Dodaj do ulubionych

Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro

• Gość: fvf Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.12, 21:14
      zal mi tego chłopca, ale smutne jest tez to, ze przecietny hiszpanski dzieciak (o polskim nawet nie wspominam) nie ma praktycznie zadnych szans na takie spotkanie z pilkarzami realu czy barcelony. w innych klubach to nie tylko mozliwe, ale nawet czeste, a zeby przezyc spotkanie z pilkarzami tych dwoch legend musisz byc, no wlasnie - umieracjacy :(
    • Gość: Madzik Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.183.224.185.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.05.12, 21:18
      Mamo Dawida - jesteś wielka. Podziw i ukłony dla Ciebie od innej Gdańszczanki. A Dawidku kochany - i tak mądry chłopiec.. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że niedługo zobaczysz swojego idola.
    • techbud176 chylę głowę przed TYM Wspaniałym CHłopakiem 27.05.12, 21:20
      czytając, popłakałem się. dobrze, że nikt tego nie widział

nic mądrego tu nie potrafię napisać!!
    • Gość: kowal Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 21:22
      Dawid, szczerze ?
      Nawet nie wiem co mogę do Ciebie twardzielu napisać.
      Chciałbym być choć w połowie takim gościem jak Ty.

Szacun stary i wracaj do zdrowia !!! To rozkaz !!!
    • Gość: koborlovag I to jest własnie kibic! IP: 79.97.106.* 27.05.12, 21:29
      A nie ogolone na lyso osilki, których bardziej niz mecz, interesuje ustawka w lesie.
    • Gość: wlasciciel Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.net.stream.pl 27.05.12, 21:31
      Smutne, ale z tego JP2 to jednak był cienki cudotwórca, śmierć opóźnił zamiast chłopaka uleczyć.
      • Gość: kowal Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 21:38
        Ciebie nawet psychiatra nie uleczy, smutna prawda
        • Gość: donaldino Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.tel.tkb.net.pl 02.06.12, 08:21
          Oburzyłeś, że napisał prawdę o białasku i polskim kulcie do niego.
    • Gość: koborlovag Dawidzie! Życze Ci jeszcze wiele meczow! IP: 79.97.106.* 27.05.12, 21:31
      Pani Sylwio! Chyle czola i chcialem wyrazic swoj ogromny szacunek!
    • Gość: clk Iker Casillas IP: *.54-79-r.retail.telecomitalia.it 27.05.12, 21:33
      Iker Casillas ma oficjalnego Facebooka i Twittera. Moze wszyscy bysmy mu cos razem napisali? Kilkaset wiadomosci od roznych osob moze wzbudziloby zainteresowanie:)
      • Gość: kowal Re: Iker Casillas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 21:43
        To wcale nie głupi pomysł :) Kurde że na niego nie wpadłem. Słuchaj, napisz do mnie na ax14@wp.pl i coś już my skombinujemy. Fakt że nie mam konta na żadnym z tych portali ale założę je specjalnie po to by do niego napisać (co prawda łamaną angielszczyzną ale lepsze to niż nic) a czym więcej dostanie takich wiadomości to lepiej, tylko czy on teraz znajdzie na to czas tym bardziej że na pewno jest zatrenowany teraz przed euro, lub wypoczywa.
        Ale próbować warto a może jeszcze się zdąży.
        Dwaj znać
    • Gość: cezar85 I gdzie są cwaniaki z biletami na zbyciu? IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 27.05.12, 21:37
      jakoś przycichli na tym wątku
    • Gość: sm21 Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.zone7.bethere.co.uk 27.05.12, 21:43
      Jestesmy Dawid sercem z Tobą.Jestes mały Wielki człowiek.Spełnij wszystkie swe marzenia.Bo jestes ich wart.Wislak z UK
    • Gość: Jason73 Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.12, 21:46
      Co tu dużo gadać - czapki z głów przed Dawidem i panią Sylwią. Serdecznie pozdrawiam - kibic Górnika Zabrze z Piekar Śląskich.
      • Gość: sonia7 Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: 82.132.249.* 27.05.12, 22:09
        Dawidzie - oddalabym Tobie bilety na final, gdybym tylko miala.
        Tutaj jest Dawida strona facebookowa. Lubimy? Lubimy!!!
        www.facebook.com/pages/Dawid-Zapisek/176129492512442
    • Gość: ijnl Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.110.65.80.static.introweb.nl 27.05.12, 22:06
      Pelen szaunek sla Dawida i jego Mamy.
      Zdrowia i wytrwalosci w dozeniu do spelniania mazen
    • Gość: . Można mu pomóc, i innym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 22:10
      "fundacja zdążyć z pomocą" -www.dzieciom.pl,
      można znaleźć go na liście podopiecznych,
      rdzeniowy zanik mięśni, Zapisek Dawid Jan.

• Gość: Misia Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.ip.cybergrota.com.pl 27.05.12, 22:11
      Nie no to jest po prostu niesamowite. Dawid ta Twoja chęć życia jest powalająca. Chciałabym mieć taką pasję jak Ty, bo jak widać tylko ona i Twoja cudowna rodzina trzyma Cię przy życiu. Naprawdę Pani Sylwio jestem godna podziwu dla Pani poświęcenia. Mam nadzieje, że Twoje marzenie się spełni ! Trzymam kciuki!
    • Gość: krkk Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.play-internet.pl 27.05.12, 22:11
      Powodzenia chłopaku,zdrowia i siły zycze.
      • Gość: Juventuntino Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 22:27
        Dawid trzymaj się i spełniaj marzenia. Każdego dnia dajesz z siebie więcej niż niejeden z nas w przeciągu całego zycia. Pozdrowienia od kibiców Juventusu !
    • Gość: Wojtek Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.krakow.hypnet.pl 27.05.12, 22:13
      Dawid :)
      wydawało mi się że znałem sens sportu - bo trochę trenowałem i rywalizowałem,
      więc w sumie coś wiedziałem, ale kiedy przeczytałem twoją historię to jesteś dla mnie Mistrzem od ktorego o sporcie można sie uczyć.
      Zdrowia Drogi Kolego
      Wojtek
    • Gość: ryniu Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 22:17
      lepiej lozyc banke na tego chlopca niz dac chocby zlotowke na leczenie takiego pierwotniaka jak ty.
      • Gość: ryniu Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 22:20
        kurde, dziwne to forum. pisalem w odp na komentarz jednego goscia a to mi sie wyswietla w jakims stosie innych tekstow.
    • Gość: Madziula. Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 22:22
      Szczerze gratuluję Pani tej siły, chęci walki o to, żeby Syn miał naprawde dobre życie...
      Wszyscy wierzymy w to, że Dawid obejrzy jeszcze nie jeden mecz w swoim życiu i nic nie stanie temu na przeszkodzie...
      Trzeba mieć siłe i dawać ją Chłopcu duchowo, mimo tego że jest tak silny. Pamiętajmy o tym, że takim ludziom naprawdę warto pomagać.
      Osobiście trzymam kciuki, żeby Dawidek jeszcze nie raz obejrzał mecz Realu i cieszył się z ich wygranych. Zapewne zobaczy też tego roczne EURO 2012.
      Musimy wierzyć i mieć chęć pomocy.
      Jestem godna podziwu dla Mamy i Dawidka.
    • Gość: jolek Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.12, 22:25
      żal mi ciebie, "normalny" facet1950 - buahahaha.. Ciekawe co byś napisał gdyby taki przypadek trafił się w twojej rodzinie, pewnie nie liczyłbyś tak sumiennie pieniążków podatników
    • Gość: j Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.toron.pl 27.05.12, 22:26
      Ok,dzięki,też już sobie poszukałam w google i zrobiłam przelew.
      Dasz radę Dawid! Masz super Mamę!!!!
    • Gość: Paweł eL. co ty na to szechterówko? IP: *.internetia.net.pl 27.05.12, 22:28
      "- Żeby żyć, trzeba mi dymu rac, tego dopingu, głosów z tysięcy gardeł na stadionie - mówi."

te race odpalają źli kibole z którymi tak zaciekle walczycie, to ci ludzie, którzy za odpalenie racy na stadionie dostają wyroki wyższe aniżeli pedofile, gwałciciele, skorumpowani na miliony złotych "przedsiębiorcy" i im podobni "politycy", kiszczaki i inne tałatajstwa, ludziom którzy odpalają race wchodzi się o 6 00 do domów, zbiera materiał genetyczny(sic!- autentyk z Kielc) by ustalić ich tożsamość tylko po to aby skazać za....przekleństwo lub odpalenie racy

nie wstyd wam szmatławce z czerskiej? jesteście do cna przeżarci hipokryzją, kiedyś skończycie na śmietniku i to nie tylko historii.
    • Gość: CrazyGang Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.play-internet.pl 27.05.12, 22:32
      Dawid dla Ciebie i reprezentacji ta piosenka. www.youtube.com/watch?v=_cpFytKz5Aw&feature=g-upl
    • Gość: hubertusj Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.05.12, 22:33
      Nie przelewa mi się, ale z głodu też nie padam. Przelałem właśnie 71 PLN mając nadzieję, że znajdzie się jeszcze 199 takich osób i wspólnie pomożemy Dawidowi spełnić marzenia. W jedności siła!
      Trzymaj się chłopaku, damy radę; )
      • gofer73 Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro 27.05.12, 22:48
        Dawid - to nie prawda że z respiratorem nie będziesz mógł chodzić na mecze. Jeśli się bardzo chce to można urzeczywistnić każde marzenie. Powodzenia!
      • Gość: hubertusj Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.05.12, 00:18
        Oczywiście 71 PLN, to 1/200 kwoty potrzebnej na respirator (14200 PLN)
    • Gość: *** Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.183.181.79.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.05.12, 22:34
      wiesz co, "normalny" - idź się powieś, jeden taki przypadek jak ty kosztuje społeczeństwo zbyt wiele nerwów i zdrowia
    • Gość: Jowita Re: Marzenie ciężko chorego Dawida: obejrzeć Euro IP: *.tvk3.pl 27.05.12, 22:40
      Czytając takie opinie jak twoje jestem za eutanazją, ale dla takich ludzi jak ty(pisane z małej litery, bo nie mam do ciebie ani krzty szacunku)! Ba, nawet nie ludzi. Żeby być człowiekiem nie wystarczy ciało, ale coś więcej, czego najwyraźniej nie posiadasz. Życzę ci jakiegoś raka mózgu albo coś i wtedy pomyślisz, że Ci podatnicy są ci niezbędni do życia. Niech cię ktoś potrąci, niech cię piorun strzeli, ale traf na wózek inwalidzki, napisz do mnie, przyjadę i z uśmiechem na ustach zapytam, czy moje pieniądze ci się przydały. A Dawidowi wszystkiego najlepszego i oby spotkał się ze swoim idolem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka