papierowy_ksiezyc 27.11.10, 22:28 Fułek musi wygrać. Wizja Sopotu Karnowskiego przez kolejną kadencję jest nie do zniesienia :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nord Re: Człowiek z cienia. Portret Wojciecha Fułka IP: *.torun.mm.pl 27.11.10, 22:37 Szacunek, panie Daszczyński. To jest pierwszy uczciwy tekst w Wyborczej na temat Wojciecha Fułka. Ratuje Pan resztki honoru tej gazety. To jest tekst napisany przez dziennikarza, a nie przez pismaków, których czytaliśmy z obrzydzeniem dotychczas i przez których Wyborcza staje się szmatławcem. Jako wyborca PO od początku istnienia tej partii chcę, żeby Wojciech Fułek wygrał. Chcę, żebyśmy my, ludzie, pokazali tym bezczelnym partyjnym aparatczykom z Nowakiem na czele, że to my decydujemy, a nie partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kili Re: Człowiek z cienia. Portret Wojciecha Fułka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 11:31 Ja gdyński PO -wiec tez bym głosował na Fułka. Odsunąć zarozumiałego aparatczyka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie redaktor Re: Człowiek z cienia. Portret Wojciecha Fułka IP: 89.79.170.* 28.11.10, 12:51 nie pisz pan dyrdymał w sprawie spotów w tvn24, że obywatele wpłacają pieniądze. Pewnie wpłacają. Problem jest zupełnie inny. Każdy kandydat ma limit wydatków na kampanię. Pytanie powinno brzmieć : Jaki jest limit wydatków w tym przypadku i ile kosztuje emisja reklam w tv ? Sądzę, że nie są tanie, szczególnie w prime time. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno "sprawą Julkego"??? To karnowski ma zarzuty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 23:16 co za bzdury pismak wypisuje, jaka sprawa julkiego? kto ma zarzuty? - manipulacja w każdym wersie, gazeta 3 miasto to zwykły szmatławiec - artykuły pisane na polityczne zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: "sprawą Julkego"??? To karnowski ma zarzuty!! 28.11.10, 11:57 Jeśłi Fułek wygra - to ja jako turysta - więcej do Sopotu nie przyjadę. Wolę wówczas Gdańsk, czy Gdynię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno to jedź do afryki południowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 13:28 tam korupcja po wyborach nie zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianka_25 Re: "sprawą Julkego"??? To karnowski ma zarzuty!! IP: *.ds8.univ.gda.pl 28.11.10, 13:34 Nie musisz przyjeżdżać, jest tyle innych pięknych miejsc. Nie dyktuj tym, którzy żyją tu okrągły rok, na kogo mają głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc i dobrze! bo i my plebsu nie chcemy. 28.11.10, 14:51 może nareszcie zmieni się profil docelowy turysty, a nie europlebs i najgorsze nowobogackie ćwoki z warszaffki. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: i dobrze! bo i my plebsu nie chcemy. 28.11.10, 15:16 Ćwoki z warszawki Wam przywożą kasę, którą tracą na molo, w knajlach i hotelach codzień. Wreszcie mają deptak, centrum, parkingi, rozbudowywane molo, aquapark i sieć dobrych knajp i hoteli. Jak wygrał Fułek, to pewnie zaczną się remonty osiedli i chodniczków oraz budowa przedszkoli, a dla turysty Sopot stanie się martwym miastem z beznadziejnym póki co dworcem PKP. Zobaczcie sobie na tę stację z podkowami od koni - całej Polsce się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nord Re: i dobrze! bo i my plebsu nie chcemy. IP: *.torun.mm.pl 28.11.10, 15:44 Jedynym ćwokiem, jaki tu zagląda, jesteś ty. Spadaj na drzewo, bezczelny typku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuru Re: i dobrze! bo i my plebsu nie chcemy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 16:42 Martwym miastem jest w okresie zimowym,brak atrakcji.Jedyna atrakcja dla przyjezdnych w Sopocie to weekend.Można się nayebać,narzygać,porzucać śmietnikami i drzeć ryja po nocy.Dobre knajpy w Sopocie?Weź nie żartuj... Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc wolne żarty 28.11.10, 19:42 większość Sopocian G ma z turystyki, tyle co hałas, brud i tłum typków Twojego pokroju. Sopot był kiedyś nazywany perłą bałtyku, monte carlo północy, a przez tanie tanzbudy i tandene - z kilkoma chlubnymi wyjątkami - zarłodajniami niestety nie różni się od Jastrzębiej Góry czy innej Łeby. Tandeta i kicz. Mam nadzieję, ze dotrzymasz słowa, bo za tydzień WYGRA FUŁEK :D Odpowiedz Link Zgłoś
han-ula Człowiek z cienia. Portret Wojciecha Fułka 28.11.10, 17:37 W Polsce zbyt łatwo rzuca się oskarżenia, natomiast sprawy w sądzie trwają latami. I łatwo zniszczyć komuś życie fałszywymi oskarżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura niesmaczna... 28.11.10, 19:26 robi sie mocno niesmaczna ta ślepa i bezkrytyczna agitacja wyborczej za Fułkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc chyba coś się Tobie pomieszało 28.11.10, 19:54 agitacja jest i owszem, ale na rzecz Karnowskiego. Zawsze broniłem GW przed ludzmi, którzy zarzucali jej stronniczość na rzecz PO, widzę, że nie miałem racji. Tak się składa że kilka lat bardzo dobrze znałem sopocką PO z Orłowskim na czele, wiem co to za typ ludzi i wystarczy spojrzeć jak bardzo Sopot zmienia się na niekorzyść. Dla mieszkańców, bo dla turysty spędzającego maks dwa tygodnie jest super: kluby, restauracje, Doda i inne "atrakcje". A gdy zamieszkasz i pomimo intratnej pracy z pensją sporo wyższą niż 3miejska średnia wciąż nie będzie Ciebie stać nawet na kawalerkę na jakimś sopockim blokowisku dla swojego dziecka, w Twojej osiedlowej drodze po raz trzeci z rzędu stracisz koło na jakimś wyboju, a chcąc załatwić coś na poczcie będziesz musiał parkować 4 kilometry dalej, bo nie będzie miejsc to może zrozumiesz, dlaczego tak wielu ludzi jest w Sopocie przeciwnych Karnowskiemu. Fułek nie jest najlepszym rozwiązaniem, takie są niestety najczęstsze wybory w demokracji - wybierasz zło by nie wygrało zło ostateczne. Odpowiedz Link Zgłoś
thormund Re: chyba coś się Tobie pomieszało 30.11.10, 13:49 Jestem wielce zadziwiony wszystkim o czym Pan pisze. Naprawdę polecam wpierw pojeździć po Polsce potem się wypowiadać. Był Pan kiedyś w Jastrzębiej Górze czy Łebie ? Nie wydaje mi się. Bo jak dla Pana te miasta są podobne do Sopotu to w takim razie Łódź też jest podobna i rzeczywiście co chwilą dziura, koła odpadają, miliony straganów turyści na quadach szok. Tylko że ja tego nie widzę. Najpierw proszę coś zobaczyć później pisać. A co do ceny mieszkań kawalerek. No jak by nie patrzeć tak działa rynek. Jak coś jest dobre, popularne ładne dobrze się mieszka tu to ceny rosną. Chce pan tanio zapraszam do Łodzi (mieszkałem tam) tam jest super tanio wszystko tanie i beznadziejnie (bieda aż piszczy). No ale zawsze może Pan być geniusze i zmienić prawa rządzące ekonomią i jak się Panu uda sam osobiście będę apelował a by to Pan był prezydentem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś