hetmanwiechu Gesslerowa zrobila Hotelowi dobra pozytywnareklame 12.05.13, 19:13 Zanim zaczne wjezdzac na tego trologdyda Gesslera, chcialbym zauwazyc ze Gessler filmowala w hotelu bez pozwoleni i za prawo filmowania nalezy sie hotelowi zaplata. Gessler powinna zaplacic hotelowi za uzycie przestzeni hotelowych w celach komercyjnych. Hotel to nie studio, tylko hotel gdzie godscie chca odpoczac i byc anonimowi. Teraz o trologdycie Gessler: bardzo dobrze ze pani z hotelu utarla nosa temu trolowi Gessler. Jak sie pokoj wynajmuje za pokuj trzeba placic. Nic za darmo. Nie lubie takich ludzi co uwazaja ze im sie nazlezy bo sa znani z tego ze sa znani. Odpowiedz Link Zgłoś
gyor Duzo podrozuje 12.05.13, 19:14 nocuje w roznych hotelach, spotykam roznych ludzi, nieraz biedniejszych, nieraz tak bogatych, ze gwiazda pt gessler to mala kaczuszka przy nich. Prawdziwe gwiazdy, prawdziwie wielcy ludzie zachowuja sie skromnie i spokojnie, nie rzucaja sie w oczy, nie maja nadludzkich wymagan. I nie dbaja o marny tysiac. Gessler to nie gwiazda, moze co najwyzej spadniety meteorek. Bardzo chetnie skorzystam z tego hotelu, jak tylko bedzie mi po drodze. Bardzo lubie i szanuje tak przygotowanych pracownikow i lubie, jak rzeczowo mowia o klopotach z klientami. Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Duzo podrozuje 12.05.13, 19:20 otóż to = sadze podobnie a Pani z Recepcji ma prawo mówić prawdę - nie owijać - Ta niby Gwiazda Sezonowa suchej nitki nie zostawiła na niej i wszystkich - to nie jest w porządku - wiec nie może liczyć na tzw dyskrecje hotelu obsługa hotelowa - sam dużo podróżuje i były czasy gdzie jeździłem z trojka małych dzieci i do tego jak nie psy to koty i było mnóstwo rożnych historii - ale zawsze spotykałem się z ogromna wyrozumiałością i życzliwością pracowników hotelu tak Polsce jak i poza granicami jesteś uprzejmy - odwdzięcza ci się uprzejmością i pomogą jak jesteś taki jak Wielka Gwiazda TV - ryzykujesz Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Duzo podrozuje 12.05.13, 21:20 gyor napisał: > Prawdziwe gwi > azdy, prawdziwie wielcy ludzie zachowuja sie skromnie i spokojnie, nie rzucaja > sie w oczy, nie maja nadludzkich wymagan. I nie dbaja o marny tysiac. Dokładnie tak. Przecież Gesslerowa ma kilka knajp, program ma już kilka edycji więc zarabia raczej sporo i robi aferę z powodu 4 tysi, które należały się hotelowi. Zalatuje prostactwem a nie gwiazdorstwem. Brawa dla pani z recepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qurczak Najbardziej obciachowo to wypadł prezydent IP: *.88-199-144.vspace.pl 12.05.13, 21:56 Słupska :( nie wiem kto to, ale wyszedł z niego zakompleksiony wójt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Najbardziej obciachowo to wypadł prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 10:17 nawet sołtys jest od niego inteligentniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakgrzy Re: Duzo podrozuje IP: *.as13285.net 12.05.13, 23:22 My jednak często mamy do czynienia z gwiazdami dużego formatu i ja wiem tyle, że prawdziwa gwiazda nie zachowuje się w taki sposób. I to chyba jest podsumowanie całej sytuacji. Pracowałem w Londynie w Hotelu gdzie gwiazdy mieliśmy prawie codziennie ( Clint Estwood, Matt Damon, Seal, Lady Gaga, Paris Hilton - no ona akurat gwiazdą nie jest, cała reprezentacja Anglii, Mel B i wiele innych). Nigdy, żadna się w ten sposób nie zachowywała, a już na pewno nie kłóciłaby się o pieniądze. Jeżeli by się jej nie podobało, to po prostu więcej by nie przyjechała. Co do General Manager, to często zostawał do późnej nocy, aczkolwiek jeżeli nie był w pracy to nikt do niego nie dzwonił, tylko sprawę załatwiał manager niższego strzebla. Jedyny wypadek jaki znam, że do niego zadzwonili to gdy był pożar w kuchni. Zdarzały się jednak problemy ale z tzw. gwiazdami, czyli takimi o których nikt nie słyszał. Choć raz miałem skargę na mnie, od podobno, bardzo popularnej w USA, prowadzącej talk show. Jednak jako ze wykonywałem swoje obowiązki, to manager gdy do mnie podszedł, to powiedział tylko, iż dobrze zrobiłem, bo to była jej wina. Jednak nawet ona, mimo że była wściekła to nie pozwoliła sobie na użycie ordynarnych słów. Za takie coś wyrzuciliby ją z hotelu, a informacja zostałby podana dalej i miałaby kłopot z nalezieniem przyzwoitego hotelu w Londynie. W klubie na przeciwko mojego hotelu, jak jedna z angielskich celebrytek zaczęła się kłócić z ochroną i managerem, bo przyprowadziła więcej osób niż miała rezerwacji, to po prostu jej nie wpuścili. A na drugi dzień we wszystkich gazetach to opisali i jeszcze wstydu się najadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buda1956 Re: nigdy nie skorzystam z tego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:14 I to jako klientka kierowcy TIRa Odpowiedz Link Zgłoś
alebyk "gwiazdą" to ona jest dla pospólstwa które ją oglą 12.05.13, 19:14 da w tych chamskich programach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywelustro "Chciała, by z reszty polędwicy zrobić hamburgery" 12.05.13, 19:52 "Chciała, by z reszty tej polędwicy zrobić jej hamburgery i też była zadowolona." ... resztę bigosu dyskretnie upchnęła w kieszeń. A co, w domu się nie przelewa! Brawo, Pani Małgorzato! Mało kto potrafi z taką finezją wyeksponować słomę wystającą z butów kretynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ort Re: "Chciała, by z reszty polędwicy zrobić hambur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 20:29 I niech się pani, pani Magdo, trzyma 'Doliny...' rękoma i nogami, bo po tym medialnym występie żaden szanujący się hotel nie zatrudni pani nawet na zmywaku. Odpowiedz Link Zgłoś
alebyk Re: "Chciała, by z reszty polędwicy zrobić hambur 12.05.13, 20:33 Myslę prostaku że Pani Magdzie jako lojalnej profesjonalistce broniącej interesów swojej firmy przed bydłem które na dupie zrobiło nazwisko kazdy hotelarz powierzy bez wahania swój biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: "Chciała, by z reszty polędwicy zrobić hambur 12.05.13, 21:25 alebyk napisał: > Myslę prostaku że Pani Magdzie jako lojalnej profesjonalistce broniącej interes > ów swojej firmy przed bydłem które na dupie zrobiło nazwisko kazdy hotelarz pow > ierzy bez wahania swój biznes. Obawiam się, że to nie jest takie proste. Tu są dwie kwestie. Pierwsza jest taka, że z Pani Gessler taka kucharka, jak z psiej budy arystokratyczna rezydencja. Prawdziwym kucharzem jest chocby Pan Amaro, natomiast ona przeczytała kilka książek kucharskich i kilka książek dotyczących biznesu restauracyjnego, do tego przywiązała się do nazwiska znanej rodziny restauratorów, i wyżywa się jeżdżąc po Polsce i doradzając właścicielom prowincjonalnych mordowni, jak je zrobic mniej prowincjonalnymi, i doic klientów na większą kasę. Bez obrazy dla prowincji, "prowincjonalne mordownie" w największym natężeniu występują w większych miastach, z Warszawą na czele, bo to mentalnośc, a nie lokalizacja o tym decyduje. Ale "elektorat" lubi te jej występy oglądac. Natomiast sporo ludzi Pani Gessler nie trawi, i tu dochodzimy do sedna sytuacji. Profesjonalny hotelarz nie zdradzał by szczegółów pobytu klienta w swoim hotelu w taki sposób, jak to robi ta recepcjonistka, nawet wywołany do tablicy podawaniem tychże szczegółów przez gościa, w jego wersji. Co najwyżej sporządził by jakiś lakoniczny komunikat ze sprostowaniem, albo sam powiedział parę wyważonych i okrągłych słów do kamery. W tym przypadku hotelarz tego nie zrobił, ale za to mamy wywiad pani recepcjonistki, więc można spokojnie założyc, że ona udziela go za jego zgodą, i to co mówi, też z właścicielem hotelu uzgodniła, bo raczej samobójczynią nie jest chyba. Wygląda na to, że hotelarz postanowił sobie i swojemu hotelowi zrobic reklamę, wykorzystując zainteresowanie mediów "pogromczynią" Gesslerowej. Swoje 5 minut w mediach dzięki temu ma, a czy ta taktyka będzie skuteczna w jego biznesie, to się dopiero okaże. Ja osobiście wolałbym nie mieszkac w hotelu, w którym opowiada się mediom o szczegółach pobytu gościa, niezależnie od przewin tego gościa, ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ragol Re: "Chciała, by z reszty polędwicy zrobić hambur 12.05.13, 22:39 Ależ Szanowny Panie, możesz być spokojny o swoją intymność w tym przybytku... Przecież pojawiła się tylko informacja o bufonadzie prowincjonalnej baby posiadającej wszechobecną potrzebę parcia na szkło, nie posiadającej (jak słusznie zauważyłeś) żadnych specjalnych uzdolnień w zadanym temacie. :) Żadne szczegóły prawdziwych famouse persons nie ukazały światła dziennego. I w tym kontekście wcale nie dziwi fakt, że właściciel właśnie pokazuje tej starej pudernicy, że o reklamę potrafi zadbać sam, nie dając się doić, nie działkując się z nią, a wręcz bezczelnie ją wykorzystując. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Chciała, by z reszty polędwicy zrobić hambur IP: *.lomza.vectranet.pl 12.05.13, 21:12 Brawo, pani Magdo! Dureń z jakiegoś podrzędnego hoteliku chyba. Każdy szef hotelu doceniłby Pani lojalność. A gwiazdka typu p. Ge... pokazała, że do gwiazdy nie dorosła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.mm.pl 12.05.13, 19:16 trzeba przyznać, że fajna z tej "poskromicielik" osóbka - nalezy sie nagroda od szefa - jeszcze raz pozdrawiam Panią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:17 Pani G nie płaci za hotele i nie zamierza. Powinna opłacać rachunki przy otrzymaniu kluczy. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 Kto się poskarżył pierwszy? 12.05.13, 19:17 Nie znam sytuacji, ale w renomowanych hotelach na całym świecie jest niepisana zasada zachowywania dyskrecji nt. przebywających tam gości, co dotyczy zwłaszcza osób powszechnie znanych. Jeżeli to Magda Gessler pierwsza pożaliła się prasie o tym zamieszaniu, to jeszcze bym zrozumiał, po prostu bronili swojej reputacji. Jeżeli natomiast było odwrotnie, to współczuje innym gościom tego przybytku, których ewentualne "wpadki" szybko mogą być sprzedane mediom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonX Re: Kto się poskarżył pierwszy? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.13, 19:25 Nie masz zielonego pojęcia, o czym mówisz. 100% dyskrecji jak najbardziej, ale pod warunkiem, że klient PŁACI. Jeśli nie płaci, tylko się awanturuje, to wtedy nie ma już żadnej dyskrecji, tylko dzwoni się po policję, a sprawę oddaje do sądu. Dodatkowo, taki celebryta, który raz sobie pozwolił na awantury ma później poważne problemy aby zarezerwować sobie miejsce w porządnym hotelu. Bo porządny hotel dba o swoich (płacących i nieawanturujących się) gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Kto się poskarżył pierwszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:30 Zgoda na wezwanie policji i oddanie sprawy do sądu. Ale tu szef hotelu nagłośnił sprawę w mediach i obgadał klienta. To chyba inny poziom niż oddanie sprawy do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonX Re: Kto się poskarżył pierwszy? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.13, 19:41 Napisałem o standardach wg których postępuje się na świecie. W Polsce oddanie sprawy do sądu nie ma sensu, co pokazuje choćby przykład szwagra pani Gessler (i wiele innych przykładów). Hotelarz ukarał ją więc w inny sposób. W tej chwili na pewno każdy szanujący się hotel będzie panią Gessler traktował tak, jak na to zasługuje - czyli np. żądał zapłaty z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kto się poskarżył pierwszy? IP: *.solarme.pl 12.05.13, 20:31 Brawo. to jest konkretna wypowiedź. A pani G. życzę, żeby miała odwagę płacić za swoje rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Kto się poskarżył pierwszy? IP: *.180.129.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.05.13, 20:33 a skad wiesz kto pierwszy? Byles świadkiem? w lokalnej telewizji gesslerowa już dawno pojechala po Charlotcie. nie wiadomos ksad artykul wzial się w gw. a może pismaki wyweszyly temat. nie wiadomo. hotel zagral jej wlasna bronia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Kto się poskarżył pierwszy? IP: *.pools.arcor-ip.net 13.05.13, 10:21 Zgadzam się w 100%-tach, to niedyskrecja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wari "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 19:18 Pani recepcjonistką jest profesjonalistką. Hotel tylko na tym zyskuje. Dyskrecja obsługi hotelu kończy się tam, gdzie zaczyna się poniżanie innych. Obsługa to nie są niewolnicy, którym można pluć w twarz, ale ludzie mający swoją godność. Na miejscu stróża, bym odpowiedział, że jedyną kurwą jaką widzi to ta przed nim (żart). Traktowanie innych z pogardą, poniżanie nie usprawiedliwia p. Gessler, jedynie potwierdza to, co wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: 212.59.252.* 12.05.13, 19:57 wari napisał: ... Obsługa to > nie są niewolnicy, którym można pluć w twarz, ale ludzie mający swoją godność. > Na miejscu stróża, bym odpowiedział, że jedyną kurwą jaką widzi to ta przed ni > m ... A ile ta Ku... bierze od godziny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugulik Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.05.13, 20:10 Mylisz się, dyskrecja obowiązuje ZAWSZE - to wynika po prostu ze specyfiki branży. Żalenie się mediom na gości jest nieeleganckie, delikatnie mówiąc. A już te opowieści ze szczegółami to w ogóle cios poniżej pasa. Kto będzie chciał w tym hotelu nocować, skoro obsługa ma tak długi język? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 21:33 Gość portalu: gugulik napisał(a): > A już te > opowieści ze szczegółami to w ogóle cios poniżej pasa. Kto będzie chciał w tym > hotelu nocować, skoro obsługa ma tak długi język? Obsługa miała długi język w przypadku nieuczciwej klientki, która robiła wszystko, żeby nie zapłacić a te opowieści ze szczegółami mają duże znaczenie w całej historii, biorąc pod uwagę "klasę" Gesslerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 12.05.13, 19:19 ta pani na G to po prostu stare poirytowane krowisko o mordzie starego psa....wielka Gwiazda jak h......szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Piotr Brawa dla Doliny Charlotty! IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.13, 19:20 Takich celebrytów powinno się nie wpuszczać do hoteli, restauracji i pubów! Brawa dla Doliny Charlotty! Przyjadę do Was w wakacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Brawa dla Doliny Charlotty! 12.05.13, 21:42 Gość portalu: Pan Piotr napisał(a): > Takich celebrytów powinno się nie wpuszczać do hoteli, restauracji i pubów! Bra > wa dla Doliny Charlotty! Przyjadę do Was w wakacje:-) Już rezerwuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin BRAWO!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:21 Wreszcie ktoś tą pi..e sprowadził na ziemie. Maja bacia zwykła mawia c o takich ludziach, że wyżej s.a niż du.ę ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo :) Re: BRAWO!!!!! IP: *.icpnet.pl 12.05.13, 19:33 Wielkie brawa dla Pracowników Hotelu. Wielka klasa i elegancja :) Z Gesslerowej wyszło to, co widać, czyli wulgaryzm i prostactwo. Że też ludzie jeszcze oglądają jej program, ja ostatnią stronę Newsweeka z panią Gessler omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Pełen Szacunek dla Pani Napiórkowskiej IP: *.radom.pilicka.pl 12.05.13, 19:22 Pełen szacunek dla Pani Napiórkowskiej. Nie jestem co prawda gwiazdą rocka światowego formatu ani quasi-gwiazdą formatu Pani Gessler, nocowałem jednak kilka razy w Dolinie Charlotty i zarówno hotel jak i obsługa jest na najwyższym poziomie. Niestety niektóym quasi-gwiazdom trzeba odprowadzić sodówkę - niekoniecznie przez kuchenne rewolucje, jak widać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neting.pl 12.05.13, 19:23 Magda Gessler to synonim chamstwa, prostactwa i pychy. Zal ze takie scier..wa pokazuja w telewizji. Za PRL gwiazdy telewizji byly wzorem kultury i dobrych manier, dzisiaj to rynsztok ktory deprawuje nowe pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trog73 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:25 Brawo pani Malgorzato. Ą Ę - bułkę przez bibułkę. Dosyc panoszenia sie pseudo gwiazdek. Jak pani Gessler jest taka zajefajna restauratorka to niech pokaze ile gwiazdek/wyroznien Michelina zdobyly jej knajpy. Brawo pani Malgorzato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.serv-net.pl 12.05.13, 19:42 jestem wstrzasnieta zachowaniem pani magdy gessler...ogladajac jej program coraz bardziej sie przekonuje , ze nie ma klasy.a poza tym robi kardynalne blędy jezykowe Odpowiedz Link Zgłoś
y0rg chamstwo 12.05.13, 19:27 Przestałem kupować Prymatu przyprawy, nad zbyt cuchną Gesslerową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala mnie również Prymat źle się kojarzy IP: *.icpnet.pl 12.05.13, 19:30 i nie kupuję tych przypraw. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: chamstwo 12.05.13, 21:45 y0rg napisał: > Przestałem kupować Prymatu przyprawy, nad zbyt cuchną Gesslerową No to przy okazji Prymat się przejechał... Odpowiedz Link Zgłoś
mojeon "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 19:28 ta niejaka Gessler to zwykła tłusta swinia bez wychowania i kultury!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupuje inne Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.spine.pl 12.05.13, 19:37 Nie kupuje przypraw Prymatu i cala moja rodzina tez przestala bo to juz przesada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.cdma.centertel.pl 13.05.13, 09:36 To chamstwo tak pisać. MG zachowała się źle, ale pisanie o niej gruba świnia jest zwyczajnym chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagusp Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.efuzja.net.pl 13.05.13, 17:45 Zgadzam się z tobą. Żadna świnia, choćby najgrubsza, nie zasłużyła sobie na to, aby porównywać ją z Gessler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aas "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 19:28 Geslelr przekupka w drogich ciuchach, ohydny babsztyl, wyobarżacie sobie posuwać coś takiego, z czym stakim żyć. bezczelność z ryja widać na kilometr, kijem napie...ć chama bo cham może przejść na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 19:30 A więc tak, wiedzieli kto będzie gościem, a jednak podali zepsute wino! I to jest obraz naszych hoteli i restauracji jaki pokazuje Gesler. Wyobrażam sobie jak tam wygląda na codzień:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.ists.pl 12.05.13, 21:10 A ty wiesz co jest w środku zanim otworzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 10:14 Ale mi gwiazda. Wstrętne babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 13.05.13, 14:23 stachu44 napisał(a): > A więc tak, wiedzieli kto będzie gościem, a jednak podali zepsute wino! > I to jest obraz naszych hoteli i restauracji jaki pokazuje Gesler. > Wyobrażam sobie jak tam wygląda na codzień:-((( Pani Magdo, niech Pani da spokój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia_wronski Hhihihi ,niektorzy sa jak oblesne krowy ! IP: *.mannet.pl 12.05.13, 19:31 Samo zycie . A czego sie mozna spodziewac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.lambo "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:31 Brawa dla pana dyrektora i pani recepcjonistki! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 19:37 np taki ian gilan zeby wziac przyklad pierwszy z brzegu z całej plejady gości z tego hotelu to klasyk w swoim gatunku uchoronowany tak jak cały zespół przez królowa angielska, i dopiero by mógłby zadzierac nosa zgodnie z zasadami gesslerowej , he he. jaka gwiazda takie zasady i zachowanie , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scyzoryk W kielcach za darmo balowała IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.13, 19:37 Więc chwaliła hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxima Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 19:33 Ja miałem jeszcze gorsze skojarzenia niż klawisz z więzienia. Ale z buziek obu pań wynika, że trafił swój na swego. Szkoda, że się za kudły nie chwyciły. Wagowo to chyba ta sama kategoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danio p. Gessler pokazała jak jest "wiarygodna" IP: *.static.chello.pl 12.05.13, 19:34 Geslerowa chciała przyoszczędzić parę grosza i przelicytowała i ją zamurowało, bo pewnie wszystkie inne hotele trzęsą portkami. Tylko czy jest czego się bać? Sama się wygadała, że za upust zrobi reklame Doliny Charlotty a za brak "ich zniszczy", to widać jak wiarygodny będzie jej przewodnik: dasz Geslerowej rabat - dostaniesz pozytywną opinię o restauracji czy hotelu, będziesz obstawał przy regularnej cenie - "zniszczy" cię. Zachowanie prezydenta Słupska - ŻENADA! Ja bym na miejscu Szefa hotelu odebrał i powiedział, że nie wiem jak w jego Słupsku, ale w Dolinie PŁACI SIĘ za wykonaną usługę a nie kombinuje jak "wyciuckac" hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: p. Gessler pokazała jak jest "wiarygodna" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 22:34 Parę razy obejrzałam program G. w TVN i doszłam do wniosku, że na oglądanie takiego "bigosu" szkoda czasu. Mało tego, czuję, że stosowane są tu podejrzane metody marketingowe. I nie chodzi tylko o zachowanie pani G. Te programy są realizowane wg określonego scenariusza i tak wyreżyserowane, żeby z góry było wiadomo, kto ma być panem, a kto chamem. Myślę sobie, że pani G. wrosła tak mocno w rolę poganiacza ........(dowolnego stworzenia), że nie potrafi dostrzec, ani odróżnić, że jednak ma do czynienia z człowiekiem. Ten program powinien zniknąć z ekranu! Pozdrawiam Panią recepcjonistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Gesslerowa - jaka jest - każdy widzi!!! 12.05.13, 19:35 Nie dość, że uwija się w kuchni, potrząsając nad garnkami blond grzywą i nie nosząc obowązującego nakrycia głowy , to jeszcze nie potrafi zachować się kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_marago oto polskie "gwiazdy" 12.05.13, 19:36 Dlaczego pracownica hotelu miałaby robić z siebie czerwony dywan przed tym chamowatym czupiradłem? Bardzo dobrze, że ktoś dał tej rozwydrzonej foce do wiwatu. Odpowiedz Link Zgłoś