Dodaj do ulubionych

Przedstawiciele Prokomu jadą do Barcelony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 22:46
co za debil pisze te artykuły? ; najpierw te kretynizmy o Wójciku, że niby
Sopot to najlepszy klub a teraz że obawiają się o nie zaproszenie do
Euroligi! Dupku po co wypisujesz takie kłamstwa!
Obserwuj wątek
    • Gość: sir Grzac palanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 23:09
      No wlasnie. Jakis palant pisze bzdury zeby wzniecic animozje. Niech leci do
      Faktu albo Superexpresu ze swoimi wyimaginowanymi newsami. Albo niech Wyborcza
      zmieni tytul....
      PS. Czy ktokolwiek z redaktorow utrzymuje kontakt z oddzialem wroclawskim? Czy
      czytuje wywiady ze Schetyna, z Wójcikiem, z kimkolwiek? Chyba czas na
      przeprosiny. Bo swoimi artykułami wzbudziliscie juz wiele niepotrzebnej zlosci.
      Mam nadzieje ze juz niedlugo na Wasze mejsca przyjdzie ktos kompetentny
    • Gość: sir A tak poza tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 23:26
      A tak poza tym- dzieki wszystkim kibicom Prokomu, ktorzy nie przejmuja sie
      takimi bzdurami jakie napisal sz.p. redaktor. Śląsk nie ma zamiaru Was znikad
      wypierac, nasz zarzad Was szanuje, wielu z kibicow rowniez. Wiadomo ze Euroliga
      rzadzi sie swoimi prawami. Gra tam 16 druzyn niezaleznie czy zdobeda jakis
      tytul czy nie, zapraszaja 8. Niech zaprosza najwlasciwsza. Niech zagra Prokom-
      nam sie w tym rokuu nie nalezy. Trzeba troche ochlodzic zapedy. Pokój
    • leszek.sopot Karnowski na pasku Krauzego 27.05.04, 00:07
      Gość portalu: Boby Peru napisał(a):

> co za debil pisze te artykuły? ; najpierw te kretynizmy o Wójciku, że niby
      > Sopot to najlepszy klub a teraz że obawiają się o nie zaproszenie do
      > Euroligi! Dupku po co wypisujesz takie kłamstwa!

Czy to Krauze finansuje wyjazd prezydentowi Sopotu czy też za tę podróż zapłaci
      urząd miasta z moich podatków. Ta wycieczka prezydenta to skandal! Po co on tam
      jedzie - piłką w głowę dostał?
      Mam nadzieję, że Karnowski za swoje wycieczki płaci z własnej kieszeni.
      • Gość: Piotr Re: Karnowski na pasku Krauzego IP: *.jubilex / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 00:18
        Leszek ty lepiej na tym pasku Krauzego poprostu sobie coś zrób. Wyjdzie c`i to
        tylko na dobre. Gdyby miasto miało zapłacić nawet 10x wieksze koszty niż
        potrzeba to i tak warto takiej promocji Nasze Miasto Nigdy Nie Miało a ty nie
        pisz leszek.sopot jak mieszkasz w pruszczu. Szkoda że idioci sami sie rodzą i
        niestety nie ma się na to wpływu.
        • Gość: Hektor Re: Karnowski na pasku Krauzego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 00:23
          Gdy słyszę nazwę Prokom, mam ochotę womitować. Hieny.
          • Gość: george Re: Karnowski na pasku Krauzego IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 27.05.04, 01:04
            To zrób to Hektorku, skoro ci tego trzeba. Łep jakich mało. Zarzygany Prokom i
            tak złoił wam tyłki, ot i cała prawda.
        • leszek.sopot Re: Karnowski na pasku Krauzego 27.05.04, 00:38
          Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Leszek ty lepiej na tym pasku Krauzego poprostu sobie coś zrób. Wyjdzie c`i
          to tylko na dobre. Gdyby miasto miało zapłacić nawet 10x wieksze koszty niż
          > potrzeba to i tak warto takiej promocji Nasze Miasto Nigdy Nie Miało a ty nie
          > pisz leszek.sopot jak mieszkasz w pruszczu. Szkoda że idioci sami sie rodzą i
          > niestety nie ma się na to wpływu.

Miasto ma promocję przez klub a nie przez wycieczkę Karnowskiego. Liczy się to
          co klub ma do zaproponowanie. Jacek swym towarzyszeniem Krauzemu nic nie pomoże.
          Tylko idiota może twierdzić, że idioci sami się rodzą, najwidoczniej Piotrusia
          znaleziono w kapuście.
          • Gość: Piotr Re: Karnowski na pasku Krauzego IP: *.jubilex / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:59
            leszek.sopot przeciez ty sam dowodzisz ze jestes delikatnie mowiac wolno
            myslacy.
            Po pierwsze albo sie publicznie spoufalasz dodajac sobie splendoru albo jestes
            jego przeciwnikiem politycznym i to by wyjasnialo twoj tok myslenia a
            przynajmniej jego brak (Jacek swym towarzyszeniem).
            Szczytem glupoty jest twoje zdanie "Miasto ma promocję przez klub a nie przez
            wycieczkę Karnowskiego". Miasto ma promocje poprzez klub i wszystko to co jest
            zwiazane z pomoca temu klubowi aby dalej swoja gra (w eurolidze) promowal
            miasto i regin. Prezydent ba aby to nie bylo ze jestem burakiem jak taki jeden
            to Pan Prezydent bedzie tam przedstawial miedzy innymi stanowisko Wladz Gdanska
            i Marszalka Wojewodztwa miedzy innymi w sprawie budowy nowej hali (budowa
            rozpoczyna sie napewno pod koniec tego roku)i jak ktos pisal juz predzej jest
            tez mozliwa opcja (byly takie przypadki w eurolidze) ze Prokom rozegra ten
            sezon w swojej starej hali do czasu skonczenia budowy nowej. Lesiu ty sie ucz a
            jak ci sie nie chce to przynajmniej czytaj co piszesz. Myslenie tez krztalci.
            • leszek.sopot Re: Karnowski na pasku Krauzego 27.05.04, 13:19
              Gość portalu: Piotr napisał(a):

> leszek.sopot przeciez ty sam dowodzisz ze jestes delikatnie mowiac wolno
              > myslacy.
              > Po pierwsze albo sie publicznie spoufalasz dodajac sobie splendoru

Szybko myślący Piotrusiu, myślisz, że ja mam ochotę z tobą się publicznie
              spoufalać, czy też myślisz o spoufalaniu się z Karnowskim bądź z Krauzem?
              Zapewniam cię, że takiego dojścia do szefa Prokomu jak ma prezydent Sopotu nie
              mam - na meczach nie siedzę w pierwszym rzędzie.

> albo jestes jego przeciwnikiem politycznym i to by wyjasnialo twoj tok
              myslenia a przynajmniej jego brak (Jacek swym towarzyszeniem).

Piotrusiu wiem, że najłatwiej jest tłumaczyć czynione przez kogoś uwagi
              przyczynami politycznymi, zdradza to twój brak dystansu do koszykówki i
              urzędującego prezydenta miasta. Jeżeli uraziło ciebie, że napisałem "Jacek" to
              chyba oznacza, że jesteś zapewne przewrażliwiony na pisanie w necie w sposób
              pospolity o osobach pełniących jakiejś funkcje. Ja nie mam urzędniczego nawyku
              ani ochoty by pisać na forum np. w takim urzędniczym stylu: Sz. P. Prezydent
              Maista Sopotu Jacek Karnowski - czy ta forma cię zadowoliła?

> Szczytem glupoty jest twoje zdanie "Miasto ma promocję przez klub a nie przez
              > wycieczkę Karnowskiego". Miasto ma promocje poprzez klub i wszystko to co
              jest zwiazane z pomoca temu klubowi aby dalej swoja gra (w eurolidze) promowal
              > miasto i regin.

Jeżeli moje zdanie jest szczytem głupoty to twoje również, bo powtarzasz moje
              słowa dodając, że klubowi trzeba pomagać. Zacytuj proszę, gdzie ja napisałem,
              że klubowi nie trzeba pomagać? Ja twierdzę jedynie, że wycieczka Sz. P.
              prezydenta Miasta Sopotu Jacka Karnowskiego, jest niepotrzebna, tym bardziej,
              że jak przypuszczam nie finansuje on tego wyjazdu z własnego ani miejskiego
              budżetu. Mylisz też główne zadania promocyjne tego klubu - klub ma taką a nie
              inną nazwę by promować swego sponsora - firme Prokom, mającą w Polsce bardzo
              zły wizerunek medialny. Wielka szkoda, że dla nadrobienia braków w swoim image
              posługuje się nazwa pięknego, nieźle rządzonego miasta.

> Prezydent ba aby to nie bylo ze jestem burakiem jak taki jeden
              > to Pan Prezydent bedzie tam przedstawial miedzy innymi stanowisko Wladz
              Gdanska i Marszalka Wojewodztwa miedzy innymi w sprawie budowy nowej hali
              (budowa rozpoczyna sie napewno pod koniec tego roku)i jak ktos pisal juz
              predzej jest tez mozliwa opcja (byly takie przypadki w eurolidze) ze Prokom
              rozegra ten sezon w swojej starej hali do czasu skonczenia budowy nowej.

Dla szefa ULEB Jordi Bartomeu, nie ważne są plany na przyszłość, bo jeśli nawet
              budowa rozpocznie się pod koniec roku, to nie będzie trwać tak krótko, by
              następny sezon mógł w niej Trefl zagrać. Obecnie działacze klubowi muszą
              przedstawić dokumenty, że spełniaja wymagania stawiane przez ULEB na ten rok.
              Czy dokumenty nt. hali Olivia, hoteli i lotniska przedstawi Karnowski czy
              Wierzbicki lub Krauze to wszystko jedno. Jaki autorytet ma Sz. P. prezydent
              Sopotu Jacek Karnowski w Barcelonie? Czy tym dokumentom swoją obecnością doda
              jakiegoś splendoru?

> Lesiu ty sie ucz a jak ci sie nie chce to przynajmniej czytaj co piszesz.

Mam dla ciebie też radę. Najpierw pomyśl, a później napisz. Nie wiem czy się
              orientujesz jak jest postrzegana w mediach i społeczeństwie firma Prokom i jej
              prezes Ryszard Krauze. To tej firmie zależy głównie na tym by klub promował
              logo i nazwę firmy w Polsce i Europie. Fani koszykówki z Sopotu są zapewnie w
              stanie wszystkie fakty, które wiążą się ze złym wizerunkiem firmy Prokom puścić
              w zapomnienie bo jest szansa na grę w Eurolidze. Nie będą też w stanie dojrzeć,
              że takie łączenie interesów prywatnej firmy z interesem miasta może wzbudzać
              kontrowersje, tym bardziej, że dochodzi do wielu spotkań Sz. P. prezydenta
              Sopotu Jacka Karnowskiego z prezesem Prokomu a teraz dowiadujemy się z
              publicznie podanej informacji o ich wspólnym wyjeździe do Hiszpanii.

> Myslenie tez krztalci.

Kształcą różne rzeczy, samo myślenie najwyraźniej nie...
      • komcic W Sopocie jak w Piotrkowie 27.05.04, 02:38
        leszek.sopot napisał:

> Gość portalu: Boby Peru napisał(a):
        > > co za debil pisze te artykuły? ; najpierw te kretynizmy o Wójciku, że niby
        > > Sopot to najlepszy klub a teraz że obawiają się o nie zaproszenie do
        > > Euroligi! Dupku po co wypisujesz takie kłamstwa!
        >
        > Czy to Krauze finansuje wyjazd prezydentowi Sopotu czy też za tę podróż
        zapłaci
        > urząd miasta z moich podatków. Ta wycieczka prezydenta to skandal! Po co on
        tam
        > jedzie - piłką w głowę dostał?
        > Mam nadzieję, że Karnowski za swoje wycieczki płaci z własnej kieszeni.

Właśnie ABW zaaresztowała prezydenta Piotrkowa, gdy6by tak przyjżeć się, ile
        korzyści majątkowych przyjął Karnowski, to z pewnością przebiłby tego z
        Piotrkowa. ABW do roboty w Sopocie czekają!!
    • Gość: KaC Re: Przedstawiciele Prokomu jadą do Barcelony IP: 62.233.176.* 27.05.04, 11:51
      Ale wierzbicki sra po gaciach,widze,ze boją sie o ta eurolige jak nie wiem,moze
      trzeba było jeszcze wziasć pół miasta,i podpisy z prezydentem RP i Papiezem na
      czele...troche śmieszna ta cała karawana"osobistosci",co nie zmienia faktu że
      zasłuzyliscie na euro i powinniście tam zagrać! tylko co wam z tej olivii jak
      nie macie kibiców zeby ją wypełnic... pozdro CPWCŚ!
    • komcic Jest super, no pewnie - gdy jeździ się za darmo 29.05.04, 12:08
      Karnowski wrócił z udanej wycieczki, przepraszam delegacji z Barcelony, gdzie
      wysłał go Rysiu Krauze by pomógł załatwić dla firmy euroligę.
      Czy Karnowski ma udziały w klubie lub firmie Prokom?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka