Gość: antena IP: *.tktelekom.pl 28.04.11, 14:37 jaka Ergo Arena - stoi na granicy Gdańska i Sopotu? Chyba PGE ARENA Gdańsk!!!! tam będzie mecz a nie w Sopocie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Redakcja Re: Radni chcą za darmo bilety na Ergo Arenę. I t IP: *.agora.pl 28.04.11, 15:05 Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Naprawdę można się pomylić z tymi arenami. Jakby nie można było jednej nazwać po prostu stadion. :) Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za dużo absyntu ? Re: Radni chcą za darmo bilety na Ergo Arenę. I t IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snob Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.limes.com.pl 28.04.11, 15:19 Dla Pana Zdanowicza jedno krzesełko to stanowczo za mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piorunochron Chyba że elektryczne ;) IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 19:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.gizycko.mm.pl 28.04.11, 15:33 A ja się pytam: z jakiej racji mają dostać bilety bez kolejki? Samo bycie radnym to przywilej, jeszcze Wam mało?! Aby się nachapać ile wlezie, aby się nachapać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 15:45 tym paniom juz dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmiot Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 15:52 Pani Żaneto, to żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suczydlo Chmiel Ty się lepiej Osową zajmij IP: *.host.witnet.pl 28.04.11, 15:57 Chmiel Ty się lepiej Osową zajmij, a nie dbaniem o swoje cztery litery. Jak ci babo, piłka nożna tak bliska, to lepiej zacznij się interesować brakiem boiska na Osowej. A po bilety na POL - FRA grzecznie się w kolejce ustaw, jak każdy obywatel. Głosowałem na ciebie i się zawiodłem, po raz drugi. Za trzecim razem cię "oleję" i na mój głos i innych osowian nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Chmiel Ty się lepiej Osową zajmij IP: *.multimo.pl 28.04.11, 16:17 Ta Pani to specjalistka od prawienia morałów jakim to ideowym i swiętojeb.liwym każdy powinien być . Co miesiąc w gazetce na Osowej leje wazelinę jaki to z niej bezinteresowny polityk :-) Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
01kazimierz Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! 28.04.11, 16:11 darmowe bilety rozdaje biuro podróży STALIN TOUR. W programie zwiedzanie wysp Kołymskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btw Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 16:12 Geryk Geryk to ta której plakat wyborczy sfotografowałem na ul. Arkonskiej w dniu 22.03 (wybory były w listopadzie)i po przesłaniu do redakcji Trójmiasto.pl i Gazety.pl usunięto po cichu bez nagłaśniania sprawy i bez mandatu z Straży Miejskiej???Teraz nagle wam się nie podoba??? Fałszywe media tyle powiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as W PO narodziła się nowa Tradycja- wszystko gratis IP: *.net.stream.pl 28.04.11, 17:23 No i kolejka bez kolejki PO lepszą szynkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 17:41 Radna Chmiel, już po zakończeniu obrad, zatelefonowała i wyjaśniła, że jedyne o co jej chodziło, to wdzięczność ze strony urzędników. Pani radna tak się interesuje miastem, a nawet nie wie że prezydent Adamowicz ma swoją lożę VIP a drugą ma spółka BIEG i oni mogą zaprosić urzędników. Wstyd pani radna. Ja jesienią napewno na panią nie zagłosuję. Będąc w Sejmie byś chciała jeszcze większych giftów. Władza deprawuje władza całkowita deprawuje całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Składka na biedne radne IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 17:43 Proponuje, żebyśmy złożyli się na bilet dla biednych radnych. Sam ofiaruję po 5 groszy na każdą. Są tego warte Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Mam nadzieję,że PO już Chmiel nie wstawi na listę 28.04.11, 18:07 "Radna Chmiel (...)wyjaśniła,że jedyne o co jej chodziło,to wdzięczność ze strony urzędników." Że co proszę? Wdzięczność? Wszak to taka elegancka nazwa łapówki. Urzędnicy dostają swoje pensje a radni swoje diety. Czemu Radna oczekuje wdzięczności od urzędników? Pytam, czy bycie radnym to zaszczyt pracy dla wyborców, czy oczekiwanie przywilejów. Wystarczy, że będą tam Prezydent Gdańska i Przewodniczący Rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor też mi argument IP: 213.192.66.* 28.04.11, 18:08 no tyle razy radni zajmowali się tą Pegieer Areną a ile razy panie radne dokładały do Areny z własnej kieszeni, więcej niż przeciętny Kowalski, że sobie przywilejów lepszych od Kowalskiego życzą? bo wydaje mi się, ze za pracę w radzie to jest dieta a nie gifty Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Chmiel? 28.04.11, 18:16 A ja na Panią głosowałem i żonie poleciłem... a tu takie kwiatki - ale to już ostatni raz się dałem w konia zrobić - na jesień o naszych głosach może Pani zapomnieć. Niech się Pani zajmie Osową - syf się coraz większy robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GDA Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 18:17 Ż E N A D A Chmiel , Geryk i Zdanowicz (PO)... warto zapamiętać te nazwiska takich pazerniaków wybrali gdańszczanie wstyd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanuszSz Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 18:44 Rozważałem głos na panią Geryk w wyborach. Jej zachowanie utwierdza mnie jednak w przekonaniu, że ostatecznie dokonałem właściwego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 19:46 Radna Chmiel -chyba nic w życiu jako architekt nie zrobiła, wazeliniarstwo dziennikarzom, a morale jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Ta ryba zepsuła się od głowy. IP: *.net.stream.pl 28.04.11, 20:04 Ukochany Przywódca pozwala to się bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg władza deprawuje, zawsze i wszędzie 28.04.11, 20:21 władza deprawuje, zawsze i wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 21:22 Chmiel to ja lubię tylko w piwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany Jakie miasto tacy radni. IP: 213.192.80.* 28.04.11, 21:25 Jakie miasto tacy radni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ja na nich nie oddam swojego głosu IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 21:40 To my ich wybraliśmy. I nie ma co zrzucać to na miasto czy kogoś kolwiek innego. Ale jesienią znów nie zróbmy tego samego błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podchmielonychmiel żal słów IP: *.nat0.sta.nsm.pl 28.04.11, 22:14 Przykro mi to czytać bo dalem się nabrać Platformie w poprzednich wyborach. W czasie najbliższych dwa razy się zastanowię... Pan Zdanowicz nie chce stać w kolejkach - przy tej tuszy zrozumiałe. Pani Chmiel - już prawie poseł - bilet sie należy a jakże Pani Geryk - kto to własciwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamiętna.. Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 22:29 Temat zastepczy, jak zwykle.... A pani Owczarczak chyba zapomniala ze dokłada swoim, ciekawe po co to powiedziała ? Jakaś nowa gra ..... Odpowiedz Link Zgłoś