07.04.15, 19:08
potrzebuje na szybko miejsce w okolicy z wyborem gresu ale najlepiej zeby wogole bylo tanio i do tego jeszcze z III gatunkiem. ktos cos? tak jak najbliżej leborka
Obserwuj wątek
    • monikkca Re: gres 08.04.15, 19:39
      dzisiaj właśnie byłam pod Lęborkiem, a konkretnie Ługi 3
      • dzonson5 Re: gres 10.04.15, 23:11
        a to nie ich strona? tanigres.pl?
        • monikkca Re: gres 25.04.15, 22:25
          tak to oni, można sobie pooglądać i mniej więcej się zorientować zanim się pojedzie, my z mężem zdecydowaliśmy się na płytki strukturalne, już są położone, zobaczymy jak się będą sprawować
    • kuuban Re: gres 09.04.15, 19:42
      potwierdzone info ;)
      • skille Re: gres 10.04.15, 13:53
        faktycznie tam mają strasznie duży wybór więc znajdziesz coś dla siebie ;d skład w dobrym miejsu tez mozna swowodnie dojechac ;d
        • kasanowak0 Re: gres 11.04.15, 17:05
          a ceramike w takich na prawdę dużych rozmiarach to u nich dostanę?
          • mal-ek Re: gres 11.04.15, 21:58
            Ciągle uzupełniają, jak byłem ostatnio to właśnie dowozili duży gres szkliwiony
          • kuuban Re: gres 13.04.15, 13:59
            obsługa na najwyzszym poziomie ;) pomogą ci dobrac to czego potrzebujesz mozesz jechac w ciemno
            • kuuban Re: gres 14.04.15, 21:40
              spoko nie ma probemu ;D daj znać jak było.
          • kasanowak0 Re: gres 28.04.15, 17:50
            i co byliście??? :D
      • kasanowak0 Re: gres 11.04.15, 23:58
        ooo to fajnie pewnie niebawem się wybiorę :) Coś w końu znajdę do tej letniej kuchni
        • kuuban Re: gres 12.04.15, 19:32
          ja się pewnie znów wybiorę przywieźć coś do piwnicy bo syf straszny się zrobił trzeba by coś powymieniać.
          • dzonson5 Re: gres 13.04.15, 08:39
            skoro już tam byłeś powiedz mi co z jakoscią obsługi. nie byłem zdecydowany i pojechałem gdzie indziej ale po wizycie jestem tak wkurw.... że już nie będę kombinował i sie wybiore chyba.
          • kuuban Re: gres 13.04.15, 14:14
            tak jak juz pisalem obsluga na wysokim poziomie na pewno pomoga ci w czym tylko bedziesz chcial
            • dzonson5 Re: gres 14.04.15, 16:24
              oj sory faktycznie, dzięki!
          • kasanowak0 Re: gres 17.04.15, 15:16
            kupilem mega mega gres o dobrej klasie scieralnosci ;D
            • skille Re: gres 20.04.15, 18:01
              a oni czynni są w w weekendy? bo się tak zastanawiam czy by nie podjechac..a tylko wtedy mam czas ;/
              • dzonson5 Re: gres 23.04.15, 23:16
                no ja się własnie wybrałem w sobotę tą co była. czynne do 14 ale radzę wyjechać z zapasem mają duży wybró a jak się chce przejrzeć to trzeba trochę czasu poświęcić faktycznie
                • dzonson5 Re: gres 26.04.15, 17:46
                  halo jedzie ktoś na dniach tam? nie zwróciłem ostatnio uwagi a teraz mi trzeba się coś dowiedzieć, jakby ktoś był tak uprzejmy i mi o ceramstic zapytał sand beż czy jest
                  • monikkca Re: gres 26.04.15, 21:39
                    wybieram się do Ług we wtorek, zdecydowaliśmy się na położenie mozaiki gresowej i jedziemy się zorientować co i jak. na pewno zapytam i dam znać.
                    • kasanowak0 Re: gres 28.04.15, 17:56
                      ja jeszcze nie wyrobiłem się aby tam pojechac ale moze ty powiesz czy mozna cos dostac ciekawego
                      • monikkca Re: gres 01.05.15, 23:21
                        byłam, tak jak pisałam.. odniosłam wrażenie, że można dostać tam właściwie wszystko :D jeszcze nie teraz, bo za wcześnie ale zdecyduję się na kupno tam.
                        dzonson, jest :)
                  • monikkca Re: gres 28.04.15, 20:32
                    byłam dziś i pytałam, jest dostępny:) mam nadzieję, że pomogłam. mozaika gresowa też zakupiona:)
                    • maf-ik Re: gres 28.04.15, 21:03
                      Słyszałem że posiadają bardzo fajnie wyglądające płytki łazienkowe. Ostatnio byłem zakupić płytki drewniane u nich i się nie zawiodłem . A wy macie jakieś doświadczenia w tym kierunku?
                      • kuuban Re: gres 28.04.15, 21:05
                        Kupowałem znajomemu do toalety, nieduża powierzchnia, mozaika z małych kawałków składająca się. Wygląda bardzo obiecująco!
                        • skille Re: gres 29.04.15, 20:51
                          a jaki przedział cenowy?
                          • kasanowak0 Re: gres 29.04.15, 21:13
                            rożnie ja byłem tam dzis i na prawdę można dorwać fajne rzeczy. Zależy czego potrzebujesz
                      • monikkca Re: gres 01.05.15, 16:42
                        płytki do łazienki też tam kupowaliśmy. jesteśmy zadowoleni, wizualnie super, jakościowo również:) rozpiętość cenowa bardzo duża, każdy znajdzie to na co może sobie pozwolić
                        • ania_n5 Re: gres 13.06.15, 21:34
                          fajna sprawa, bo myślałam że mają tylko płytki, ale można też sobie od razu dobrać fugi i ewentualnie zakupić jakiś środek konserwujący, bez potrzeby jeżdżenia po innych sklepach
    • stefan4 nie nudzi Ci się to wiercenie dziur w brzuchach? 13.06.15, 22:08
      Mal-ek, Maf-ik, Monikkca, Dzonson5, Kuuban i te inne niki, których na przemian używasz: czy nie nudzi Ci się to ciągłe gaworzenie, że pod Lęborkiem mają kafle? Ja rozumiem, że spam jest dźwignią handku, ale zbyt nachalna reklama przynosi skutki odwrotne. W dodatku w internecie nie lubią pacynkowania, czyli pisania pod kilkoma różnymi nikami dla zmylenia czytelników. Więc bacz, żeby z żądzy zysków nie stracić.

- Stefan
    • adamkl8 Re: gres 18.06.15, 14:41
      Tu masz wszystko : klink.pl/sklep/gdansk.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka