:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 16.08.01, 19:38 To co prawda oznacza,że z niebieskim mundurem są oswojeni,ale może to tez znaczyć,że nie bedą chcieli odswieżać tej znajomości i po dwóch wizytach kapitanów żbików ,kto wie, może nawet przestana hałasować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Ide na fajkę IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.01, 00:32 I zaraz wracam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Ide na fajkę IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 10.08.01, 00:35 Ja też.Ale juz chyba nie wracam:( Mam nadzieje,że w piątek tez bedziesz tak poźno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Ide na fajkę IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.08.01, 00:38 Jest duża szansa:))) Jesli pompa mi nie wysiądzie:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Ide na fajkę IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 11.08.01, 23:39 No i nie było Cię(żałuj:),a dziś ja już chyba do kompa więcej nie zasiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Przyszedłem z fajki:) IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 12.08.01, 02:08 A tu lipa ,nikt już nie zagląda po 23? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Oxford by night IP: *.hg.mdip.bt.net 12.08.01, 02:15 A ja sobie siedzie i pracuje a przerwach sciagam mp3 z gnutelli. Na ulicach impreza jak co sobota i wlasnie zamykaja kluby i slysze rozroby przez okno. Niestety zapomnialem wziasc lampek i bede musial isc na piechote z rowerem co by mnie gliniarze nie zlapali. Fajnie ze juz niedziela i bede sobie mogl pospac i poogladac TV do poludnia w lozku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Oxford by night IP: 10.10.41.* 12.08.01, 17:40 Fajnie że udało ci się dostać na forum Próbowałem od 23.30 ale bez skutku: przeładowywanie baz:((( U mnie tez imprezka tej nocy była niezła. Chłopaki (sąsiady) tak się nawalili, że z nudów zaczęli się na tarasie tłuc po mordach (piąchami) tak dla jaj. Myslałem że się pozabijają ale się zawiodłem. Tak więc czeka mnie kolejna wesoła noc:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izusa Re: Oxford by night IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 14:34 mam nadzieję, że I. i O. trochę pospały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Oxford by night IP: *.ibngr.edu.pl 13.08.01, 14:45 A co się kryje pod tymi kryptonimami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Przyszedłem z fajki:) IP: 10.10.41.* 12.08.01, 19:52 Gość portalu: beast napisał(a): > A tu lipa ,nikt już nie zagląda po 23? Co nie zagląda, za diabła nie mogłem wejsc na gazeta.pl A jak nie mogłem to wziąłem się za swoją robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Przyszedłem z fajki:) IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 13.08.01, 00:19 I znowu nikogo nie ma:) PS Mcroti,wysłałem Ci już druga odpowiedź gdyby i ta nie doszła-odp.OK,ale przyslij więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Przyszedłem z fajki:) IP: *.ibngr.edu.pl 13.08.01, 10:03 Sorry ale wymiekłem wczoraj przed 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Ide na fajkę IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 25.08.01, 01:01 Gość portalu: mcroti napisał(a): > I zaraz wracam:)))) To tak jak ja! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti No i kto dzisiaj zaspał IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.08.01, 01:16 Młoda godzina a tu cisza i spokój Nawet sąsiedzi mi się uspokoili Nuda:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: No i kto dzisiaj zaspał IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 01:22 Wszystkie rybki spia w jezioze tylko jedna spac nie moze! no moze dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: No i kto dzisiaj zaspał IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.08.01, 01:29 A reszta cieniasów zalicza juz pewnie drugi boczek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: No i kto dzisiaj zaspał 14.08.01, 01:33 Gość portalu: mcroti napisał(a): > A reszta cieniasów zalicza juz pewnie drugi boczek:)))) alez oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: No i kto dzisiaj zaspał IP: *.ibngr.edu.pl 14.08.01, 09:41 O ty szelmo:))) To co sie nie odzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: No i kto dzisiaj zaspał 14.08.01, 12:12 Gość portalu: mcroti napisał(a): > O ty szelmo:))) > To co sie nie odzywasz? bo dopiero o tej godzinie skonczylem walke z moim ukochanym systemem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: No i kto dzisiaj zaspał IP: *.ibngr.edu.pl 14.08.01, 12:36 A ja własnie kończyłem walke z moim ukochanym tematem VC odkryłem, że mój modem lepiej chodzi w necie niz instytutowa sieć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: No i kto dzisiaj zaspał 14.08.01, 12:47 Gość portalu: mcroti napisał(a): > A ja własnie kończyłem walke z moim ukochanym tematem VC > odkryłem, że mój modem lepiej chodzi w necie niz instytutowa sieć:)))) a co Ty tak w kolko piszesz o tych VC? :) "Doktoryzujesz" sie znowu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: No i kto dzisiaj zaspał IP: 10.10.41.* 15.08.01, 18:54 Syzyfowa praca:((((( Czy wiesz że w POlsce zainwestowało ponad 50 funduszy VC. A ja mam je wsazystkie zlokalizowac i wyrwac dane (wielkosć kapitału, udziałowcy, inwestycje i ich wielkosć, kryteria inwestycyjne, czy zwykły adres:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: No i kto dzisiaj zaspał IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 14.08.01, 23:44 Raz Ci sie udało i już pultasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast No to dzisiaj była lipa IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 16.08.01, 23:26 To chyba przez ten upal,nikomu nic sie nie chce więc i 4 godziny bez posta. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: No to dzisiaj była lipa 17.08.01, 00:25 Gość portalu: beast napisał(a): > To chyba przez ten upal,nikomu nic sie nie chce więc i 4 godziny bez posta. Rzeczywiscie dzisiaj cos to cienko wyszlo (tak jak ostatnie kilka dni). Mozna by to zwalic na pogode, albo na nieobecnosci niektorych forumiczow - beast ostatnio mniej piszesz, tak samo mcroti, ja ostatnio prawie w ogole tu nie zagladam, Aska tak sie dobrze zapowiadala (duza ilosc nowych watkow) tez ostatnio mniej pisze, Jolka tu bardzo rzadko zaglada, KAM chyba zajety jest walka z Adamowiczem wiec tez nie ma czasu, sharky zapewnie zwiedza ciekawa dzielnice, koprofag na pewno znowu w delegacji itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: No to dzisiaj była lipa IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 18.08.01, 00:11 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: beast napisał(a): > > > To chyba przez ten upal,nikomu nic sie nie chce więc i 4 godziny bez posta > . > > Rzeczywiscie dzisiaj cos to cienko wyszlo (tak jak ostatnie kilka dni). Mozna b > y > to zwalic na pogode, albo na nieobecnosci niektorych forumiczow - beast ostatni > o > mniej piszesz, tak samo mcroti, ja ostatnio prawie w ogole tu nie zagladam, Ask > a > tak sie dobrze zapowiadala (duza ilosc nowych watkow) tez ostatnio mniej pisze, > > Jolka tu bardzo rzadko zaglada, KAM chyba zajety jest walka z Adamowiczem wiec > tez nie ma czasu, sharky zapewnie zwiedza ciekawa dzielnice, koprofag na pewno > znowu w delegacji itd. > Pozdrawiam Coż jest przyczyną takiego stanu rzeczy?Ja ze swojej strony mogą zapewnic,że bedę pojawiał sie teraz częsciej,bo choć czeka mnie kampania wrześniowa,to znając swoje lenistwo nie przeszkodzi mi ona w odwiedzaniu forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
mcroti Re: No to dzisiaj była lipa 17.08.01, 00:25 Siedzisz ze stoperem w ręku czy co:)))) A tak po prawdzie to ta dzisiejsza duszność chyba faktycznie się wzystkim na głowy rzuciła:( Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: No to dzisiaj była lipa 17.08.01, 00:29 mcroti napisał(a): > Siedzisz ze stoperem w ręku czy co:)))) > A tak po prawdzie to ta dzisiejsza duszność chyba faktycznie się wzystkim na gł > owy rzuciła:( kurcze, zadnego postu przez 4 godziny a tu nagle dwa w tej samej minucie. To sie nazywa zgranie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mcroti Re: No to dzisiaj była lipa 17.08.01, 00:34 szkoda, że moja odpowiedź na ten cud nadchodzi z opóźnieniem:) Ale tak to jest na miedzianych drutach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: No to dzisiaj była lipa 17.08.01, 00:36 mcroti napisał(a): > szkoda, że moja odpowiedź na ten cud nadchodzi z opóźnieniem:) > Ale tak to jest na miedzianych drutach:)) wspolczuje rachunkow Odpowiedz Link Zgłoś
mcroti Re: No to dzisiaj była lipa 18.08.01, 22:16 cmd26 napisał(a): > mcroti napisał(a): > > > szkoda, że moja odpowiedź na ten cud nadchodzi z opóźnieniem:) > > Ale tak to jest na miedzianych drutach:)) No nie do konca: W jedym oknie forum, w drugim netoskop, w trzecim kolejny fundusz VC (weisz o co chodzi;)) > wspolczuje rachunkow > Netia nie rżnie na szczescie tak jak Tepsa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: No to dzisiaj była lipa 19.08.01, 00:20 mcroti napisał(a): > W jedym oknie forum, w drugim netoskop, w trzecim kolejny fundusz VC (weisz o c > o chodzi;)) wow, tez bym tak chcial ;))) > Netia nie rżnie na szczescie tak jak Tepsa:)) kazdy dialup jest za drogi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: No to dzisiaj była lipa IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 17.08.01, 15:37 cmd26 napisał(a): > > kurcze, zadnego postu przez 4 godziny a tu nagle dwa w tej samej minucie. To si > e > nazywa zgranie :))))) > Umie sie sprowokować do dyskusji,albo przynajmniej paru postów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcrotowa Re: No to dzisiaj była lipa IP: *.chello.pl 17.08.01, 16:08 z doświadczenia wiem, że tobie misiaku chyba upał zaszkodził najbardziej. Tylko nie wiem jakim cudem wysiedziałeś przy komputerze do tak póznej pory i jeszcze miałeś siłę sobie poforumować?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mcroti Re: No to dzisiaj była lipa 18.08.01, 22:31 Kochanie to jest lepsze od narkotyków i gołych bab w internecie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: No to dzisiaj była lipa IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 18.08.01, 23:57 No nie to naprawde Twoja połowica?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: No to dzisiaj była lipa IP: 10.10.41.* 19.08.01, 22:44 Dopadła mnie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: No to dzisiaj była lipa IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 00:22 Bezsenność????????? Wszyscy śpią!!!!!!!!!! Ja nie bo komary tną! Ale mi się rymnęło:) Dobranoc!!!!! Idę słuchać radia !!!!!!!!!!.Pozdrawiam wszystkich śpiochów i tych przed komputerem:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcrotowa Re: No to dzisiaj była lipa IP: *.chello.pl 20.08.01, 12:12 mcroti napisał(a): > Kochanie to jest lepsze od narkotyków i gołych bab w internecie:)))))))) A ja do jakiej grupy sie zakfalifikowałam, do oczekujacych ?????????? forum narkotyki Baby w internecie i Ja Nie przechlap sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: No to dzisiaj była lipa IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 12:22 Czy forum spowoduje rozpad małżenstwa mcrotich???Bedziemy sledzić ich dalsze losy za pośrednictwem forum.Oj dzieje sie tu ,dzieje a niektórzy mówią ,że u nas nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 20.08.01, 23:30 Gość portalu: Witek napisał(a): > na ten temat jeszcze zbyt wczesna godzina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Juz czas IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 23:34 wydawalo mi sie ze beast napisal kiedys ze po 11 juz mozna, wiec przyjmujac ta zasade to jes ok Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 20.08.01, 23:37 Gość portalu: Witek napisał(a): > wydawalo mi sie ze beast napisal kiedys ze po 11 juz mozna, wiec przyjmujac ta > zasade to jes ok to ok, ale jakos malo osob jest. Trzeba zapodac kilka nowych swiezych watkow i zebrac wiecej osob :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Juz czas IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 23:41 Ktos jeszcze nie spi? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 20.08.01, 23:45 Gość portalu: Witek napisał(a): > Ktos jeszcze nie spi? Ty, beast, ja..... a gdzie jest reszta????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Juz czas IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 23:48 Reszta obija sie w lozku i spi, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 20.08.01, 23:50 Gość portalu: Witek napisał(a): > Reszta obija sie w lozku i spi, wstyd! albo w Pucku siedza :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Juz czas IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 23:52 o to maja fajnie tez bym tak chcial,a kto konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 20.08.01, 23:57 Gość portalu: Witek napisał(a): > o to maja fajnie tez bym tak chcial a co Cie trzyma w Trojmiescie? Bo mnie stale lacze do inetu :) > a kto konkretnie hehe, nie wiem, tak sobie tylko powiedzialem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz czas IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:02 Gość portalu: Witek napisał(a): > Reszta obija sie w lozku i spi, wstyd! Moze i wstyd zalezy o co czy tez może o kogo sie w tym łóżku obijają:) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:05 Gość portalu: beast napisał(a): > Moze i wstyd zalezy o co czy tez może o kogo sie w tym łóżku obijają:) hmmmmmm, moze masz racje. a ja teraz siedze przed kompem i pisze tutaj (az mi sie glupio zrobilo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Juz czas IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:07 beast ma racje jak zaraz nie skoncze to nie bede sie mial o kogo obijac, lece pa Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:08 Gość portalu: Witek napisał(a): > beast ma racje jak zaraz nie skoncze to nie bede sie mial o kogo obijac, lece p > a no to milego obijania (sie) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz czas IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:10 Gość portalu: Witek napisał(a): > beast ma racje jak zaraz nie skoncze to nie bede sie mial o kogo obijac, lece p > a Cholera wystraszyłem nam postmana.Ach ta moja nie wyparzona gęba;) Tymczasem powodzenia w obijaniu,wróć jutro pełen nowych pomysłów:) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:15 Gość portalu: beast napisał(a): > Cholera wystraszyłem nam postmana.Ach ta moja nie wyparzona gęba;) no i cos Ty najlepszego narobil? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz czas IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:08 Nic nie dygaj,tylko niektorzy maja takie szczeście obijać sie w łóżku,większośc pewnie zdrowo pochrapuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:09 Gość portalu: beast napisał(a): > Nic nie dygaj,tylko niektorzy maja takie szczeście obijać sie w łóżku,większośc > > pewnie zdrowo pochrapuje:) dlaczego uwazasz, ze tylko niektorzy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz czas IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:14 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: beast napisał(a): > > > Nic nie dygaj,tylko niektorzy maja takie szczeście obijać sie w łóżku,więk > szośc > > > > pewnie zdrowo pochrapuje:) > > dlaczego uwazasz, ze tylko niektorzy? :))) > Powiem tak- tak mówia statystyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Jeszcze tylko jakies 86 postow IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:15 do 6300, powodzenia chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Jeszcze tylko jakies 86 postow 21.08.01, 00:16 Gość portalu: Witek napisał(a): > do 6300, powodzenia chlopaki dobre pocieszenie, co to jest 86 postow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:16 Gość portalu: beast napisał(a): > Powiem tak- tak mówia statystyki:) a ja takich statystyk nie czytalem - moglbys co nie co napisac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz czas IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:22 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: beast napisał(a): > > Powiem tak- tak mówia statystyki:) > > a ja takich statystyk nie czytalem - moglbys co nie co napisac? :) Niestety nie mam ich pod reka a i pamięć juz nie ta cokiedyś.Ale sporo sie o tym mówiło.W każdym razie Polacy zaniżają statystyke Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:26 za wp.pl: 132 razy w roku - Amerykanin Najczęściej kochają się Amerykanie - 132 razy w roku. Tuż po nich są obywatele innego imperium - Rosji. Miłosne igraszki wykonują 122 razy rocznie. Inna rzecz, że cóż można robić, gdy wyłączają prąd, nie działa ogrzewanie, a jedyna poza seksem rozrywka to czysta "stolicznaja"? To na pewno w jakiś sposób tłumaczy aktywność łóżkową Rosjan. 121 razy w roku - Francuz 121 razy rocznie kochają się...Francuzi. Niestety, nie wiemy w jakich pozycjach i czy najczęstszą formą miłości u sąsiadów znad Sekwany jest miłość francuska. 115 razy w roku - Grek Gorące wieczory, dobre wino, muzyka, morze...Nic dziwnego, że niezłymi kochankami okazują się Grecy - 115 razy w ciągu roku improwizują prokreację! 113 razy w roku - Brazylijczyk Zaledwie o dwa miejsca dalej - 113 stosunków rocznie - plasują się Brazylijczycy. Te gorące rytmy, te samby...robią swoje. 110 razy w roku - Węgier Ale czym wytłumaczyć dziką namiętność Węgrów?! Gulaszowcy chodzą do łóżka 110 razy w ciągu roku! To najbardziej kochliwy ludek w naszej części Europy. 91 razy w roku - Polak I jak tu można powiedzieć, że Polak-Wegier to dwa bratanki? Chyba tylko do szklanki, bo do łóżka to na pewno nie. Polak jest niemal jak szara mysz - zaledwie 91 "numerków" rocznie! Toż to poruta! 97 razy w roku - Niemiec Lepsi od nas są nie tylko Niemcy, którzy "ich liebe dich" mówią 97 razy rocznie, ale nawet Czesi, którzy kochają się 99 razy w ciągu roku! 84 razy w roku - Włoch Jedynym pocieszeniem zostaje fakt, że Włosi, ten stereotypowy demon temperamentu, wloką się w seksualnym, przepraszam ogonie - tylko 84 przyjemności. 69 razy w roku - Chińczyk Skromny wynik - 69 razy - nie dziwi u Chińczyków. To dosyć ludny kraj, wstrzemięźliwość seksualna jest tam więc jak najbardziej na miejscu. 37 razy w roku - Japończyk Nigeryjczycy kochają się częściej - 92 razy rocznie, zaś obywatele Meksyku - 96 razy. Szokujące może być to, że na ostatnim miejscu, jeśli chodzi o przyjemności ciała znajdują się...Japończycy. Tylko 37 razy w ciągu roku! Ale może rekompensata tych skromnych ilości przekłada się nad solidnością ( nie liczy się wszak ilość, ale jakość...)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz czas IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:31 Jak to znalazłeś??? Co do Japończyków ,po powrocie z pracy padaja zapewne na twarz ze zmeczenia ,zamiast na partnerkę z pożądania:) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:32 Gość portalu: beast napisał(a): > Jak to znalazłeś??? ma sie swoje sposoby - w sumie to dosc szybko to znalazlem :)))) > Co do Japończyków ,po powrocie z pracy padaja zapewne na twarz ze > zmeczenia ,zamiast na partnerkę z pożądania:) bardzo mozliwe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Juz czas IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 00:38 Ja tu wpadłam - jestem przelotem między drzemką a snem.Cóż za ciekawe tematy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:42 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Ja tu wpadłam - jestem przelotem między drzemką a snem.Cóż za ciekawe > tematy:))))))) mam nadzieje, ze zostaniesz na dluzej - mamy dzisiaj dosc ambitny cel do zrealizowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Juz czas IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 00:44 Mogę być pare minut.A cóż to za ambitne zadania????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz czas IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:53 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Mogę być pare minut.A cóż to za ambitne zadania????? Mamy osiągnąć jakąś magiczną liczbe postow zanim cmd26 pozwoli nam udac sie na spoczynek:) PS cmd26 zajrzyj do wątku nowe miasto z łaski swojej Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 00:55 Gość portalu: beast napisał(a): > cmd26 zajrzyj do wątku nowe miasto z łaski swojej juz to zrobilem i strescilem problem w telegraficznym skrocie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Juz czas IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 01:01 Zauważyłem.Poprzedni post wysłałem w tym samy czasie jak Ty do Nowe miasto,jak mogłem w Ciebie zwątpić trzeba było poczekac jeszcze minutkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Juz czas 21.08.01, 01:04 Gość portalu: beast napisał(a): > Zauważyłem.Poprzedni post wysłałem w tym samy czasie jak Ty do Nowe miasto,jak > mogłem w Ciebie zwątpić trzeba było poczekac jeszcze minutkę :) troche czasu zajelo mi pisanie tego textu (chociaz pisze wcale nie najwolniej - lata wprawy przy programowaniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Czesc forumowicze IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 23:10 Mamy komplecik na bicie kolejnych post-rekordow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Czesc forumowicze IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 23:14 Halo jest tu ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Czesc forumowicze 21.08.01, 23:32 Gość portalu: Witek napisał(a): > Mamy komplecik na bicie kolejnych post-rekordow. kompleciku to ja tu nie widze. nam najlepiej pisanie postow wychodzi chyba podczas dnia 10-18 oraz poznym wieczorkiem (od 0.00 do ostatniego postmena). ale ja dzisiaj nie moge dlugo siedziec - jutro musze bardzo wczesnie wstac :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Czesc forumowicze IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 23:42 a gdzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Czesc forumowicze 21.08.01, 23:43 Gość portalu: Witek napisał(a): > a gdzie reszta? o tej godzinie malo osob sie pojawia - wczoraj w nocy 95% postow zostalo wyslanych przez tylko dwie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Czesc forumowicze IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 23:45 no no no przepraszam chyba 3 ja tez tam bylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Czesc forumowicze IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 23:48 I ja tu znowu jestem ale nie na długo! Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Czesc forumowicze 21.08.01, 23:48 Gość portalu: Witek napisał(a): > no no no przepraszam chyba 3 ja tez tam bylem o tej godzinie byles - przepraszam, ale pozniej poszedles sie "obijac" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Czesc forumowicze IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 23:52 co prawda to prawda i dzisiaj chyba tez jusz bede lecial, papa. Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Czesc forumowicze 21.08.01, 23:56 Gość portalu: Witek napisał(a): > co prawda to prawda i dzisiaj chyba tez jusz bede lecial, papa. jest tu jeszcze ktos? Lucy? beast? czemu nikt nic nie pisze eee tam, tez juz spadam do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Czesc forumowicze IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 23:58 Ja tu jeszcze jestem, gdzie idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Czesc forumowicze 22.08.01, 00:01 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Ja tu jeszcze jestem to czemu nic nie piszesz? > gdzie idziesz? lece juz spac - jutro musze dosc wczesnie wstac :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Czesc forumowicze IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 00:06 Wolno mi się wszystko otwiera a Ty rozmawiałeś z Witkiem.Życzę miłych snów i owocnej pracy tak przypuszczam skoro musisz wcześniej wstać.:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Czesc forumowicze 22.08.01, 00:08 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Wolno mi się wszystko otwiera a Ty rozmawiałeś z Witkiem. to jest forum i tu kazdy z kazdym rozmawia. zawsze chetnie z Toba pogadam > Życzę miłych snów dziekuje bardzo > owocnej pracy tak przypuszczam skoro musisz wcześniej wstać.:)))))))))))))) mam nadzieje, ze jutro bedzie owocna - bo to co dzisiaj zrobilem to po prostu parodia Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Lodz jest mnij niz 700 postow od nas IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 21:11 !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Lodz jest mnij niz 700 postow od nas IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 00:24 Czy Gdańszczanie już o tej porze chodzą spać????? Znowu zostało nas dwoje lub troje? Życzę doooooooooooobrej nocy :)))))))))))))))))) Pozdrawiam,ja jeszcze będę słuchać radia:) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Lodz jest mnij niz 700 postow od nas 23.08.01, 00:46 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Czy Gdańszczanie już o tej porze chodzą spać????? niektorzy lubia o tej porze sobie popracowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 00:49 No to co pogadamy sobie??? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 00:50 Gość portalu: mcroti napisał(a): > No to co pogadamy sobie??? yeap! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 01:14 Gość portalu: mcroti napisał(a): > No to co pogadamy sobie??? mcroti - nie idz spac, bo za chwile Lodz przegonimy (nie na dlugo, ale jednak to juz jest cos - nie podammy sie tak latwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 01:25 A jak iśc spać skoro 14 MB do obróbki a do tego Q. znowu mam pod sobą umca umca:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 01:27 Gość portalu: mcroti napisał(a): > A jak iśc spać skoro 14 MB do obróbki a do tego Q. znowu mam pod sobą umca umca > :((((( a co obrabiasz? znowu vc? nie znudzilo Ci sie to jeszcze? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 01:30 1 Tym razem sektor przedsiębiorst hi-tech (albo jak kto woli wysokiej technologii) w Polsce mam najpóźniej do wtorku opisać badania ankietowe 2. Wały obudzuły mi dzieciaka:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 01:32 Gość portalu: mcroti napisał(a): > 1 Tym razem sektor przedsiębiorst hi-tech (albo jak kto woli wysokiej technolog > ii) w Polsce > mam najpóźniej do wtorku opisać badania ankietowe doszedles do jakis ciekawych wnioskow porownujac nasz region w stosunko do innych? > 2. Wały obudzuły mi dzieciaka:((((( wpierd**** im trzeba to jakies sterydy z bmw czy zwykle buraki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 01:37 1. Wnioski sa smutne dla całej Polski (bo to badania ogólnopolskie).Na razie nie moge nic więcej powiedzieć ale mysłałem, że z ankiet wyzionie jakiś optymizm:(((( 2. Zdecydowanie buraki i do tego kryminały:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 01:39 Gość portalu: mcroti napisał(a): > 1. Wnioski sa smutne dla całej Polski (bo to badania ogólnopolskie).Na razie ni > e moge nic więcej powiedzieć ale > mysłałem, że z ankiet wyzionie jakiś optymizm:(((( czyli jest to badanie optymizmu firm? > 2. Zdecydowanie buraki i do tego kryminały:(((( no ale te buraki to jakies wyzej postawione ludki, czy tylko zwykle dresiki jezdzace maluchem? a moze zwykle pijaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 01:49 1. O optymizm nie pytaliśmy. To ja byłem optymistą:))))) 2. Mnie wyglądają na dealujących albo temu podobnych ćwoków (jeżdżą laguną, a to ani samochód karków ani dresów)??? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 01:52 Gość portalu: mcroti napisał(a): > 1. O optymizm nie pytaliśmy. To ja byłem optymistą:))))) trzeba zawsze byc optymista :)) kiedy instytut te badania opublikuje? czy moze sa to robione na zamowienie dla kogos i nigdy nie ujrza swiatla dziennego? > 2. Mnie wyglądają na dealujących albo temu podobnych ćwoków (jeżdżą laguną, a t > o ani samochód karków ani > dresów)??? to zglos to na policje (do pani Elwiry w KMP) - powiedza Ci, ze nie maja czasu tym sie zajmowac Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 01:58 Pozdrowionka z Wrocławia dla Nocnych Forumowiczów ze Stolicy polskiego Wybrzeża... Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 02:02 roberto65 napisał(a): > Pozdrowionka z Wrocławia dla Nocnych Forumowiczów ze Stolicy polskiego > Wybrzeża... dziekujemy :)) pozdrawiamy Stolice calego Slaska :) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 02:06 cmd26 napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > Pozdrowionka z Wrocławia dla Nocnych Forumowiczów ze Stolicy polskiego > > Wybrzeża... > > dziekujemy :)) > pozdrawiamy Stolice calego Slaska :) Dziękuję, choć szczerze mówiąc czujemy się bardziej stolicą Dolnegpo Śląska... ...ale to nic... Widzę, że Wasza walka z łodzianinami jest strasznie zacięta... Spróbujcie pisać w wielu wątkach na raz, a nie w jednym, tak jak my to czynimy na naszym wrocławskim Forum, a będzie dużo więcej wpisów i ciekawa dyskusja na kilka tematów... Jeszcze raz pozdrowionka dla 3Miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 02:14 roberto65 napisał(a): > Spróbujcie pisać w wielu wątkach na raz, a nie w jednym, tak jak my to czynimy > na naszym wrocławskim Forum, a będzie dużo więcej wpisów i ciekawa dyskusja na > kilka tematów... dzieki za rady, ale niestety nic to nie da - ich jest za duzo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 02:05 roberto65 napisał(a): > Pozdrowionka z Wrocławia dla Nocnych Forumowiczów ze Stolicy polskiego > Wybrzeża... *** O! miły nocny maruś ja równiez pozdro:)))) P.S. cmd a ty juz robote skończyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 02:09 Gość portalu: mcroti napisał(a): > P.S. cmd a ty juz robote skończyłeś? w ciagu dnia to mialem robic prezentacje w power point (robota na kilka godzin). Jednak nic nie zrobilem, poniewaz okazalo sie, ze to ma byc jednak prezentacja we flashu z roznymi animacjami (kilka dni roboty) - tak sie strasznie wkurzylem, ze olalem cala robote i wyszedlem z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 02:12 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: mcroti napisał(a): > > > P.S. cmd a ty juz robote skończyłeś? > > w ciagu dnia to mialem robic prezentacje w power point (robota na kilka godzin) > . > Jednak nic nie zrobilem, poniewaz okazalo sie, ze to ma byc jednak prezentacja > we > flashu z roznymi animacjami (kilka dni roboty) - tak sie strasznie wkurzylem, z > e > olalem cala robote i wyszedlem z domu. *** To dobrze, że chociaz trafiles na forum nie cierpię ani PP ani MM:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 02:18 Gość portalu: mcroti napisał(a): > nie cierpię ani PP ani MM:(((( PP jest prosty, ale we flashu to tam maja byc jakies latajace literki itp. bzdurki. a najgorsze jest to, ze ja to sam wymyslilem. Mial byc oddany raport w formie wydukowanych kartek a ja wpadlem na pomysl aby dolaczyc jeszcze plytke z raportem w formie Worda, aby to lepiej wygladalo. Pomysl sie spodobal i teraz ja na tym siedze (a nic z tego dodatkowo nie bede mial). :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 02:04 1 Zeby było smieszniej badanie prowadzone było we współpracy z GW. Wyniki oczywiscie w GW we wrzesniu ale na naszej stronie tez co nieco się znajdzie 2. Wały własnie pojechały sobie furką na miasto, na browarka jak usłyszałem:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 02:11 Gość portalu: mcroti napisał(a): > 1 Zeby było smieszniej badanie prowadzone było we współpracy z GW. Wyniki oczyw > iscie w GW we wrzesniu > ale na naszej stronie tez co nieco się znajdzie mam nadzieje, ze znajdzie sie to na gazeta.pl - analogowej wersji gazety nie kupuje > 2. Wały własnie pojechały sobie furką na miasto, na browarka jak usłyszałem:((( > ( to sie ciesz, ze troche ciszy bedziesz mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 02:14 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: mcroti napisał(a): > > > 1 Zeby było smieszniej badanie prowadzone było we współpracy z GW. Wyniki > oczyw > > iscie w GW we wrzesniu > > ale na naszej stronie tez co nieco się znajdzie > > mam nadzieje, ze znajdzie sie to na gazeta.pl - analogowej wersji gazety nie > kupuje > > > 2. Wały własnie pojechały sobie furką na miasto, na browarka jak usłyszałe > m:((( > > ( > > to sie ciesz, ze troche ciszy bedziesz mial *** Niestety w teren udała się tylko część wałów:(((( umca mca umca:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 02:20 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Niestety w teren udała się tylko część wałów:(((( > umca mca umca:(((( a to ich jest duzo?!? moze to jakis klub pedalkow????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 02:25 Raczej nie bo to istny bajzel w którym nie wiadomo kto z kim Ostatnio w srodku nocy kłócili się, który podawał dziewczynie gałę (cytat) i ilu ich ją w kolejce... (dalej ze względu na niecenzuralność nie bedę już cytował:) A poza tym kochający inaczej tak się nie zachowują Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Bezsennosc w Gdansku cz.I 26.08.01, 02:30 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Raczej nie bo to istny bajzel w którym nie wiadomo kto z kim > Ostatnio w srodku nocy kłócili się, który podawał dziewczynie gałę (cytat) i il > u ich ją w kolejce... (dalej ze względu > na niecenzuralność nie bedę już cytował:) > A poza tym kochający inaczej tak się nie zachowują to rzeczywiscie musisz miec fajnie ale znajdz pozytywne strony - sprobuj sie zaprzyjeznic - dzieki temu nie bedziesz sie bal o kradziesz swojego samochodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Off-line IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 03:00 Słowo się rzekło cmd26, przechodzę na off-line:) Pozdro i dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Off-line 26.08.01, 03:02 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Słowo się rzekło cmd26, przechodzę na off-line:) > Pozdro i dobrej nocy pozdro zabraklo Ci dwoch postow do 1000 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Off-line IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.08.01, 03:10 Skradź raz jeszcze:))) Własnie zapisalem się do klubu miłoścników majonezu kieleckiego w Kielcach:))) teraz to juz off-line..... Odpowiedz Link Zgłoś