Dodaj do ulubionych

Mówią studenci

IP: *.futuro.pl 26.04.04, 16:38
pytania zadawane byly w sobote czyli odpowiedzi udzielali zaocznie
studiujacy, natomiast na dziennych jest zupelnie inaczej, gdyby nie gazety
ktore caly czas wypisuja niestworzone historie ,zycie akademickie ciagnelo by
sie dalej. ja nikomu legitymacji nie musze pokazywac, nikt mi nie ubliza,
tylko wrecz grzecznie witaja nas o poranku, fakt, wielkie misiaki o twarzach
lekko podejrzanych, za to z usmiechem i sympatycznym dzien dobry....pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kiko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 17:38
      zapraszam w weekend do mnie tez sie usmiechali jak szedlem na seminarium w
      srodku tygodnia ale jak bylem w sobote i ich posluchalem to az mi nie dobrze
      sie zrobilo zeby tak ordynarnie sie odzywac na holu wsrod wielu sudentow
      nabijali sie z policji uzywajac przy tym niecenzuralnych slow to sa jakies
      bydlaki widac odrazu po nich
      • Gość: misio Re: :) IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 26.04.04, 17:39
        chlopcy... co wy ... te misie są fajne :))
    • Gość: Studentka GWSH Re: Mówią studenci IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 26.04.04, 20:33
      Ja tez studjuje zaocznie na tej uczelni!!! Powiem szczerze, ze ta ochrona
      bardziej jest skuteczna niz poprzednia ochrona!!! Chłopaki sa bardzo uperzejmi
      i życzl9iwi dla studentów! A to, ze wymagają legitymacji, to bardzo dobrze bo
      wtedy wiadomo, ze nikt niepowołany nie wejdzie na teren uczelni!!!Poprzednich
      ochroniarzy to nie było wogóle widac na tej uczelni!!! Siedzieli w swoim
      pomieszceniu i bali sie wyjść żeby nie dostać w zęby od miejscowych a na teren
      uczelni mógł wejść każdy niepowołany człowiek!!!1 Teraz przynajmniej miśków
      jest widać i wszyscy patrzą sie na nich z dystansem!! A wygląd nie świadczy o
      człowieku bo zawsze powiedza dzień dobry i mió sie uśmiechną!!! Pozdrawiam
      wszystkich studentów z GWSH tych dziennych i tych zaocznyh!!!
      • Gość: krzysiek Re: Mówią studenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:46
        nie wiem o co ci chodzi stara ochrona fakt byla mniejsza ale sorka po co ci
        maja chodzic po szkole skoro siedza przed jednym wejsciem bo drugie zamkneli i
        sprawdzaja legitymacje co ty na to ze ja place za czesne i nie zostalem
        wpuszczony na zajecia co? pozaytm tamci jak przyjezdzalem w tyg np do
        biblioteki tez mnie sprawdzali czy jetsem z tej szkoly i to sie dzialo
        spokojnie na terenie szkoly powiedz mi czy cos takiego strasznego sie dzialo ze
        potrzebna taka ochrona tamta nie wystarczala? czy ktos sie tam bil czy kogos
        okradali ja sie z tym osobiscie nie spotkalem i nikt z moich znajomych a jezeli
        chodzi o ludzi mieszkjacych tam to oni nawet tam nie podchodzili takze przestan
        ich tak bronic
        • xyz33 Re: Mówią studenci 26.04.04, 22:07
          Gość portalu: krzysiek napisał(a):

> nie wiem o co ci chodzi stara ochrona fakt byla mniejsza ale sorka po co ci
          > maja chodzic po szkole skoro siedza przed jednym wejsciem bo drugie zamkneli
          i
          > sprawdzaja legitymacje co ty na to ze ja place za czesne i nie zostalem
          > wpuszczony na zajecia co? pozaytm tamci jak przyjezdzalem w tyg np do
          > biblioteki tez mnie sprawdzali czy jetsem z tej szkoly i to sie dzialo
          > spokojnie na terenie szkoly powiedz mi czy cos takiego strasznego sie dzialo
          ze
          >
          > potrzebna taka ochrona tamta nie wystarczala? czy ktos sie tam bil czy kogos
          > okradali ja sie z tym osobiscie nie spotkalem i nikt z moich znajomych a
          jezeli
          >
          > chodzi o ludzi mieszkjacych tam to oni nawet tam nie podchodzili takze
          przestan
          >
          > ich tak bronic

Krzysiu... masz rację... żeby w tej ochronie była chociaż jedna babeczka ..
          uśmiechająca się do nas :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka