IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:10
TPSA ma darmowy numer polaczenia do internetu czy ktos zna taki numer w Neti
Obserwuj wątek
    • Gość: beast Re: Netia IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 18:34
      Jak przyjdzie mcroti to Ci może powie ,on ma duzo z netia do czynienia:)
      • Gość: Aska Re: Netia IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:38
        dzieki beast a wiec oczekuje pomocy mcrotiego
      • cmd26 Re: Netia 20.08.01, 18:39
        Gość portalu: beast napisał(a):

> Jak przyjdzie mcroti to Ci może powie ,on ma duzo z netia do czynienia:)

tu sie na forum robi jakas specjalizacja :)))
        jak cos o prawie to zawsze "jak przyjdzie beast"
        netia to mcroti
        :)))))
        • Gość: beast Re: Netia IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 18:43
          He,he to właśnie o to chodzi,on zawsze mnie wrabia;) w rożne porady prawne,to
          ja go wrabiam w netię;) zobaczymy czy sobie poradzi;))))
          • cmd26 Re: Netia 20.08.01, 18:59

> He,he to właśnie o to chodzi,on zawsze mnie wrabia;) w rożne porady prawne,to
            > ja go wrabiam w netię;) zobaczymy czy sobie poradzi;))))

o Ty wredna bestio ;))))

• Gość: Jolka Re: Netia IP: 10.10.41.* 20.08.01, 21:18

> Jak przyjdzie mcroti to Ci może powie ,on ma duzo z netia do czynienia:)

mcroti odezwij sie pomoz asce
    • Gość: mcroti Re: Netia IP: 10.10.41.* 20.08.01, 21:24
      Ano ma ale na innych zasadach niż TPSA
      W odróżnieniu od tepsy netia stosuje system przydzielanych loginów i haseł a ne jakies tam durne
      ppp i ppp
      Dla abonentów Netii system dostepny jest o tyle bezpłatnie, że po instalacji programu
      komunikacyjnego z krążka (można go dostac we wszystkich punktach informacyjnych Netii a
      wczesniej był dystrybuowany przez GW) automatycznie oprogramowanie przestawia się na serwer
      dostepowy netii (instalacja to piko, każdy sobie poradzi). Impulsy dolicznae sa zas do normalnego
      rachunku.
      ALE TO NIE KONIEC
      Z tego moga korzystać także abonenci tepsy (korzystaem i ja) Różnica jest tylko taka, że w chwili
      połączenia z serwerem komunikacyjnym Netii ta zrywa połączenie i oddziwania do ciebie. jaka to
      różnica? A wcale nie mała raz że odkąd uzywałem Netii nieudane połączenie zdarzało mi się rzadziej
      niż raz na 10 a dwa rachunek otrzymujesz o 20 proc. niższy (impuls w Netii trwa w porze nocnej 8 min
      a nie 6 jak w tepsie). AAA!!!. Abonenci tepsy musza podpisac dodatkowo umowe ze spółką zalezna od
      netii która obsługuje internet. To na szczescie załatwia się kulturalnie droga pocztową
      jeszcze jeden ekskluziv - Netia daje niezła skrzynkę pocztowa na swoim serwerze
      • Gość: beast Re: Netia IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 22:51
        Poradził sobie? :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka