Dodaj do ulubionych

Radni chcą za darmo bilety na Ergo Arenę. I to ...

IP: *.tktelekom.pl 28.04.11, 14:37
jaka Ergo Arena - stoi na granicy Gdańska i Sopotu? Chyba PGE ARENA Gdańsk!!!! tam będzie mecz a nie w Sopocie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Redakcja Re: Radni chcą za darmo bilety na Ergo Arenę. I t IP: *.agora.pl 28.04.11, 15:05
      Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Naprawdę można się pomylić z tymi arenami. Jakby nie można było jednej nazwać po prostu stadion. :) Redakcja
      • Gość: Za dużo absyntu ? Re: Radni chcą za darmo bilety na Ergo Arenę. I t IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 18:03
    • Gość: snob Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.limes.com.pl 28.04.11, 15:19
      Dla Pana Zdanowicza jedno krzesełko to stanowczo za mało!!!
      • Gość: Piorunochron Chyba że elektryczne ;) IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 19:58
    • Gość: ttt Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.gizycko.mm.pl 28.04.11, 15:33
      A ja się pytam: z jakiej racji mają dostać bilety bez kolejki? Samo bycie radnym to przywilej, jeszcze Wam mało?! Aby się nachapać ile wlezie, aby się nachapać...
    • Gość: t Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 15:45
      tym paniom juz dziekujemy
    • Gość: kmiot Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 15:52
      Pani Żaneto, to żenujące...
    • Gość: suczydlo Chmiel Ty się lepiej Osową zajmij IP: *.host.witnet.pl 28.04.11, 15:57
      Chmiel Ty się lepiej Osową zajmij, a nie dbaniem o swoje cztery litery.
      Jak ci babo, piłka nożna tak bliska, to lepiej zacznij się interesować brakiem boiska na Osowej.
      A po bilety na POL - FRA grzecznie się w kolejce ustaw, jak każdy obywatel.
      Głosowałem na ciebie i się zawiodłem, po raz drugi. Za trzecim razem cię "oleję" i na mój głos i innych osowian nie licz.
      • Gość: Leon Re: Chmiel Ty się lepiej Osową zajmij IP: *.multimo.pl 28.04.11, 16:17
        Ta Pani to specjalistka od prawienia morałów jakim to ideowym i swiętojeb.liwym każdy powinien być . Co miesiąc w gazetce na Osowej leje wazelinę jaki to z niej bezinteresowny polityk :-) Hehe...
    • 01kazimierz Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! 28.04.11, 16:11
      darmowe bilety rozdaje biuro podróży STALIN TOUR. W programie zwiedzanie wysp Kołymskich.
    • Gość: btw Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 16:12
      Geryk Geryk to ta której plakat wyborczy sfotografowałem na ul. Arkonskiej w dniu 22.03 (wybory były w listopadzie)i po przesłaniu do redakcji Trójmiasto.pl i Gazety.pl usunięto po cichu bez nagłaśniania sprawy i bez mandatu z Straży Miejskiej???Teraz nagle wam się nie podoba??? Fałszywe media tyle powiem!!!
    • Gość: as W PO narodziła się nowa Tradycja- wszystko gratis IP: *.net.stream.pl 28.04.11, 17:23
      No i kolejka bez kolejki PO lepszą szynkę.....
    • Gość: ja Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 17:41
      Radna Chmiel, już po zakończeniu obrad, zatelefonowała i wyjaśniła, że jedyne o co jej chodziło, to wdzięczność ze strony urzędników.
      Pani radna tak się interesuje miastem, a nawet nie wie że prezydent Adamowicz ma swoją lożę VIP a drugą ma spółka BIEG i oni mogą zaprosić urzędników. Wstyd pani radna. Ja jesienią napewno na panią nie zagłosuję. Będąc w Sejmie byś chciała jeszcze większych giftów. Władza deprawuje władza całkowita deprawuje całkowicie.
    • Gość: as Składka na biedne radne IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 17:43
      Proponuje, żebyśmy złożyli się na bilet dla biednych radnych. Sam ofiaruję po 5 groszy na każdą. Są tego warte
    • wojtek-gdansk Mam nadzieję,że PO już Chmiel nie wstawi na listę 28.04.11, 18:07
      "Radna Chmiel (...)wyjaśniła,że jedyne o co jej chodziło,to wdzięczność ze strony urzędników."
      Że co proszę? Wdzięczność? Wszak to taka elegancka nazwa łapówki. Urzędnicy dostają swoje pensje a radni swoje diety. Czemu Radna oczekuje wdzięczności od urzędników?
      Pytam, czy bycie radnym to zaszczyt pracy dla wyborców, czy oczekiwanie przywilejów. Wystarczy, że będą tam Prezydent Gdańska i Przewodniczący Rady.
    • Gość: autor też mi argument IP: 213.192.66.* 28.04.11, 18:08
      no tyle razy radni zajmowali się tą Pegieer Areną
      a ile razy panie radne dokładały do Areny z własnej kieszeni, więcej niż przeciętny Kowalski, że sobie przywilejów lepszych od Kowalskiego życzą?
      bo wydaje mi się, ze za pracę w radzie to jest dieta a nie gifty
    • kewiz Chmiel? 28.04.11, 18:16
      A ja na Panią głosowałem i żonie poleciłem... a tu takie kwiatki - ale to już ostatni raz się dałem w konia zrobić - na jesień o naszych głosach może Pani zapomnieć.
      Niech się Pani zajmie Osową - syf się coraz większy robi.
    • Gość: GDA Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 18:17
      Ż E N A D A Chmiel , Geryk i Zdanowicz (PO)... warto zapamiętać te nazwiska takich pazerniaków wybrali gdańszczanie wstyd !!!
    • Gość: JanuszSz Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 18:44
      Rozważałem głos na panią Geryk w wyborach. Jej zachowanie utwierdza mnie jednak w przekonaniu, że ostatecznie dokonałem właściwego wyboru.
    • Gość: waldi Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 19:46
      Radna Chmiel -chyba nic w życiu jako architekt nie zrobiła, wazeliniarstwo dziennikarzom, a morale jak widać
    • Gość: igor Ta ryba zepsuła się od głowy. IP: *.net.stream.pl 28.04.11, 20:04
      Ukochany Przywódca pozwala to się bierze.
    • 3miastoorg władza deprawuje, zawsze i wszędzie 28.04.11, 20:21
      władza deprawuje, zawsze i wszędzie
    • Gość: kaz Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 21:22
      Chmiel to ja lubię tylko w piwie
    • Gość: zażenowany Jakie miasto tacy radni. IP: 213.192.80.* 28.04.11, 21:25
      Jakie miasto tacy radni.
    • Gość: ja Ja na nich nie oddam swojego głosu IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 21:40
      To my ich wybraliśmy. I nie ma co zrzucać to na miasto czy kogoś kolwiek innego. Ale jesienią znów nie zróbmy tego samego błędu.
    • Gość: podchmielonychmiel żal słów IP: *.nat0.sta.nsm.pl 28.04.11, 22:14
      Przykro mi to czytać bo dalem się nabrać Platformie w poprzednich wyborach. W czasie najbliższych dwa razy się zastanowię...
      Pan Zdanowicz nie chce stać w kolejkach - przy tej tuszy zrozumiałe.
      Pani Chmiel - już prawie poseł - bilet sie należy a jakże
      Pani Geryk - kto to własciwie?
    • Gość: Pamiętna.. Radni chcą za darmo bilety na PGE Arenę. I to już! IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 22:29
      Temat zastepczy, jak zwykle.... A pani Owczarczak chyba zapomniala ze dokłada swoim, ciekawe po co to powiedziała ? Jakaś nowa gra .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka