Dodaj do ulubionych

Cos dla panow

IP: *.nf.sympatico.ca 03.03.04, 02:29
Chcesz miec wierna zone ,mloda,dobra kucharke co bedzie ciebie tylko sluchala
to wybierz sie na Filipiny.Po drugie kazda z nich bedzie wygladala o
conajmniej 15 lat mlodziej anizeli jej prawdziwy wiek. Kuchnia filipinska to
prawie identyczna jak polska.Ja sie dwukrotnie zawiodlem na naszych
Polkach,ale nie za trzecim razem,wybralem Filipinke,po 20 latach malzenstwa
nasze malzenstwo nie zmienilo sie od dnia nocy poslubnej.Wybierajac sie na
Filipiny nie potrzeba wizy,Polacy moga tam jechac bez wizy na 2
tygodnie.Bylem tam cos pieknego i uroczy kraj,jak rowniez ludnosc bedzie
ciebie traktowac jak ksiecia zwracajac sie do ciebie tylko ser.Zobaczysz
skrajna nedze i niesamowite bogactwo,ale pomimo,ze nia ma tam socjalu wszyscy
sobie dobrze radza i ciezko pracuja,spotkalem wielu Polakow zamieszkalych w
Manili z zonami Filipinkami,nie mysla wyjezdzac z tego kraju 80 milionow
ludnosci. Kto ma wiecej pytan i jest zainteresowany prosze pytac?
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Cos dla panow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.04, 03:01
      zeniac sie z fliperka zenisz sie z cala jej rodzina
      ona jest wystawiona na wabia, prawda nieraz sa one atrakcyjne, i jej jedynym
      celem jest utrzymanie jej rodziny na filipinach
      duzy blad, nigdy stracza pieniedzy na kilkudziesiecioosobowa rodzine
      • Gość: Filip Re: Cos dla panow IP: *.nf.sympatico.ca 03.03.04, 12:18
        Nie masz racji kolego ,oni naleza do krajow trzeciego swiata,ale prawde mowiac
        sa bardziej bogadsi od Polakow,nie slyszalem ,zeby utrzymywali rodzine,tak
        jesli sa panienkami,starsza siostra pomaga mlodszej skonczyc studia i tak po
        lancuszku az do statniego rodzenstwa,Sa bardzo rodzinni i wspolpracuja bez
        zazdrosci ,nie tak jak Polacy.W kazdym domu DVD,telefony komurkowe nawet pod
        domem bambusowym,rowniez wielkie poszanowanie mlodszego rodzenstwa do
        starszego.Nie zamienil bym sie na zadna kobiete a szczegolnie na Polki. Nasze
        Panie i Panowie Filipinczycy to super partnerzy,Filipinczyk wspanialy
        kochliwy ,ale lubi miec zone plus conajmniej dwie kochanki.
        • Gość: KRÓLIK RED Takie cóś to dla mnie ! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 13:58
          Ja też lubię komurki a trzymają mnie w norze i też jezdem kochliwy a nie mogie.
          • Gość: sciana gmbh Re: Takie cóś to dla mnie ! IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 14:29
            filip pisze :
            ...telefony komurkowe nawet pod
            domem bambusowym...
            -----------
            chodzi o te przymórkowe
            • Gość: Filip Re: Takie cóś to dla mnie ! IP: *.nf.sympatico.ca 03.03.04, 16:12
              Nie badz zacofanym Polakiem,jesli nic nie wiesz jak zyja ludzie na swiecie
              lepiej sie nie odzywaj,bo osmieszasz siebie i Polakow,
              Ja zwiedzilem i bylem w 30 krajach swiata i lepiej nie dyskutuj na te tematy o
              ile nie wytkneles nosa z swego miasta .Nie potwierdzaj swego zacofania i
              zacofanego Polaka
              • Gość: ciałoduszaFil Siedź dalej w swych konopiach Filipie drogi ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 16:28
                jako, że do miasta masz wielgachny kawał drogi!
                Ciesz się z życia, choć twa wiocha zapyziała
                i radzę ci - nie dawaj tu więcej ciała!
              • Gość: filipnator gmbh Re: Takie cóś to dla mnie ! IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 17:12
                filipie be careful (pelzajac po 30 krajach znasz jezyki not only te w bucie).
                zapewniam cie, ze cialoduszaFil w filipikach jest macho...
                • Gość: el conejo mas loco Re: Takie cóś nie dla mnie ! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 17:24
                  Gracias seniores! ... mucho flores!!!
                  • Gość: flores gmbh Re: Takie cóś nie dla mnie ! IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 17:43
                    ..la vida es bello porque los filipos es tontos...
                    • Gość: picobelloFil Re: Bienvenido ! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 17:50
                      quando `los` - siempre `son`! y .. la vida no es bellA - especialmente por
                      CONEJO TREPO!
                      • Gość: prosektorium gmbh Re: Bienvenido ! IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 18:16
                        cojones es cadáver
                        • Gość: zamenhof`Fil leave his balls/cojonnes ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 18:34
                          CONEJO es... dead! experymentujmy z
                          experanto! "Quien pregunta no yerra!"
                          • Gość: lengüeta gmbh Re: leave his balls/cojonnes ... IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 18:48
                            la vida es agragadable porque ANDY es gracioso...
                            • Gość: eggs`hamFil Re: leave his balls/cojonnes ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 18:53
                              Lica me spłonęły rumieńcami -
                              KRÓLIK bawi się jajami!
                              • Gość: bolo i ma przyjemność.. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 20:50
                                a ty sie oblizujesz. mam nadzieję.
                              • Gość: łacinnik Re: leave his balls/cojonnes ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:48
                                qvis penis akwa turbant?
                                • Gość: oburącz gmbh Re: leave his balls/cojonnes ... IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 21:55
                                  masturbant.......
              • Gość: bolo Wszędzie umoczyłeś ... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 20:47
                banana? Jeśli tak to chylę czoła . Jeśli nie to umocz a pózniej pogadamy.
                • Gość: u`mocznyFil Nie ma sprawy, bolo: mam podzielną uwagę .. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 21:06
                  mogę i oddawać mocz i jednocześnie prowadzić z Tobą dyskurs intelektualny na
                  Twój ulubiony temat: "Jak najefektywniej wykorzystać najnowsze osiągnięcia
                  techniczne dla zgładzenia całej populacji KRÓLIKA REDA, KRÓLIKA TREPA I KRÓLIKA
                  ZGREDA"
                  • Gość: Filip Re: Nie ma sprawy, bolo: mam podzielną uwagę .. IP: *.nf.sympatico.ca 03.03.04, 22:21
                    Dzieki Boze ,ze nie pozwoliles mi powrocic do kraju,mysle ze duzy procent
                    naszych rodakow podlega leczeniu psychiatrycznemu.Zapewne demokracja i
                    transformacja przewrocila im rozumy w glowie.Kiedys szprechali po
                    rosyjsku ,teraz nauczyli sie hiszpanskiego.Wiadomos ,ze jez.hiszpanski jest
                    bardzo prosty nawet najwiekszy gamon moze w ciagu 1 miesiaca nauczyc sie
                    hiszpanskiego. A tak na marginesie moi drodzy gamonie,czy wiecie jaki jezyk
                    jest na Filipnach. Jesli nie to radze zajzec do atlasu w internecie i sie
                    dowiedziec za nim zdecydujecie sie na odpowiedz.W odpowiedziac potwierdzacie
                    Wasza inteligencje,wyksztalcenie .Brawo dla Was naprawde jestescie kompletne
                    osly przetwarzajace dzwiek na litery alfabetu.Uczcie sie tak dalej ABCDEF.......
                    • Gość: ortoFil Cytata z Filipata-Konopata:"...radzę zajŻeć do .." IP: 5.5.* / 80.58.44.* 04.03.04, 10:18
                      Prześlę ci z Filipinów elementarz dla debilnych pingwinów. Z wymuszonym
                      szacunkiem - tfuj członek ZPP/Związek Pingwinów Polskich/.
                    • Gość: skośnyFil arcyZnawco, gamoniokobieciarzu arcyFilipie ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 04.03.04, 18:28
                      ... ja tyż ci zadam jedno ino pytanko: a wktórym to kraju one mają w poprzek?
                      Nu, w którym!?
    • Gość: Filip Re: Cos dla panow IP: *.nf.sympatico.ca 03.03.04, 22:24
      naliczylem 18 oslow. Ile jeszcze odpisze? jestem ciekawy.
      Mam swietna zabawe i czekam na nastepnych oslow.
      • stefan4 Re: Cos dla panow 03.03.04, 23:31
        Filip:
        > naliczylem 18 oslow. Ile jeszcze odpisze? jestem ciekawy.
        > Mam swietna zabawe i czekam na nastepnych oslow.

Nie licz nicków tylko serwery. To Ci zredukuje liczbę osłów dosyć dramatycznie.

Filip:
        > Dzieki Boze ,ze nie pozwoliles mi powrocic do kraju,mysle ze duzy procent
        > naszych rodakow podlega leczeniu psychiatrycznemu.

A jak już ustalisz, który serwer bije rekord, to sprawdź, gdzie się mieści.
        Wystarczy kraj, dalsze szczegóły nie są Ci potrzebne. Być może zmusi Cię to
        porzucenia kolejnego złudzenia.

Filip:
        > Kiedys szprechali po rosyjsku ,teraz nauczyli sie hiszpanskiego.

Można łączyć piękne z pożytecznym:

,,Otwiedź mnie, Połtawa, i Charkow otwiedź,
        dawno-l' po-isspanski wy naczali piet'?''

Nie wątpię, że wiesz, kto to napisał.

- Stefan
        • Gość: arschloch gmbh Re: Cos dla panow IP: *.gdynia.mm.pl 04.03.04, 00:37
          stefus4 rozkoduj twoj speach, bo my tu ni chu chu nie ponimajem carramba.
          zawsze jak jestesmy na prerii to mamy pecha, zamiast oslow mamy wielbloki ...
          und jetzt ganz ernst ,leck mich schoen am arsch,
          mit sozialistischen gruss
          arschloch
        • Gość: wilhelm`pieck`Fil Kup se piec/y/k - odmroź śródmóżdze... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 04.03.04, 10:04
          to ci głowieńka bardziej odkrywcze "myśli" wyprodukuje.
    • Gość: Alfons Podolski Filipie z Podola, zawiało ci śniegiem dostęp do .. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.03.04, 09:16
      komputra? Czimu to tak zmilczywasz? Zachwalaj dalej swoje panienki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka