Dodaj do ulubionych

Dlaczego???

27.08.04, 13:29
Dlaczego to forum jest tak slabo rozwiniete. Czy jest jakies inne forum o
Tczewie?
Obserwuj wątek
    • nina3004 Re: Dlaczego??? 05.12.04, 20:25
      Nie wiem dlaczego ale tez nad tym ubolewam
      O innych forach nic mi nie wiadomo
      Ale co sie dziwic
      Tczewianie nie lubia sobie poklikac
      Pozdro
    • watmanek Re: Dlaczego??? 15.02.05, 00:27
      bo jest forum . tczew . pl ??
      bo jest forum . tczewskie . pl ?? (obecnie wyłączone do marca)
      I są one DUŻO wygodniejsze?
      • tczew Re: Dlaczego??? 12.04.05, 17:57
        Ja lubie poklikac ale nie zawsze jest na to czas :(
      • svistak Re: Dlaczego??? 19.06.05, 22:35
        ...bo jest forum:hydepark.tczew.pl :-)
        ...bo lubimy klikac na gg?
        ...bo nasze miasteczko jest tak male ze jak ktos powie a, to mu echo w tej
        samej chwili odpowiada z? i trzeba sie liczyc z tym ze wszyscy tu sa albo
        spokrewnieni albo sa znajomymi znajomych krolika?
        pzdr.
        s.
        PS. Postaram sie tu czesciej zagladac, z Wy?
      • monixdream Re: Dlaczego??? 26.08.05, 10:49
        "bo jest forum . tczew . pl ??
        bo jest forum . tczewskie . pl ?? (obecnie wyłączone do marca)
        I są one DUŻO wygodniejsze?"

Bo jest forum.tczewa.pl I to ona jest najwygodniejsze :D:D:D

P.S. Forum.tczewskie.pl przekształciło się właśnie w forum.tczewa.pl. A to
        pierwsze to chyba nigdy nie istniało, a w każdym bądź razie nie pod tym
        adresem ;)

• segapred Re: Dlaczego??? 06.10.05, 15:04
          Dlatego ze tacy Tczewianie jak Monix pisza glupoty a nie kazdy chce je
          czytac...Zenada to wasze forum.
          • monixdream Re: Dlaczego??? 15.10.05, 22:43
            Boli, boli :) Forum ma się dobrze, powiedziałabym nawet, że kwitnie, szkoda
            tylko, że is not available for everyone :)

P.S. Skoro twierdzisz, że to głupoty, to nie marnuj czasu na ich czytanie :D
            • segapred Re: Dlaczego??? 19.10.05, 08:14
              monixdream napisała:

> Boli, boli :) Forum ma się dobrze, powiedziałabym nawet, że kwitnie, szkoda
              > tylko, że is not available for everyone :)
              >
              > P.S. Skoro twierdzisz, że to głupoty, to nie marnuj czasu na ich czytanie :D

Szkoda ze jestes malo doinformowana. A poza tym szkoda ze nikt nie umie na tym
              forum dokonac prostej czynnosci jak banowanie.Ale to nic,mozna bylo sie tego
              spodziewac,biorac pod uwage poziom inteligencji administracji tego forum...
              • monixdream Re: Dlaczego??? 19.10.05, 21:06
                Banowanie? A co, zasłużyłeś? Oj, oj, wstyd tak się publicznie przyznawać.
                Pozdrawiam naszego fana, hihi :D
                • segapred Re: Dlaczego??? 21.10.05, 15:26
                  Nie,wlasnie nie zasluzylem. I smiem twierdzic ze administracja tego forum banuje
                  bo im sie tak zywnie podoba,ot tak bez wytlumaczenia...Nie swiadczy to za dobrze
                  o forum,a o Twoich wypowiedziach juz nie wspominajac.Skoro administracja tego
                  forum nie umie mnie nawet porzadnie zbanowac to co to za forum(i ludzie)?Jedna
                  wielka prywata i nic wiecej. Fan klub Monix i Lucaska. Przydupasy przytakuja w
                  zamian maja moderatorow. Zenada...I nie utozsamiaj mnie z waszymi fanami bo
                  daleko mi nawet do tego by chociaz dobrze sie wypowiedziec o Twojej
                  osobie.Czytajac posty na tamtym forum smiac mi sie chce do rozpuku.Szczegolnie
                  to o tym jak cytuje: nie zostawilas suchej nitki na lepku,po tym jak Cie
                  zbesztal,bo wymusil pierwszenstwo na skrzyzowaniu. Z tego co dobrze pamietam to
                  nie zdolalas nawet buzi otworzyc,tylko strzelilas buraka i na tym sie
                  skonczylo...Taaak Monix to wielki kozak z Tczewa bo siedzi wygodnie na fotelu i
                  pisze bzdury,ktore mijaja sie z prawda. Niech zyje forum tczewskie! Zakłamańcy...
                  Pozdrawiam
                  Wasz najwiekszy "fan"
                  • monixdream Re: Dlaczego??? 21.10.05, 15:58
                    Ostatni raz, bo się zaczynasz za prywatny robić :)

Byłeś na tym skrzyżowaniu ze mną? Nie przypominam sobie :>

A co najważniejsze, zajmij się czymś konstruktywnym. Chciałabym zobaczyć, jak
                    tworzysz coś na tak wielką skalę i co trzymać się będzie od dobrych trzech lat.
                    Powodzenia życzę :)
                    • segapred Re: Dlaczego??? 21.10.05, 20:57
                      Nie,nie bylem ale akurat jechalem z Toba samochodem gdy to wlasnie
                      opowiadalas,wiec nie graj teraz kozaka jakim nie jestes.Stworzylem cos wiekszego
                      na wieksza skale i na dodatek juz bylem w gazecie(ostatnio).Tak,tak - byl ze mna
                      wywiad w gazecie. Rozumiem ze Ci teraz glupio,ale zaraz cos wymyslisz na
                      odczepke.Slaba jestes i tyle.Zgrywasz mocna ale w srodku jestes slaba...
                      Poza tym to nie Ty stworzylas to forum tylko Lucas a Ty sie jedynie podczepilas
                      pod jego dzielo wiec co znow sobie dodajesz.Lubisz ubarwiac swoje opowiastki z
                      palca wyssane...Koniec tych bzdur.
                      Zegnam.
                      • vetitus Re: Dlaczego??? 05.12.05, 09:19
                        osh kurwa.
                        • tczew Re: Dlaczego??? 21.01.06, 11:41
                          Ale poziom. Juz wiem czemu tu nikogo nie ma. Prywatne klotnie zalatwiajcie na
                          "udeptanym polu za smietnikami". Wiecej szacunku dla czytajacych.
                          • monixdream Re: Dlaczego??? 07.02.06, 20:28
                            Z ust mi to wyjąłeś :)

Do zobaczenia na forum, gdzie nie trzeba kłaść się na podłodze, by zrównać się
                            z poziomem niektórych wypowiadających się tu użytkowników :)
                            • vetitus Re: Dlaczego??? 09.02.06, 11:28
                              to to forum gdzie schodzicie do piwnicy by podyskutowac? jedynie sluszne? :) lol!
                              • monixdream Re: Dlaczego??? 23.02.06, 21:58
                                Nie, to totalny underground :P :D:D:D

A które to jest jedyne słuszne :>
                                • vetitus Re: Dlaczego??? 24.02.06, 14:16
                                  To takie duuuuze niby, takie jedno. A co? masz jakiegos swojego faworyta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka