Gość: zona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: Sucharski Henryk IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.11.04, 18:43 treść byle jaka nie ma zawartych ważnych informacji, które powinny się znajdować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo jakie informacje ?? IP: *.crowley.pl 17.11.04, 19:45 jakich dodatkowych informacji chcesz , debilu?? czy wogóle wiesz co się wydarzyło na Westerplatte? Albo jesteś niedouczony (co wybaczam) albo jesteś kretynem (co również wybaczam) albo jesteś kłamcą. Jeśli jesteś kłamcą to jesteś hitlerowcem, gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Sucharski Henryk IP: *.chello.pl 17.11.04, 19:38 Szóste szczenię w miocie uchodzi za '''''''''''''''''''''''''''"trafione".Jako dziewiąty juz od urodzenia nie miał szans. Nic nie słychać o jego żonie a w wojsku jast dużo chłopców.Mądrzy pisza pamietniki o tych mniej madrych, którzy na wskutek głupoty dostali medale po zakopaniu. Pytanie retoryczne: jak nazwac kogoś kto chce wygrać majac relacje sił jeden do tysiąca.Dowódca idzie bohatersko do niewoli a podwładni do piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo słodki debilu.. IP: *.crowley.pl 17.11.04, 19:48 nie było żadnej relacji "jeden do tysiąca" tłuku. Czy wiesz co to znaczy racja stanu albo honor żołnierza? Czy wiesz tłuku co znaczy wierność przysiędze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Henryk Dąbrowski ! IP: *.crowley.pl 17.11.04, 20:06 wiem że kapitan Henryk Dąbrowski był prawdziwym obrońcą Westerplatte ale Sucharski nie zasługuje by go poniżać. Który z obecnych dowódców, awansowanych ze względu na znajomości, wytrzymałby to co się działo na Westerplatte? Dla debili krytykujacych obronę (która dawała WIARĘ walczącym polskim obrońcom) proponuje zobaczyć jak wygląda dziś Westerplatte. Potępiam Sucharskiego ale daleki jestem od odzirania go z resztek godności. Przeciętny człowiek załamałby się. Sucharski powinien mieć pokój. Dąbrowski powinien mieć na zawsze pamięć i honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krewny Re: Sucharski Henryk IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 27.01.05, 00:42 Chcialem wam napisac ze jestem krewnym Henryka Sucharskiego to nie jest zart przesiegam na wszystko moze sie tak wydawac ale ja nie klamie i co do artykolo to uwazam ze moglibyscie troche dodac... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś