Gość: Aska IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:10 TPSA ma darmowy numer polaczenia do internetu czy ktos zna taki numer w Neti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beast Re: Netia IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 18:34 Jak przyjdzie mcroti to Ci może powie ,on ma duzo z netia do czynienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Netia IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:38 dzieki beast a wiec oczekuje pomocy mcrotiego Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Netia 20.08.01, 18:39 Gość portalu: beast napisał(a): > Jak przyjdzie mcroti to Ci może powie ,on ma duzo z netia do czynienia:) tu sie na forum robi jakas specjalizacja :))) jak cos o prawie to zawsze "jak przyjdzie beast" netia to mcroti :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Netia IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 18:43 He,he to właśnie o to chodzi,on zawsze mnie wrabia;) w rożne porady prawne,to ja go wrabiam w netię;) zobaczymy czy sobie poradzi;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Netia 20.08.01, 18:59 Gość portalu: beast napisał(a): > He,he to właśnie o to chodzi,on zawsze mnie wrabia;) w rożne porady prawne,to > ja go wrabiam w netię;) zobaczymy czy sobie poradzi;)))) o Ty wredna bestio ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Netia IP: 10.10.41.* 20.08.01, 21:18 Gość portalu: beast napisał(a): > Jak przyjdzie mcroti to Ci może powie ,on ma duzo z netia do czynienia:) mcroti odezwij sie pomoz asce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Netia IP: 10.10.41.* 20.08.01, 21:24 Ano ma ale na innych zasadach niż TPSA W odróżnieniu od tepsy netia stosuje system przydzielanych loginów i haseł a ne jakies tam durne ppp i ppp Dla abonentów Netii system dostepny jest o tyle bezpłatnie, że po instalacji programu komunikacyjnego z krążka (można go dostac we wszystkich punktach informacyjnych Netii a wczesniej był dystrybuowany przez GW) automatycznie oprogramowanie przestawia się na serwer dostepowy netii (instalacja to piko, każdy sobie poradzi). Impulsy dolicznae sa zas do normalnego rachunku. ALE TO NIE KONIEC Z tego moga korzystać także abonenci tepsy (korzystaem i ja) Różnica jest tylko taka, że w chwili połączenia z serwerem komunikacyjnym Netii ta zrywa połączenie i oddziwania do ciebie. jaka to różnica? A wcale nie mała raz że odkąd uzywałem Netii nieudane połączenie zdarzało mi się rzadziej niż raz na 10 a dwa rachunek otrzymujesz o 20 proc. niższy (impuls w Netii trwa w porze nocnej 8 min a nie 6 jak w tepsie). AAA!!!. Abonenci tepsy musza podpisac dodatkowo umowe ze spółką zalezna od netii która obsługuje internet. To na szczescie załatwia się kulturalnie droga pocztową jeszcze jeden ekskluziv - Netia daje niezła skrzynkę pocztowa na swoim serwerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Netia IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 22:51 Poradził sobie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś