Gość: dzons IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 18:25 Fikcyjne promocje na które ludzie się nabierają no i niech mi ktoś powie że ludzie nie maja pieniędzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek_wborcaPO. Rzucili się na laptopy. Największy Media Markt ... IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 18:26 Proszę a mówi się że jest bieda ludzie mało zarabiają i są na umowach śmieciowych a po kilka laptopów kupują. Panie Tusk proszę podnieść VAT do 25% to będzie z korzyścią dla skarbu państwa. Lojalny obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Rzucili się na laptopy. Największy Media Mark IP: *.ip.jarsat.pl 29.11.12, 18:53 Wziąłem 4 laptopy nie wiedziałem, że będą jakieś ograniczenia, teraz wydzwaniam żonę, żeby przyjeżdżała, bo przecież sprzętu nie zostawię - mówi pan Michał z Oliwy. Biedactwo Odpowiedz Link Zgłoś
nrozsklov Re: Rzucili się na laptopy. Największy Media Mark 30.11.12, 08:32 Panie Michale, laptopy teraz do szafy i czekac. Beda rosly w cenie jak dobre wino :) Panie Tomaszu, moze pan Michal odsprzeda, po przyjacielsku, za dwa tysiaki. Wlozysz pan do szafy i po roku juz sprzecik bedzie przynosil dochody... Pani Kasiu, wprawdzie sie pani na darmowe produkty nie zalapala, za to bedzie mogla pani za 30 lat swoim wnukom opowiadac: wiecie, kiedys bylam na otwarciu media marktu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Rzucili się na laptopy. Największy Media Markt ... IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 18:59 Urząd Skarbowy powinien się wziąć za tych pie...nych handlarzy. Potem to wszystko można kupić na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Rzucili się na laptopy. Największy Media Mark IP: *.olsztyn.mm.pl 29.11.12, 19:24 Gość portalu: Gość napisał(a): > Urząd Skarbowy powinien się wziąć za tych pie...nych handlarzy. Potem to wszystko można kupić na allegro. Taniej niż w sklepach. I to ci przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rzucili się na laptopy. Największy Media Mark IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 20:39 Oczywiście że przeszkadza bo nie po to są promocje żeby się handlarze nachapali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orbit.texas Re: Rzucili się na laptopy. Największy Media Mark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 23:11 to kur.. rusz dupę i stój w kolejce przed otwarciem. piep.... darmozjad. Odpowiedz Link Zgłoś
nrozsklov Re: Rzucili się na laptopy. Największy Media Mark 30.11.12, 08:35 > Urząd Skarbowy powinien się wziąć za tych pie...nych handlarzy. Potem to wszyst > ko można kupić na allegro. Napisz anonim na media markt, cos mi sie wydaje, ze oni tez gdzies kupuja taniej a sprzedaja drozej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Rzucili się na laptopy. Największy Media Markt ... IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 21:49 żenujące .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszczędny Jan Rzucili się na laptopy. Największy Media Markt ... IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 22:11 Ja tylko chciałbym wiedzieć jaka była konfiguracja promocyjnego laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a A w internecie IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.11.12, 02:37 a w internecie i tak taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
nrozsklov Re: A w internecie 30.11.12, 08:36 Gość portalu: a napisał(a): > a w internecie i tak taniej... taaaa... za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: A w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 11:28 SPRZĘT CAŁKOWICIE NOWY POSIADA ORYGINALNE PLOMBY SKLEPOWE 1298 Tekst linka kupil nawet 6 szt :)Tekst linka 1 269 zł Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszczędny Jan Re: A w internecie IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 12:29 W tej konfiguracji faktycznie można by kupić ale w cenie około 1000pln. Więcej zapłaci ktoś "napalony",innej opcji nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam to jest cale polskie bagienko- jak promocja to IP: *.2663746--62697410.cust.bredbandsbolaget.se 30.11.12, 08:39 Polacy po trupach beda kupowac sprzet, popychac, dziadki beda walic innych klientow laskami po glowach. Po co facetowi 4 laptopy? zreszta sprzet elektroniczny w Polsce jest drozszy niz w Szwecji a tam nawet takich tlokow przy promocjach nie ma. z tego artykulu wynika tez,ze w Polsce nie ma biedy jak taki byl szturm na sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Rzucili się na laptopy. Największy Media Markt ... IP: *.limes.com.pl 30.11.12, 13:26 Nikit nie napisał jakie w tym samym czasie były promocje w EURO-RTV. A były lepsze, tak jak ostatnio podczas otwarcia MM w Gdyni. Zatem MM vs EURO RTV = 0 :2 :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Rzucili się na laptopy. Największy Media Mark 30.11.12, 16:41 Wziąłem 4 laptopy [...] - mówi pan Michał z Oliwy. Dla siebie, szwagra, teścia i stryjenki? Bardzo zinformatyzowana rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś