pedersdorfer stop promocji dewiacji 07.02.13, 12:16 Jasna wypowiedż,popiera Biskupa jak mozna promować cos co zniszczy Obyczajowość narodów,psychike małych dzieci.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
marek_nazarowski Re: stop promocji dewiacji 07.02.13, 12:50 Jeśli dla Ciebie dewiacją jest związek kobiety i mężczyzny bez chęci podpisywania czegokolwiek oraz bez chęci bycia pokropionym wodą święconą to pozostaje mieć nadzieję że jesteś jedynie trollem a nie idiotą. pedersdorfer napisał: > Jasna wypowiedż,popiera Biskupa jak mozna promować cos co zniszczy Obyczajowość > narodów,psychike małych dzieci.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron jambo Re: stop promocji dewiacji IP: 217.154.243.* 07.02.13, 13:32 > Jeśli dla Ciebie dewiacją jest związek kobiety i mężczyzny bez chęci podpisywan > ia czegokolwiek oraz bez chęci bycia pokropionym wodą święconą to pozostaje mie > ć nadzieję że jesteś jedynie trollem a nie idiotą. a to jest zabronione? można bez pokrapiania ślub cywilny albo i bez. Nikt parom heteroseksualnym nie broni. Wszystkie postulaty można już teraz realizować bez zmiany i nowych ustaw. Temat przykrywka i budowanie podwalin pod śluby homo, adopcję przez pary homo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim \ Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... IP: *.jordan.krakow.pl 07.02.13, 12:16 A na widok koleżki PETZA nie bierze na nudności ? Dziwna ta moralność biskupia, przypomina trochę mafijną. Na szczęście można wierzyć w Boga i trzymać się daleko od takich ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
krark Re: Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze m 07.02.13, 12:25 Nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze m 07.02.13, 12:29 Można. Nie ma jedynie słusznych przekonań. Uzupełniania wiedzy punkt pierwszy: katolicyzm nie jest jedyną formą religijności na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
krark Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... 07.02.13, 12:17 Jak cię bierze na nudności to się napij. To ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonickiem Re: Abp Głódź o związkach partnerskich: "bierze m 07.02.13, 12:17 A ten pijaczek co znowu? Przecież księży obowiązuje celibat, to co go do ku... nędzy obchodzą związki?! Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... 07.02.13, 12:17 Dawno nie widziałam ekscelencji,wygląda na to,że przesladowania się nasiliły.Nabrzmiała ,buraczkowa twarz, cztery brody i gigantyczny,rozlany brzuch, to nie efekt notorycznego chlania.Tak mogą pomyśleć tylko żydzi, masoni i wrogowie kościoła i Polski, bo przecież każdy prawdziwy Wolak wie,że to puchlina głodowa! Odpowiedz Link Zgłoś
aarchaniol Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... 07.02.13, 12:17 I kto to mówi? Pan ktory lubi popijać? Niechaj spojzy na swoich kolegów którzy tak łatwo szastaja Słowem Bozym a co sami robia???Ilu z księzy jest w zwiazku z kobieta, ilu ma dzieci? I oni mają czelność głosić Słowo Boże???? Pouczać innych????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m mnie też czasem mdli IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.13, 12:18 a mnie mdli jak widzę tłustego pana w mycce i sukience Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja oderwany o zwykłych ludzi pajac IP: *.mpwik.lublin.pl 07.02.13, 12:19 darmozjad .. tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun [...] 07.02.13, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jer Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 12:19 Facet mnie to bierze na nudności jak patrzę na tak GRUBYCH i WYPASIONYCH sług Bożych . A co do zwiazków partnerskich to w/g was powinny one mieć miejsce ale tylko za murami "kościelnymi " w szerokim pojęciu a nuż nikt sie nie dowie Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... 07.02.13, 12:19 Abp swoimi wypowiedziami dokonuje gwałtu. Na bożym ludzie, jego "wybrankach" (czyli posłach tzw.prawicy) i Konkordacie. Ładnie to tak łamać prawo, arcypizdupie? Odpowiedz Link Zgłoś
notremak Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... 07.02.13, 12:20 A mnie rzygać chce, kiedy widzę tę tłustą, zapijaczona mordę Głódzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek wawa Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 12:20 A mnie nudzi Głódż... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... 07.02.13, 12:20 A mnie sie powraca gdy czytam, ze w niedoinwestowanym Gdansku szanowny admiral, general i jaka tam jeszcze cholera wie (Glodz ma ponoc 45 galowych mundurow WP!) Flaszka ma chec stawiac nowa tzw. swiatynie boza za pieniadze oglupionych- albo zakrzyczanych owieczek. Juz zapewne czekaja elektroniczne organy i walic pod niebiosa beda o 5 rano (kto rano wstaje, ten leje jak z cebra) "chwalcie laki umajone...". Zgroza! Juz by lepiej odmowil komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... IP: *.protonet.pl 07.02.13, 12:20 Cała prawda, krótko i dosadnie mnie też mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Abp Głódź vel Flaszka, Sliwiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.13, 12:22 vel Śliwa czeka na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judaszowy no to 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 12:22 choć nie bardzo 1:1. bo mnie cały czas rzyga jak widze obżarte pazerne czarne pedofile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenom Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... IP: *.nyc.res.rr.com 07.02.13, 12:22 a rzygnij se wieprzu jak masz nudnosci,moze ci ten kaldun opadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Glodz to pijac i prostak IP: *.swietojanska.net 07.02.13, 12:22 prawdziwa twarz dzisiejszego kosciola RK Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Głódz wychla kubeł wódy i jeszcze wygłosi kazanie. 07.02.13, 12:23 O legendarnym pijactwie tego "pasterza" krążą legendy. Facet potrafi wychlać za kilku Kwaśniewskich i dalej trzyma się na nogach. W każdym razie bez trudu wejdzie na ambonę. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub53 Znow GW stchorzyla zamykajac forum 07.02.13, 12:23 Brakuje Adama, ten mial jajca. Mnie tylko boli ze ten fioletowy pijaczyna (zgodnosc nosa z piuska:) Ma ochote na moj rodzinny Wrocek. Nie wpuszczajcie zapijaczonego czubka wroclawiaki. To nie jest Kominek czy Gulbinowicz - to kretyn ktory probuje odreagowac ze nie jest prymasem. Wrocek - zmobilizuj sie, nigdy kretyna w moim miescie! Odpowiedz Link Zgłoś
vibhisana Re: Znow GW stchorzyla zamykajac forum 07.02.13, 12:37 Gdańsk chętnie Wam Go odda. My tu już kilka lat się z Nim męczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Znow GW stchorzyla zamykajac forum 07.02.13, 12:55 vibhisana napisał: > Gdańsk chętnie Wam Go odda. My tu już kilka lat się z Nim męczymy. Głódź musi zostać! Nikt nie będzie miał większych zasług w zbawczym dziele dechrystianizacji Pomorza Gdańskiego od Sławoja Flaszki. Stu Adamów Darskich nie odwaliłoby takiej dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclove Nie da się go posłać na misję do Kazachstanu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 13:20 Nie da się go posłać na misję do Kazachstanu? Tam wierni też potrzebują kontaktu z zasłużonymi duchownymi z ojczyzny Papieża Polaka. Jest też spora Polonia, wywiezieni przez Stalina i ich potomkowie, niech mają wzór prawdziwego Polaka, patrioty i katolika. Dlaczego im tego odmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... IP: *.globalintech.pl 07.02.13, 12:24 A mnie bierze na nudności jak słyszę o pedofilii czy homoseksualizmie wśród księży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kub-a53 Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 12:24 A mnie już jak widzę tę pijacką gębę to w żołądku mnie skręca. I ten alkoholik ma coś do gadania? Niech się modli, bo to jest jego powołaniem. A nie mówienie językiem spod budki z piwem! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Abp Głódź o związkach partnerskich: "bierze m 07.02.13, 12:26 A ja mam nudności gdy stary, z nadwagą, kryptohomoseksualista poucza jak żyć w rodzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Abp Głódź o związkach partnerskich: "Bierze mni... IP: 193.163.248.* 07.02.13, 12:26 Ciekawy jestem, czy jak szanowny biskup slyszy o pedofili w kosciele to ma takie same odruchy... Odpowiedz Link Zgłoś