Dodaj do ulubionych

SKRADZIONO ROWER!!

25.03.12, 18:19
UWAGA!!!

W naszym garażu kradną !! Jeśli macie rower chowajcie w komórkach!!

Skradziono białego Krossa, który był spięty łańcuchem! Oczywiście monitoring nie działa! Jeżeli ktoś coś widział lub może mieć jakieś informację w sprawie bardzo proszę o kontakt na numer 604 852 219

Jeśli czyta to złodziej, który najprawdopodobniej jest mieszkańcem naszego osiedla to:

Po prostu ODDAJ nam rower na miejsce! Jestem tylko studentem i pracowałem na ten rower całe wakacje!
Obserwuj wątek
    • bab-la13 Re: SKRADZIONO ROWER!! 25.03.12, 19:32
      poprawka - monitoring działa ale nie obejmuję miejsca kradzieży
      • maciejzki Re: SKRADZIONO ROWER!! 02.04.12, 08:15
        Masakra, też zastanawiałem się czy przypiąć rower do słupa czy coś ale po takiej akcji to wole trzymać w domu niż w tej ogólnodostępnej komórce.

ps. Rower się znalazł?
        • bab-la13 Re: SKRADZIONO ROWER!! 02.04.12, 20:55
          Roweru nie ma. Złodziej wszedł i wszedł (z rowerem) przed samą ochroną - głównym wejściem. Wszystko to zarejestrowane jest na kamerach monitoringu, łącznie z całą "akcją" w garażu - co oczywiście jakoś nie wzbudziło żadnych podejrzeń ochrony mimo że obserwacja ekranów monitoringu jest ich OBOWIĄZKIEM! . Jak na razie ani Juventus ani nasza wspólnota nie poczuwa się do odpowiedzialności. Wygląda na to, że nasze pieniądze z czynszu ( i to nie małe ) , które są właśnie przeznaczone na ochranianie naszego mienia są całkowicie wyrzucone w błoto. Po co nam oni skoro złodziej wszedł dzięki ochronie ( otworzyli mu drzwi ) i wyszedł 10 minut później z rowerem również przed ich nosem ?! To osiedle nie jest ani bezpieczne, ani chronione tym bardziej. Mieszkaliśmy w wielu innych zwykłych blokach, a dopiero tutaj skradziono nam naszą własność. Na pewno tak tego nie zostawimy! Uważajcie na swoje rzeczy i chowajcie w komórkach!
          • maciejzki Re: SKRADZIONO ROWER!! 04.04.12, 11:24
            Czyli zmiana agencji ochrony nic nie dała - za 'kadencji' poprzedniej ekipy ukradli podobno 4 koła z samochodu. Sprawę trzeba zgłosić oficjalnie na policję i koniecznie zdobyć nagranie z monitoringu. No i *tak mi się wydaje*, że agencja ochrony też w jakiś sposób powinna się ustosunkować do tego.
            • bab-la13 Re: SKRADZIONO ROWER!! 18.04.12, 12:42
              Rower niestety się nie odnalazł - co było do przewidzenia przy metodach działania policji. Chciałbym jednak sprostować poprzednie wpisy obwiniające ochronę o wpuszczenie złodzieja na osiedle gdyż z zapisu monitoringu widać, że otworzył on drzwi kluczem. Swoją drogą ciekawe skąd go miał.
              • maciejzki Re: SKRADZIONO ROWER!! 22.04.12, 16:41
                Pewnie była to osoba wynajmująca mieszkanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka