Gość: filos IP: 10.10.41.* 27.08.01, 13:45 Jak sie maja wasze przyjaznie? Te co sa i te co byly? Dlaczego tych ostatnich juz nie ma? To Wasza wina? Swiata? Czasow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mcroti Re: PRZYJAZN IP: *.ibngr.edu.pl 27.08.01, 13:55 Takie czasy taki swiat. Kazdy goni za groszem i patrzy na siebie a nie za siebie:(((( Ale bez żalu Były przyjaźnie, są przyjaźnie, będą przyjaźnie także wirtualne:)) Co nie beast i cemd26???:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: PRZYJAZN IP: *.*.*.* 27.08.01, 14:21 Moje przyjaznie maja sie dobrze. Jedna jest w Berlinie, ale to nie ma znaczenia dla przyjazni. Widujemy sie 2-3 razy w roku i wtedy wiem, ze to przyjazn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: PRZYJAZN IP: *.cafebiba.com 28.08.01, 12:26 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Takie czasy taki swiat. Kazdy goni za groszem i patrzy na siebie a nie za siebi > e:(((( > Ale bez żalu > Były przyjaźnie, są przyjaźnie, będą przyjaźnie > także wirtualne:)) > Co nie beast i cemd26???:)))))))))))))))))))) Jakie czasy takie przyjaźnie(wirtualne)?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: PRZYJAZN IP: *.tele2.pl 27.08.01, 15:11 Gość portalu: filos napisał(a): > Jak sie maja wasze przyjaznie? Te co sa i te co byly? > Dlaczego tych ostatnich juz nie ma? To Wasza wina? > Swiata? Czasow? Maja sie zupelnie niezle. Sa. I te sprzed....... lat i te sprzed 20 lat tez... Nie ma natomiast nowych, bo nie sa warte by byc ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: PRZYJAZN IP: *.ibngr.edu.pl 27.08.01, 15:12 A tu się akurat nie zgodzę bo mam dokładnie odwrotne doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: PRZYJAZN 27.08.01, 15:13 Gość portalu: filos napisał(a): > Jak sie maja wasze przyjaznie? Te co sa i te co byly? nie narzekam :) > Dlaczego tych ostatnich juz nie ma? To Wasza wina? > Swiata? Czasow? roznie to bywa - czasami moja a czasami tej drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: PRZYJAZN IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 15:19 Mam wypróbowanych przyjaciół - gdzieś 3 pary ale to takie głębokie przyjaźnie, sprawdzone i mnóstwo innych dobrych znajomych, na których mogę też liczyć .Łatwo nawiązuję znajomości i myślę jakbym spotkała i teraz kogoś, kto by mi przypadł do serca i ja jemu to mogłabym też się zaprzyjaźnić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: PRZYJAZN 27.08.01, 15:24 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Mam wypróbowanych przyjaciół - gdzieś 3 pary ale to takie głębokie przyjaźnie, > > sprawdzone i mnóstwo innych dobrych znajomych, na których mogę też > liczyć .Łatwo nawiązuję znajomości i myślę jakbym spotkała i teraz kogoś, kto > by mi przypadł do serca i ja jemu to mogłabym też się zaprzyjaźnić:)))) Moim zdaniem miedzy przyjaznia a przyjacielem jest roznica. Przyjazn moze sie skonczyc. Ktos kiedys takie madre slowa powiedzial: "ten kto przestaje byc twoim przyjacielem nigdy nim nie byl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: PRZYJAZN IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 16:37 cmd26 napisał(a): > > > Moim zdaniem miedzy przyjaznia a przyjacielem jest roznica. Przyjazn moze sie > skonczyc. Ktos kiedys takie madre slowa powiedzial: "ten kto przestaje byc twoi > m > przyjacielem nigdy nim nie byl" Są według mnie trzy rodzaje przyjaźni: 1. kobieta - kobieta, mężczyzna - mężczyzna 2. między parami np. małżeńskimi lub nie, między parami a samotną osobą 3. między kobietą a mężczyzną - to jest nazywane przyjaźnią ale to jest całkiem co innego i to ma podtekst uczuciowo-erotyczny i zmierza do czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: PRZYJAZN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 18:35 A ja mam przyjaciółkę, taką prawdziwą co wiem, że mnie nigdy nie zawiedzie, ze zawsze mogę na nią liczyć (ona na mnie też). Nasza przyjaźń trwa już 17 lat i wiem, że będzie trwać całe moje życie. Wszystkim życzę takich przyjaźni i pozdrawiam.Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko CO TO JEST PRZYJAZN IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 00:55 czy oddasz za mnie swoje życie , czy tylko pożyczysz mi tysiąc zł.na rok bez odsetek? co jest przyjaźnią? a co filantropią? Odpowiedz Link Zgłoś