Dodaj do ulubionych

Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 16:07
30 tys. poselskiej odprawy, to za mało na krótki wyjazd w ciepłe strony?. Ciekawe jakie ma potrzeby w takim razie pan Kulas. Bo nam szarym wyborcą takie odprawy nawet się nie marzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 16:12
      Panie Kulas wystarczyło wejść na stronę internetową PKW i wiedziałby Pan wszystko, a do Urzędu poszedł pan niby przypadkiem sprawdzić czy jakiś stołek nie jest wolny.
      • Gość: Aa Re: Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 16:18
        Niestety. Kumple nie dadzą zginąć. Znajdzie się jakaś ciepła posadka z nie wygórowanym wydatkiem energii.
    • Gość: katon Blanik mężem stanu IP: *.ip.netia.com.pl 15.10.11, 16:17
      Pan poseł ma wiele racji. Nie uwzględnia jednak poważnych argumentów, a mianowicie potencjału intelektualnego, wiedzy i umiejętności takich autorytetów jak posłanka Guzowska i poseł Blanik. Przy takich mężach stanu pańskie doświadczenie, praca pana posła nie ma żadnego znaczenia. Oni to bowiem wybrani przez te kilkadziesiąt tysięcy roztropnych wyborców poprawadzą nas ku krainie szczęśliwości. Słowem: nadszedł czas bicia po mordzie i podskakiwania na koniu.
      Swoja droga ile trzeba mieć bezczelności, żeby się pchać tam, gdy powinno być cenione zupełnie co innego.
      • merlinka99 Re: Blanik mężem stanu?! 15.10.11, 16:31
        No wlasnie! Coz za ironia losu!... :-((
    • bronimir Panie Kulas, teraz na bezrobocie. 15.10.11, 16:33
      Zobaczy Pan jak żyją ludzie, nauczy się więcej niż w Sejmie.
      Jak Pan pomieszka z rodziną na dworcu to nawet do sejmu nie będziesz Pan chciał wracać.
      • Gość: Uważaj na Re: Panie Kulas, teraz na bezrobocie. IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 16:57
        wątrobę, bo żółć z jadem aż cieknie. A Kulasa szkoda, pracowity chłop w Sejmie był. Wystarczy sprawdzić na stronie i porównać działalność Kulasa i np. takiej Pomaski.
    • pablobodek Były poseł:byłem w kościele 15.10.11, 18:51
      Kumplował pan z szefem partii KRUS, wstecznej, hamującej reformy siły, asystował pan zawodowym katolikom w ich komitetach partyjnych - wszystko się kończy.
      No ale - coś pan ... pożył, to pańskie.
    • Gość: Artus Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 19:27
      Kadencja konczy sie w przeddzien pierwszego posiedzenia nowego Sejmu wiec JEST NADAL poslem do 7.11
    • op.cit Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy 15.10.11, 21:43
      Przeczytałam artykuł i przypomniała mi się taka sytuacja której przypadkowo byłam świadkiem, jak niepokorne pracownice jednej z pomorskich jednostek budżetowych ośmieliły się wyrazić w obecności jaśnie Pana Posła Kulasa swoje skromne zdanie, które jednak było zgoła odmienne i nie po linii Pana Posła.
      I co?
      Naciskał na dyrektora jednostki aby natychmiast wszystkie pozbawić pracy....
      Na szczęście wygrał zdrowy rozsądek dyrektora. Ale takie rzeczy pozostawiają głęboki niesmak.. nie życzę mu powodzenia...
    • Gość: marek Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.11, 22:26
      To teraz rozesłać 30 aplikacji i zobaczysz facet jak to jest jak ci nikt nie odpowie albo każą ci na drugi koniec Polski jechac na rozmowę na własny koszt, zeby potem nawet pocałuj psa w nos nie usłyszeć, nie mówiąc o pracy.

Wielkie skamlenie, że n-ty raz nie jest posłem. Powinny być max. 2 kadencje. A z 'kompetencjami' Guzowskiej tez ciekawostka czym ta wielce wazna posłanka w ogóle sie legitymuje...
    • Gość: gosc Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 23:48
      A propos pracy dla Pomorza i gospodarki morskiej - jakbyś Pan swojego kumpla Az. poprosił, żeby nie wstawiał się za swoim R.Strz. kochanym teściem, to by może coś było z portu w Gdańsku, a tak, to można zapomnieć... Poświęciliście port dla partyjnej synekury!!!
    • Gość: fajny.liroj Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.11, 12:37
      za dużo obiecywał i dlatego Go nie wybrali
    • Gość: Żaneta Były poseł: Chcę mieć prawo do zwykłej pracy IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 15:41
      Przez wiele lat nic w Sejmie nie zrobili żeby młodzi inżynierowie pracę dostali , a sami szybko chcą pracę . P. Pośle zgłosić się do U Pracy i poczekać jak młodzi ludzie po studiach .
      Moja córka skończyła 2 fakultety i co z tego pracy niema , magister- inżynier siedzi w domu ,przegląda oferty pracy bez rezultatu . Tyle zrobiliście POSŁOWIE , że młodzi myślą o wyjezdzie za granice

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka