Dodaj do ulubionych

Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie...

IP: *.inowroclaw.mm.pl 23.01.11, 21:29
Rutkowski - jaka to jest SBecka menda... no wszedzie sie wpie.rdoli, zeby tylko zabłysnac...
Obserwuj wątek
    • jogibaboo Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... 23.01.11, 21:35
      Już widzę tych dwóch kryminalistów (jak sądzę, doświadczonych przestępców) omawiających plan porwania dziewczyny z przygodnie poznanym przy alkoholu gó...arzem.
      • Gość: Bzdura Iwona wieczorek jest w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:30
        Coby dopełnić obrazu niestworzonych historyjek wymyślanych i wypisywanych przez domorosłych 'analityków" dodam, że Iwona Wieczorek na 100% żyje i ma się dobrze. Widuję ją co rano w Warszawskim metrze. Nie tylko ja - połowa pasażerów jej się przygląd, pokazuje palcami, szepce sobie do uszu i zastanawia się głośno.......
        • Gość: em Re: Iwona wieczorek jest w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 07:03
          doprawdy, to może "ty i połowa pasażerów" zadalibyście jej jedno proste pytanie? Moim skromnym zdaniem "szczurkowatych", farbowanych blondyn w Stolicy jest od groma, może gapisz się na jakąś biedną nastolatkę?
          • Gość: Bzdura Re: Iwona wieczorek jest w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 07:35
            Przeczytaj raz jeszcze: napisałem, to co powyżej by dopełnić kompletu głupot na tym forum. Podpisałem się także jako "Bzdura". Kumasz bazę? Czytasz ze zrozumieniem?
    • Gość: tryg Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.globalconnect.pl 23.01.11, 21:38
      Doszedłem do "detektywa Krzysztofa Rutkowskiego".
      Dalej nie czytam.Wywiad z wróżbitą bym poczytał.Mógłby być nawet obłąkany.
    • Gość: Kosa w Oceanie 4 Szkielety na plazy: IP: *.mad.east.verizon.net 23.01.11, 21:51
      Mewy wszystko wydziobaly :

goo.gl/h0Eas
    • Gość: Kolezanka Iwony Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 21:58
      Myśle, że gadasz bzdury. Tyle na ten temat. Nigdy nie widzialam dwóch telefonow u Iwony ani tez nie wydaje mi sie zeby miała czas aby siedziewc na czacie. Poza tym co była tam podpisana imieniem i nazwyiskiem? A moze sie z nia widywales skoro jestes taki pewien ze to Iwona? NIe oczerniaj ludzi, którzy nie moge sie bronic. Zal mi Ciebie.
      • Gość: znajomy_krystka Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.perfect-privacy.com 23.01.11, 22:06
        To, że nie widziałaś drugiego telefonu nic nie znaczy. Nie sądze również, żebyś przebywała z nią 24 godziny na dobę żeby widzieć gdzie przesiaduje w necie. No i sorry, nie chwaliła się znajomym jak zarabia. To skąd wiem i czy zdarzyło mi się korzystać z jej usług pozostawię dla siebie :)
      • Gość: gosc Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.11, 22:13
        Kolezanko Iwony to co pisze ten gosc powyzej wbrew pozorom moze miec rece i nogi. Ona wyglada na sponsorowe, ta cala Iwonka. Fakt, ze lazila sama po nocach, zadawala sie z podejrzanymi ludzmi i zamilowanie do dyskotek juz jednak cos mowia.

Mozliwe, ze wcale tak nie bylo, nie upieram sie, ale znam zycie i wiem, ze to moga nie byc bzdury wyssane z palca.

• Gość: ks.Krzysztof Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.static.xdsl-line.inode.at 23.01.11, 22:51
          Dokładnie!!!! Koleżanko Iwony nie obruszaj się bo to może być dobry trop i prawda... To że Ty nie widziałaś i nie słyszałaś to nic nie znaczy. Iwona mogła mieć bardzo wiele tajemnic. Grzeczne dziewczyny nie wracają zresztą o takiej porze z dyskotek.
          Też nie jestem niczego pewien, ale wszystko na to wskazuje że Iwona nie była takim "niewiniątkiem" w tym wszystkim...
          • Gość: Leda Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:33
            Ludzie , miejcie trochę samokontroli, milczeniejest zlotem, gdy nie ma się nic do powiedzenia. Chcielibyscie aby w przypadku waszego zaginięcia jakis domorosly sherlok holmes wypowiadal tego typu sądy? 'sama się prosiła' to ochydne. Ja w przeciwieństwie do was nie będę snuła glupich przypuszczeń, tylko zdam się na policję i detektywa. Licze że wreszcie ją znajądą. Żywą!
            • wujekzielarz Re: Prokuratura wie najmniej 24.01.11, 01:35
              Ja już nie rozumiem świata - zaginęła młoda dziewczyna, matka odchodzi od zmysłów, pół Polski stara się pomóc, a tu jeden dupek z drugim snują sobie teoryjki o przeszłości Iwony, z czego jeden szczególny kretyn śle jeszcze emotikony z sugestią, że się z zaginioną zabawiał, drugi nie nie gorszy pustak, co się za dużo filmów naoglądał, określa prawdopodobieństwo teorii pierwszego idioty na podstawie wyglądu ofiary i pory powrotu do domu. Poziom rynsztoku. Niczym nie różnicie się od tych, którzy winę za gwałt zrzucają na ofiarą - to ta sama retoryka. Macie jakiś problem z babami czy co?! A ty ciulu pod pseudonimem kolega krystka, jak coś wiesz, to idź na policję, a nie pisz farmazonów na forum. Chyba, że jesteś jakimś szurniętym sadystą liczącym na to, że przeczyta to ktoś z rodziny zaginionej. Panowie - ręce opadają.
              • pamejudd Mieszczanska mentalnosc po prostu. 24.01.11, 02:13
                Kaze polglowkom wartosciowac zycie (domniemanej!) prostytutki nizej niz "porzadnej obywatelki"...

Smutne.
              • Gość: es Grunt to przyjąc właściwą hipotezę IP: *.ip.jarsat.pl 24.01.11, 08:53
                Ja nikogo nie chce wartościowac, ale do mnie hipoteza ? krystka przemawia bardziej niż wiele innych - rzadko, zdecydowanie rzadziej niż częsciej - zdarza się by porwanie czy morderstwo odbywało się bez osób z tzw "najbliższego kręgu" czyli znajomych itp. Może być tak - jak przyjęła policja po sprawdzeniu znajomych - że czynu (porwania, zabójstwa?) dokonał ktoś przypadkowy - wide szukanie "pana z ręcznikiem" ale może być też tak że policja UTKNĘŁA w miejscu bo nie dotarła do tego mniej znanego "kręgu znajomych" Iwony. Jak ktoś napisał - wiele dziewczyn z niezrozumiałych powodów (mają kasę ale chcą jeszcze więcej?) zabawia się w sponsoring. Prokuratura wcześniej bładziła we mgle i przyjmowała fałszywe hipotezy, być może trzeba raz jeszcze rozpatrzeć wszystkie możliwe warianty?
                Ta hipoteza jest co najmniej do rozważenia - a nie dewotystyczno-histerycznego urażania się.
                • Gość: gość Re: Grunt to przyjąc właściwą hipotezę IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 09:39
                  Przyznam ci rację że najczęściej sprawcami są ludzie z najbliższego otoczenia ale właśnie te sprawy gdzie sprawca działa spontanicznie(co nie oznacza nieudolnie) i nie zna ofiary są najtrudniejsze do rozwiązania.
                  Co do Policji. Sprawa pana Olewnika pokazała że jak rodzina nie jest uparta i zamożna to można wszystko zatuszować. Policja i prokuratura utraciła wiarygodność. Dla mnie podwójnie bo to trójmiejska Policja i prokuratura a wszystko co z trójmiasta to dla mnie z daleka śmierdzi trójmiejską mafią.
                  To najbardziej skorumpowane miejsce w kraju. Tam wszystko jest możliwe!
              • Gość: Tiger Dokładnie! Jesteście pustakami bez serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 13:13
                proponuję panom wizytę u psychologa.
        • Gość: jood Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 23.01.11, 22:52
          Faktycznie, masz rację - to co piszesz, jest bardzo podejrzane. Co więcej - doszedłem do wniosku, że sam jestem sponsorówą - bywam w dyskotekach (odkąd skończyłem studia), po nocach też się szwendam - i to przeważnie wracając z dyskotek, i czasami spotkam jakichś podejrzanych typów. Tylko ci moi sponsorzy muszą być jacyś dziwni - bo ważę 100 kg, mam 1,80 m wzrostu i fiuta między nogami.

A na poważnie - to zapamiętaj gó...arzu jedną zasadę - jak nie masz nic do powiedzenia, to się nie odzywaj.
          • Gość: jood Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 23.01.11, 22:53
            Coś uciekło - miało być, że w dyskotekach bywam rzadko, odkąd skończyłem studia.
            • pamejudd Juz sie nie tlumacz. 23.01.11, 23:22
              Wtopiles.
          • Gość: daria Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.si.res.rr.com 24.01.11, 06:19
            To ty jestes jakis szurniety! Odkad istnieje ten problem z Iwona caly czas przewija sie watek jej "dorabiania". Cos w tym musi byc bo jakos w odniesieniu do innych zaginionych dziewczyn takie watki o prostytucji sie nie pojawiaja. Faktem jest, ze miala szemrane towarzystwo z polswiatka, ze szwendala sie po nocach z bez mala gola du..pa! A jak sie szuka guza to sie i znajdzie.
        • gazeta_mi_placi Re: Prokuratura wie najmniej 24.01.11, 09:05
          W wieku nastoletnim średnio 80% małolat imprezuje na dyskotekach, często tydzień w tydzień, czy to oznacza, że wszystkie są prostytutkami?
          Poza tym nie pochodziła z biednej rodziny, nie miała potrzeby dorabiać w ten sposób.
          Jeżeli jednak wiesz, że było inaczej zgłoś to policji co prawda wydała ona oświadczenie, że sugestie jakoby jest ona call-girl są wyssane z palca i dementują tę informację, może jednak jak zgłosi się ktoś do nich wiarygodny i będący w stanie to udowodnić ( choćby własnymi zeznaniami ) może uwierzą , a to będzie ważny krok w tej sprawie.
          Na co czekacie? Adres najbliższego komisariatu pewnie znacie, a w takich przypadkach często policja zapewnia anonimowość i np. żona nie musi się dowiedzieć...
          • Gość: Baton aka Drevniak Ubóstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 10:01
            Szanowny Przedmówco,
            Ludzie zajmują się prostytucją z wielu powodów a status materialny rodziców wcale nie jest najważniejszym. Innymi słowy wiele prostytutek ma wykszatłacenie i głowę miedzy uszami i mimo to (a może własnie z tego powodu) "dorabia" w ten sposób.
            Nie ma powodów by sądzic by Iwona była call-girl. A jeśli była to co z tego? Co to zmienia? Gorsza była od innych czy jak? Gorsza była od lobbysty sejmowego, syna przedsiębiorcy branży mięsnej? Przyzwyczajmy się w końcu, że "fach pokrewny milości" to sfera usług nie patologii. Patologizujące jest prawo nie pozwalające opodatkowywać dochodów z tego rodzaju usług i rejestrować jako działalności gospodarczej.
            • Gość: daria Re: Ubóstwo? IP: *.si.res.rr.com 24.01.11, 10:22
              OOOOO przepraszam! drewniaku! Jesli ta dzioucha byla prostytutka to byla o cale cztery mile gorsza od innych. Nie stawiaj prosze w jednym szeregu byle pros.tytuty z normalnymi szanujacymi sie dziewczynami i kobietami. Prostytutka to dno dna. Tak bylo zawsze i tak jest dotad. U normalnych ludzi oczywiscie
              • Gość: Drevniak Polactwo zza Atlantyku - elektorat Katchora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 11:07
                ...szpetną twarz ukazuje. Szanowna pani to z jakiegoś grinpojntu nadaje czy innego jackowa?
                • Gość: daria Re: Polactwo zza Atlantyku - elektorat Katchora.. IP: *.si.res.rr.com 24.01.11, 16:56
                  a co ma piernik do tematu?
                • Gość: daria Re: Polactwo zza Atlantyku - elektorat Katchora.. IP: *.si.res.rr.com 24.01.11, 17:07
                  zatem zycze ci w rodzinie wielu "pan" zarabiajadych na du.pie. Twoje corki, twoje siostry, twoja matka! Zycze im duuuuzo klientow z tirow, rasowych jadacych non stop z Ukrainy czy innej Rosji. Rumun i Bulgar tez OK LOL
              • Gość: Ja Re: Ubóstwo? IP: 83.1.93.* 24.01.11, 12:26
                Bo ci normalni ludzie to nie potrafia nawet uzasadnić dlaczego tak uważają, ze prostytutka to ktoś gorszy. A tak naprawde to kwestia tego, że ludziom wbito w głowę sztucznie utworzony konstrukt społeczny oparty na zasadach czysto biologicznych. Co to ma w ogóle znaczyc, że ktoś sie nie szanuje? Skoro ktoś dostarcza swemu ciału to czego ono potrzebuje to znaczy, że szanuje swe ciało, dostarczając mu przyjemnosci. A że za pieniądze... cóż, za darmo to nikt szanujący sie nie będzie robił tego, za co może trzepać kasę.
                • Gość: daria Re: Ubóstwo? IP: *.si.res.rr.com 24.01.11, 16:59
                  do "ja"
                  Jestes taki/taka sam/a jak prostytutka. Ona tez tak uwaza, Glupota wali z twojeg opstu bez ograniczen
                  • Gość: Ja Re: Ubóstwo? IP: 83.1.93.* 24.01.11, 18:14
                    Głupota to wali z postów osób takich jak ty, które nie potrafią uzasadnić własnego zdania bez opierania sie na emocjach. Jak uzasadnisz mi swój punkt widzenia RACJONALNIE to pogadamy, dzieweczko droga :)
            • gazeta_mi_placi Re: Ubóstwo? 24.01.11, 13:32
              >Innymi słowy wiele prostytutek ma wykszatłacenie i głowę miedzy uszami.

Według statystyk prostytutki z wyższym wykształceniem stanowią zaledwie około 3%, najczęściej też pochodzą z biednych rodzin, często patologicznych.
              • Gość: Baton Re: Ubóstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 14:48
                To jest całkiem niezły rezultat biorąc pod uwagę, że w populacji generalnej odstek ludzi z wyższym wykształceniem (chodzi o szkoły wyższe, nie te co dają dyplom za regularne płacenie składek) wynosi 7%. A dużo prostytutek pochodzi z rodzin biednych i patologicznych bo takie jest nasze społeczeństwo - biedne i patologiczne....:-((( Jaki kraj takie prostytutki.
              • Gość: daria Re: Ubóstwo? IP: *.si.res.rr.com 24.01.11, 17:02
                wiele prostytutek kariere konczy na dworcu gdzie poluje na klientow za bulke, papierosa czy szklanke cienkusza. LOLOLOL. Prostytutka to scierka najgorszego sortu.
                • Gość: Ja Re: Ubóstwo? IP: 83.1.93.* 24.01.11, 18:16
                  Ale bym się ucieszył gdyby twoja córka nią została :)
          • Gość: daria Re: Prokuratura wie najmniej IP: *.si.res.rr.com 24.01.11, 10:16
            Troche mam daleko do tego komisariatu. Musialabym przeskoczyc caly Ocean Atlantycki LOL. Ja nie twierdze, ze Iwona byla ...... Tylko tak sobie rozwazam, ze w swietle tego co o niej duzo ludzi pisalo duzo rzeczy sie zgadza. To, ze byla z dobrze sytuowanej rodziny nic nie znaczy. Czesto maja weza w kieszeni a poza tym nie dadza i tak tyle co moze dac tzw. "sponsor". Ja tez wychowalam corke ale nigdy za zadne skarby nie pozwolilabym jej szwendac sie nocami w spodnicy ledwo zaslaniajacej "ps..ioche". To prawie pewne, ze jakis chetny sie przyczepi. lub w spodniach do polowy obnazajacych row! Chlop idzie z tylu i mu sie podnosi! To taka dygresja.
            Nie miala zadnego leku, strachu przed tym , ze chociazby jakis facet za nia idzie, ze bedzie musiala sama isc zespolem lesno parkowym. Juz sama nazwa jezy wlos na glowie.
            Nie porwali jej do bu.rdelu bo to obecnie za duze ryzyko a sa chetne bez porywania.
            Nikt jej nie przetrzymuje przez tyle miesiecy bo i poco?! O wpadke latwo a nikt nie chce siedziec i to za bull shit. Jesli ja gdzies wywiezli to tylko po to by ja zabic bez ryzyka.
            Szkoda dziewuchy, mloda byla i mogla uniknac tego losu.
    • alpepe Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W 23.01.11, 22:04
      oczywiście, że żywa, wszak fotosynteza to zjawisko powszechne u porwanych osób.

Ludzie są koszmarni.
    • lydia_deetz Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... 23.01.11, 22:05
      Zakładając, że pan R. ma rację (co wątpliwe... ale niech mu będzie...) to wyjątkowo profesjonalne jest informowanie przez media rzeczonych panów "krymuchów", że zostali wyśledzeni.
      • Gość: znajomy_krystka Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.perfect-privacy.com 23.01.11, 22:08
        Rutkowski to półdebil, oszust i złodziej. Żadnej sprawy jeszcze nie rozwiązał tylko kasę bierze.
      • Gość: ks.Krzysztof Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.static.xdsl-line.inode.at 23.01.11, 22:54
        Ja też bardzo wątpie że Iwona żyje..
        Ale to wcale nie głupie gdyby żyła dać sygnał tym zwyrodnialcom że za żywą Iwonę jest o wiele mniejsza kara niż za martwą!
    • Gość: Bach Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 22:25
      Szczegóły tkną fantazją.Nie wierzę ,ze to było planowane porwanie.Kto przewidział ,że wyjdzie wcześniej z imprezy.Ale udział w porwaniu,kto wie.
    • Gość: Bach Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 22:33
      A może faktycznie coś wiedział.Został zastraszony,nie zniósł tego.
      • Gość: EL Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.aster.pl 23.01.11, 23:27
        Był uzależniony od dopalaczy , miał też przygode z pobytem w szpitalu psychiatrycznym. Być może słaba psychika, być może ktoś mu pomógł w samobójstwie.
        • Gość: Drevniak Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:32
          Być może to zmyślił, bo:
          Był uzależniony od dopalaczy , miał też przygode z pobytem w szpitalu psychiatrycznym. Być może słaba psychika.... To nie był wiarygodny świadek według tego co pisze prasa.
          • Gość: EL Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.aster.pl 23.01.11, 23:39
            Wg ciebie zapewne powiesił się bo Tusk zamknął sklepy z dopalaczami.
            • Gość: Drevniak Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:46
              osoby uzależnione od środków zmieniających świadomość mają zaburzenia psychiczne i często popełniają samobójstwa - nie tylko według mnie. To są dane epidemiologiczne. W procesach karnych czynni narkomani i alkoholicy nie są taktowani jako wiarygoni świadkowie - nie tylko według mnie. Taka jest praktyka.
              Aaaa, już wiem. Chcesz napisać, że od lat palisz jointy i nic ci nie jest...:-)))
    • Gość: jacy autorzy, taka Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 22:37
      opowieść
    • Gość: wyb Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... IP: *.rev.pro-internet.pl 23.01.11, 22:38
      nie zapominajmy na przykladzie Pani Iwony udalo mi sie dociec ze w Polsce i w Trojmiescie ginie bez liku kilkadziesiat setek mlodych ludzi - i wzywamy Pana Tuska cale naczalstwo do roboty, nie ma takich piniedzy zeby taka grande zatuszowac jak w przypadku tych kilkuset -bo media to olaly- przypadkow, dalej do roboty Panowie, a pan Panie Premierze w szczegolnosci to w Pana Miescie takie jaja odchodza, ja powiem wiecej nie odchodza ale odchodzily?
      • Gość: Drevniak Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:03
        Jak Ci się udało Sherlocku dociec, że ginie "ze w Polsce i w Trojmiescie ginie bez liku kilkadziesiat setek mlodych ludzi " czy jakoś tak to bełkotliwie napisałeś - chyba po pijanemu. Skąd te dane?
        • Gość: wyb Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.rev.pro-internet.pl 24.01.11, 00:49
          ty sluchaj dyzurujacy moj wspanialy strozu - napisalem, "ze w Polce i trojmiescie" to sie naucz czytac ze zrozumieniem to po pierwsze, nie manipuluj a po drugie to se wez stenogramy z debaty sejmowej ale jakie to juz twoj zle oplacany i niedofinansowany byznes, ja to robie niby spolecznie bo to niby, to znaczy rzeczywiscie a Ty robisz to bo caly czas?, jestescie na sluzbie? i dlatego nie zostalem generalem, zeby sie tak teraz nie frustrowac i zamiast sie nademna wypowiadac. zapraszam.. do tematu Pani Iwony - poprosimy do roboty " Jako spoleczenstwo Trojmiasta" Wszyscy mamy dzieci i nie pozwolimy na takie skandale, jakie zescie nam odstawili.
          • Gość: wyb Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.rev.pro-internet.pl 24.01.11, 01:00
            przepraszam Panow Policjantow jak przeczytalem to kilka razy to zrozumialem, ze odpowiadal mi jakis tu...b - przetlumacze tuskolubny polytyk, nie policjant jeszcze raz przepraszam policjantow za tych wszystko wiedzacych potylikow a jezeli mi odpowiadal policjant i nie wie ilu ludzi w Polce co roku ginie to?.. no ale to na odrebny wpis zasluguje.
            • wujekzielarz Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W 24.01.11, 01:42
              Stary, kilkadziesiąt setek to kilka tysięcy, na przykład 45 setek to 4 500. Nie wiem skąd masz dane, ale chyba powinieneś zgłosić się do Itaki ze swoją bazą danych.
    • Gość: gość 7 Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 22:40
      to zatrważające, że owa "plotka" od miesiecy krąży i nikt jej nie słyszał a na dodatek srodowisko studenckie, które z załozenia powinno byc rozumne nie pisneło o tym ani słowa policji chociaz od miesiecy prosi sie o sygnalizowanie nawet niewiarygodnych z pozoru informacji
      a nawiasem mówiąc, to samobójstwo....po udanych egzaminach, a może nie samobójstwo???
      • Gość: absolwent Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.11, 22:59
        A co sie dziwisz skoro na uczelni mozna nawet od zasluzonych profesorow uslyszec , ze pili z Jelcynem i dzieki temy upadla komuna , konstruowali bomby atomowe zrzucone w Japonii czy tym podobne bzdury :). Studenci tez wiele potrafia powiedziec. Jak w kazdym srodowisku.
      • Gość: Drevniak Fałszywe tropy, przecieki kontrolowane IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:11
        Śmieszni jesteście ludkowie w tym pseudodetektywistycznym onanizmie intelektualnym. Budujecie teoryjki i rozkminiacie FAKTY PRASOWE. Nie mając wglądu w akta sprawy, materiał dowodowy, zeznania świadków itp. itd. wymyślacie bajki. Redaktorzy piszący teksty sprzedają ochłapy wiedzy wypuszczane przez policjantów, "detektywów" i prokuratorów. Czasem taki przeciek kontrolowany ma na celu uśpienie czujności faktycznie podejrzanych, czasem wynika z tego, że jednym i drugim nie udało się nic a nic ustalić..... A jeśli w tle pada nazwisko Rutkowski to chodzi o autopromocję i nic więcej.
    • Gość: Ku Przestrodze. Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 23:03
      To wychodzi na to że należy unikać tego TRÓJMIASTA . No komentarze o zaginięciach bulwersują . Dlaczego dotąd i nadal w tym temacie nie jest nagłośnione dla przestrogi ???
    • Gość: ks.Krzysztof Pan R to gnida i kanalia IP: *.static.xdsl-line.inode.at 23.01.11, 23:04
      A teraz moje osobiste przemyślenia:
      wydaje mi się że pan R. to wyjątkowa gnida i kanalia, która z racji na swoją przeszłość ma wielkie dojścia i wtyki w policji. Jest też możliwe że ma takie informacje od studentów jakie podaje, czyli że jakiś d...k zadzwonił akurat do niego z takimi informacjami.
      Wiem jedno że jemu z powodu na rozgłos a policji na sukcesy - zależy na rozwiązaniu tej sprawy i są na dobrej drodze.
    • Gość: skowyt Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 23:05
      btw "w Interrnecie pojawiły się informacje" - ha ha! nawet żałosnych gostków z GW nie stac na to żeby się powołac na portal wybrzeze24.pl ! dno dna!

wybrzeze24.pl/gazeta-gdanska-temat-dnia/sensacyjne-odkrycie-w-sprawie-iwony-wieczorek
      wybrzeze24.pl/gazeta-gdanska-temat-dnia/najnowsze-fakty-w-sprawie-iwony-wieczorek
    • stokrotkax26 Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... 23.01.11, 23:20
      Pan Rutkowski dokonywal w tej sprawie "przelomowych" odkryc juz nie raz i nie dwa i chwala bogu po Iwonie ani widu ani slychu. Jaki kraj tacy detektywi. Moim zdaniem detektyw z prawdziwego zdarzenia dziala po cichu i dyskretnie. Wspolczuje tylko w tym wszystkim matce dziewczyny.
      • Gość: skowyt Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 23:22
        z tą "chwałą Bogu" to lekko przesadziłaś. wiem, że tak się mówi, ale nie zawsze mimo wszystko. w końcu to nie jest przecinek.
      • Gość: Drevniak Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:26
        Idąc twoim tropem: jaki kraj tacy, chwała bogu, komentujący.
      • Gość: gość Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: 80.120.169.* 24.01.11, 08:52
        "Chwała bogu"???? Stokrotko, pomyśl zanim napiszesz......
    • Gość: M. Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:36
      a ty mi wyglądasz na takiego, co bez kopa w dupę sie nie obejdzie. co za prymityw!
    • Gość: ja Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... IP: *.aster.pl 23.01.11, 23:41
      Nic nie wiem o owej Iwonie, nie znam jej, więc nie zamierzam osądzać i insynuować Bóg wie czego, ale nie udawajmy, że coś takiego jak sponsoring nie istnieje i jeśli dziewczyna zajmuje się czymś takim to zaraz musi mieć to wypisane na czole... Przecież to naturalne, że nie będzie chwaliła się nikomu skąd ma pieniądze, więc o obecności na jakichś czatach, o dwóch telefonach itp. też nie będzie wspominała, a co więcej- będzie pilnowała, żeby te sprawy nie wyszły na jaw. Nie twierdzę bynajmniej, że ta dziewczyna faktycznie miała sponsora/sponsorów, możliwe, że nie i nie należy kogoś od razu tak klasyfikować, bo można skrzywdzić, ale również chciałabym dodać, jak ktoś tu już wspominał, że nie jest to jakiś absurdalny trop, bo wiele (aż może dziwić jak wiele) młodych, ładnych i zgrabnych dziewczyn ma takie zajęcie, choć na codzień dla rodziny, przyjaciół wydają się być całkiem zwyczajnymi, często skromnymi dziewczynami, studentkami czy uczennicami, mającymi stałego chłopaka itp. Poza tym, przecież jeśli faktycznie spotykałabym się z mężczyznami, poznawała ich na czatach itp, to przecież ktoś, z kim spotkała się może ją rozpoznać i wiedzieć, że rzeczywiście tam przebywała, nie musiała wcale podpisywać się, jak koleżanka napisała.
      • Gość: daria Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.si.res.rr.com 24.01.11, 10:34
        Sluchajcie, nazywajcie rzeczy po imieniu. Nie zaden sponsoring nie istnieje taki fach. PRO>STYTUCJA. Zwykla wstretna pr.ostytucja. Zarobek najohydniejszy jaki istnieje. Czy wy sobie wyobrazacie, ze stoja dz.iwki na drodze. Jada tiry, kierowcy godzinami nie myci a za to obsikani itd... i taka bierze toto do ust. To jest ciezko sobie nawet wyobrazic a co dopiero robic. Nie sponsoring, nie call girl tylko zwykla pros.tytuta.
        • Gość: Ja Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: 83.1.93.* 24.01.11, 12:32
          Lepiej to robić za pieniadze niż za darmo, ja tam bym w życiu żadnej babie (włączajac własną żonę chociaż ją kocham) nie wylizał ... (bo bym sie brzydził nawet gdyby była czysta i umyta) ale jakby mi jakaś zapłaciła to bym to zrobił. Nie uważam prostytucji za coś złego . Antropolog Malinowski opisywał społeczność gdzie każdy z kazdym sie ... i nikt tam nie uwazał tego za coś złego, po prostu przyjemnosć i tyle. To że masz takie poglądy nie oznacza, że są one twoje, po prostu ci je wbiło w głowe społeczenstwo. Lepiej być prostytutką niż np. babcią klozetowa.
    • Gość: Baton Re: Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony W IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 23:42
      O, głos polaczka z angielskiego zmywaka. Kolojny dowód na to, że głosy o emigracji elit były "nieco przesadzone". Polska stała się trochę lepszym krajem odkąd tego typu indywidua pojechały czyścić brytyjskie kible. Niestety nadal mają dostęp do internetu:-(((
    • Gość: JA A wszystko wzięło się od tego artykuliku... IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 02:08
      wybrzeze24.pl/gazeta-gdanska-temat-dnia/najnowsze-fakty-w-sprawie-iwony-wieczorek
    • bronimir Ślady są, dziewczyny brak. 24.01.11, 02:50
      I tak w koło Macieju. Reszta jest myśleniem.
    • stefaniszyn Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... 24.01.11, 03:41
      <"Szczacha" był niepozorny, niski, mógł mieć skłonność do przechwałek>

Zupełnie jak detektyw Rutkowski..
    • Gość: jebacanalfabetow Co za pie...ny analfabeta podpisywal zdjecie?! IP: *.pools.arcor-ip.net 24.01.11, 05:03
      "MAMY zaginionej dziewczyny"- jebane debile z gazety!!!! Sie sku...ele nigdy nie naucza po polsku pisac????
    • margliw Śledczy blisko wyjaśnienia zaginięcia Iwony Wie... 24.01.11, 08:59
      Każda pomoc byle skuteczna może się przydać.

---
      Tłumaczenia niemiecki przysięgłe w Gliwicach
      www.samsonov.pl
    • nik-er darmowa promocja durnia 24.01.11, 09:14
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka