englishinwawa 27.08.04, 13:29 Dlaczego to forum jest tak slabo rozwiniete. Czy jest jakies inne forum o Tczewie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina3004 Re: Dlaczego??? 05.12.04, 20:25 Nie wiem dlaczego ale tez nad tym ubolewam O innych forach nic mi nie wiadomo Ale co sie dziwic Tczewianie nie lubia sobie poklikac Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
watmanek Re: Dlaczego??? 15.02.05, 00:27 bo jest forum . tczew . pl ?? bo jest forum . tczewskie . pl ?? (obecnie wyłączone do marca) I są one DUŻO wygodniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
tczew Re: Dlaczego??? 12.04.05, 17:57 Ja lubie poklikac ale nie zawsze jest na to czas :( Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: Dlaczego??? 19.06.05, 22:35 ...bo jest forum:hydepark.tczew.pl :-) ...bo lubimy klikac na gg? ...bo nasze miasteczko jest tak male ze jak ktos powie a, to mu echo w tej samej chwili odpowiada z? i trzeba sie liczyc z tym ze wszyscy tu sa albo spokrewnieni albo sa znajomymi znajomych krolika? pzdr. s. PS. Postaram sie tu czesciej zagladac, z Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
monixdream Re: Dlaczego??? 26.08.05, 10:49 "bo jest forum . tczew . pl ?? bo jest forum . tczewskie . pl ?? (obecnie wyłączone do marca) I są one DUŻO wygodniejsze?" Bo jest forum.tczewa.pl I to ona jest najwygodniejsze :D:D:D P.S. Forum.tczewskie.pl przekształciło się właśnie w forum.tczewa.pl. A to pierwsze to chyba nigdy nie istniało, a w każdym bądź razie nie pod tym adresem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
segapred Re: Dlaczego??? 06.10.05, 15:04 Dlatego ze tacy Tczewianie jak Monix pisza glupoty a nie kazdy chce je czytac...Zenada to wasze forum. Odpowiedz Link Zgłoś
monixdream Re: Dlaczego??? 15.10.05, 22:43 Boli, boli :) Forum ma się dobrze, powiedziałabym nawet, że kwitnie, szkoda tylko, że is not available for everyone :) P.S. Skoro twierdzisz, że to głupoty, to nie marnuj czasu na ich czytanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
segapred Re: Dlaczego??? 19.10.05, 08:14 monixdream napisała: > Boli, boli :) Forum ma się dobrze, powiedziałabym nawet, że kwitnie, szkoda > tylko, że is not available for everyone :) > > P.S. Skoro twierdzisz, że to głupoty, to nie marnuj czasu na ich czytanie :D Szkoda ze jestes malo doinformowana. A poza tym szkoda ze nikt nie umie na tym forum dokonac prostej czynnosci jak banowanie.Ale to nic,mozna bylo sie tego spodziewac,biorac pod uwage poziom inteligencji administracji tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
monixdream Re: Dlaczego??? 19.10.05, 21:06 Banowanie? A co, zasłużyłeś? Oj, oj, wstyd tak się publicznie przyznawać. Pozdrawiam naszego fana, hihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
segapred Re: Dlaczego??? 21.10.05, 15:26 Nie,wlasnie nie zasluzylem. I smiem twierdzic ze administracja tego forum banuje bo im sie tak zywnie podoba,ot tak bez wytlumaczenia...Nie swiadczy to za dobrze o forum,a o Twoich wypowiedziach juz nie wspominajac.Skoro administracja tego forum nie umie mnie nawet porzadnie zbanowac to co to za forum(i ludzie)?Jedna wielka prywata i nic wiecej. Fan klub Monix i Lucaska. Przydupasy przytakuja w zamian maja moderatorow. Zenada...I nie utozsamiaj mnie z waszymi fanami bo daleko mi nawet do tego by chociaz dobrze sie wypowiedziec o Twojej osobie.Czytajac posty na tamtym forum smiac mi sie chce do rozpuku.Szczegolnie to o tym jak cytuje: nie zostawilas suchej nitki na lepku,po tym jak Cie zbesztal,bo wymusil pierwszenstwo na skrzyzowaniu. Z tego co dobrze pamietam to nie zdolalas nawet buzi otworzyc,tylko strzelilas buraka i na tym sie skonczylo...Taaak Monix to wielki kozak z Tczewa bo siedzi wygodnie na fotelu i pisze bzdury,ktore mijaja sie z prawda. Niech zyje forum tczewskie! Zakłamańcy... Pozdrawiam Wasz najwiekszy "fan" Odpowiedz Link Zgłoś
monixdream Re: Dlaczego??? 21.10.05, 15:58 Ostatni raz, bo się zaczynasz za prywatny robić :) Byłeś na tym skrzyżowaniu ze mną? Nie przypominam sobie :> A co najważniejsze, zajmij się czymś konstruktywnym. Chciałabym zobaczyć, jak tworzysz coś na tak wielką skalę i co trzymać się będzie od dobrych trzech lat. Powodzenia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
segapred Re: Dlaczego??? 21.10.05, 20:57 Nie,nie bylem ale akurat jechalem z Toba samochodem gdy to wlasnie opowiadalas,wiec nie graj teraz kozaka jakim nie jestes.Stworzylem cos wiekszego na wieksza skale i na dodatek juz bylem w gazecie(ostatnio).Tak,tak - byl ze mna wywiad w gazecie. Rozumiem ze Ci teraz glupio,ale zaraz cos wymyslisz na odczepke.Slaba jestes i tyle.Zgrywasz mocna ale w srodku jestes slaba... Poza tym to nie Ty stworzylas to forum tylko Lucas a Ty sie jedynie podczepilas pod jego dzielo wiec co znow sobie dodajesz.Lubisz ubarwiac swoje opowiastki z palca wyssane...Koniec tych bzdur. Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
tczew Re: Dlaczego??? 21.01.06, 11:41 Ale poziom. Juz wiem czemu tu nikogo nie ma. Prywatne klotnie zalatwiajcie na "udeptanym polu za smietnikami". Wiecej szacunku dla czytajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
monixdream Re: Dlaczego??? 07.02.06, 20:28 Z ust mi to wyjąłeś :) Do zobaczenia na forum, gdzie nie trzeba kłaść się na podłodze, by zrównać się z poziomem niektórych wypowiadających się tu użytkowników :) Odpowiedz Link Zgłoś
vetitus Re: Dlaczego??? 09.02.06, 11:28 to to forum gdzie schodzicie do piwnicy by podyskutowac? jedynie sluszne? :) lol! Odpowiedz Link Zgłoś
monixdream Re: Dlaczego??? 23.02.06, 21:58 Nie, to totalny underground :P :D:D:D A które to jest jedyne słuszne :> Odpowiedz Link Zgłoś
vetitus Re: Dlaczego??? 24.02.06, 14:16 To takie duuuuze niby, takie jedno. A co? masz jakiegos swojego faworyta? Odpowiedz Link Zgłoś