Gość: mike Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:21 news w sam raz na centralne miejsce ogólnopolskiego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozwa Bon-Ton Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.abhsia.telus.net 11.11.04, 17:24 Panie Materna, H1)oloty jest tak duzo ze indywidualne panske reakcje na akcje tzw "taksiarza" to czysta strata zdrowia. Prosze zaangazowac innego "taksiarza" do dyskusji i akcji na "taksiarza z Gdanska. Tyle. Szkoda panskiego zdrowia na panskie odreakcje, no chyba ze chodzi o autoreklame. 2) Z holota powinno sie prowadzic systemowe akcje. Organizacje takie jak TV, Gazety, Organizacje Religijne, rzadowe, polityczne bezwzglednie powinni prowadzic inteligentna walke przeciw chamstwu, czyli holocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.dhcp.drexel.edu 11.11.04, 17:24 Panie Materna, nawet Pana lubie i cenie poczucie humoru. Jednak zwrot "nawet Turek" jest jakims niebywalym, niewyobrazalnym chamstwem. Mam nadzieje, ze Pan to powiedzial kompletnie bezmyslnie i tak naprawde jest Pan kulturalnym czlowiekiem. Pozdrawiam i zycze wiecej taktu. Niech Pan nie bedzie tzw. "polaczkiem" co to wyzej s** niz d*** ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantid Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.houston.rr.com 11.11.04, 19:07 Rzygac mi sie chce jak czytam co sie dzieje w Polsce. I pomyslec, ze czasami tak bardzo chce wrocic. Chamstwo, na ktore nikt nie ma rady, to zimny prysznic dla mnie. Czytam i nie moge uwierzyc. Pan Edek ublizajacy ludziom, bandy wloczace sie w kominiarkach i biedna Policja, ktora nie moze nic zrobic. Prawo w Polsce jak na razie sluzy zlodziejom i bandytom. Gdyby bylo inaczej nie bylo by tej dykusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo p.Krzysztofie dziekuje Kulture w RP trzeba odnowić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:31 od prostych zachowan poczynając. nie będą nas ciągać i wyzywać, taksówkarze i kolesie innej maści. Hołota wynocha na wioske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JESTEM Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.04, 19:55 Jezeli ktos probuje wyrwac Ci walizke to podaj go do sadu o probe rozboju. W kazdym razie miejsce nieuczciwych i namolnych taksowkarzy jest w wiezieniu a nie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdksl Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: 208.31.87.* 11.11.04, 20:12 Tez nas okradziono w gdanskiej taksowce. I dlatego juz do Polski nie przyjezdzamy. Ale b. chetnie opowiadamy jakie w Polsce chamstwo i kradzieze. Zniechecilsmy (i nadal aktywnie zniechecamy) juz sporo osob do przyjazdu! Mamy nadzieje, ze przyczynimy sie do ogolno swiatowej swiadomosci o polskie lobuzeri. Pozdrawiam i kondolencje z powodu zycia w takim kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belial Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:16 Panu Maternie ,to woda sodowa na głowę padła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 11.11.04, 20:24 Pan Krzysztof ma racje, inna sprawa, ze ze swoimi słabościami (wiadomo o czym mowa) mógłby się troche bardziej ukrywać. Tak naprawdę pan Edek powiedział prawde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rujoo Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.chello.pl 11.11.04, 20:49 Nie tylko na lotniskach tak jest ,niech ktos sprobuje w Wawie na centralnym Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: Skandal na gdańskim lotnisku 11.11.04, 21:07 Panie Krzysztofie, niech Pan nie odpuści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasta Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:01 To naprawdę skandal... "nawet Turek" - no, pięknie, nie ma to jak kultura, a innych chce się uczyć. Bleeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxiworld To nie skandal to normalka IP: *.ipt.aol.com 12.11.04, 15:39 Nikt nikogo bez przyczyny nie wyzywa,widocznie ten Matema zagulał poprzednim razem i teraz dostał zapłatę. Sami sobie musimy radzić z nomenklaturą typu Matemy. Większość taxówkarzy nie posiada możliwości zgaszania swoich bolączek bezpośrednio do Prezydenta jak niejaki Matema,więc znajdują się w słabej pozycji i dlatego szpagaciki typu Matemy powinni ustępować a nie prowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do taxiworld Re: To nie skandal to normalka IP: *.gdynia.mm.pl 13.11.04, 10:08 Powinieneś w ryja dostać, bo na edukację już za późno! Pochodzisz z marginesu, rodzice pili to i taki z ciebie teraz margines głupawy "karku'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taxiworld Re: To nie skandal to normalka IP: *.ipt.aol.com 13.11.04, 16:17 W ryja trzeba walić takich przekrętaczy jak Matema,bo porządny właściciel Mercedesa,który pracuje po nocach żeby zarobić na kieliszek chleba napewno na to nie zasłużył, a moi lubili cawe i papierosy Sport,bo taki najlepsze i mocne, a nie pili wóde i teraz Ci głupio co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temida Re: Skandal na gdańskim lotnisku - pod rozwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:07 Ludzie, trochę dystansu. Komentujecie artykuł, a nie fakt. Zważcie , że jest to relacja jednostronna. Słyszałam o tym incydencie od bezpośrednego świadka i to wyglądalo jednak zupełnie inaczej. Pan Materna był faktycznie w stanie wskazującym, w nastroju wyjątkowo zaczepnym i pieniackim. Nie ma ani krzty prawdy w tym, ze ktoś mu wyrywał walizkę (!). Facet normalnie zapytal, czy życzy sobie kurs, a ten że nie. Facet odparł 'no to nie', a Materna ni stąd ni zowąd zaczął sie pienić (może mu się ton nie spodobał). Wtedy facet powiedzial mu 'Słuchaj pan, jesteś pijany, jedz lepiej do domu' No i się zaczęło. Pan Materna ma chyba kompleks jakiś, bo tak go te słowa ubodły, że zaczął się odgrażać. Że pojdzie na policję, że do gazety (no i poszedł). Ważny taki. Naprawdę lubię pana Maternę, ale niestety ma chyba problem alkoholowy i lepiej żeby nie pił za dużo. A pana Edka owszem znają na lotnisku i dobrze się o nim wyrażają. A to, co tu państwo przeczytaliście, to kompletne nieporozumienie. I uważajcie, żeby wam nie zdarzyło się spotkać pijanej "gwiazdy" z pretensjami. Która pójdzie potem do gazety. Opowie zgrabna bajeczkę, a na was cała Polska będzie psy wieszać i od chamów wyzywać na forum internetowym. To na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Skandal na gdańskim lotnisku - pod rozwagę IP: *.vc.shawcable.net 14.11.04, 23:27 Faktem jednak jest to,ze TARYFIARZE i PSEUDO TARYFIARZE,opanowali teren przed lotniskiem.Nie jest to DOBRA REKLAMA dla portu lotniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZosiaSamosia Wypożyczalnie samochodów i mopedów - pod rozwagę IP: *.ipt.aol.com 15.11.04, 01:22 Tak,tak.Bardziej sprawne i tanie wypożyczalnie samochodów osobowych dla przylatujących,pomogłyby w rozwiązaniu problemów z niegodziwymi przewoźnikami z Trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Zosi Re: Wypożyczalnie samochodów i mopedów - pod rozw IP: *.vc.shawcable.net 15.11.04, 21:38 Bez-OBRAZY-WYPOZYCZALNIE nie ZOSTANA DOPUSZCZONE do dzialalnosci bo pelno CWANIACZKOW w okolo lotniska "TRZYMA" nad tym piecze-Tez bym chcial WYPOZYCZALNIE-Antytaxowkowiec- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: Wypożyczalnie samochodów i mopedów - pod rozw IP: *.ipt.aol.com 16.11.04, 19:06 Lotnisko Lech Walesa International to miejsce pracy dla wielu ludzi cwaniaków też,którzy nie są widocznie cwańszymi cwaniakami,bo by sami otworzyli wypożyczalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: Skandal na gdańskim lotnisku 16.11.04, 00:04 Ja jechalam z Rebiechowa - lotniska im. Wxxxx mi przez gardlo nie przejdzie ;o) - to pytalam sie najpierw przez telefon ile bedzie kurs do Wrzeszcza kosztowal a potem taksowkarza na postoju taksowek. Roznica zadna wiec wzielam z postoju. Nie spotkalo mnie zadne chamstwo - dzieki Panie, bo inaczej facet mialby pociete opony i make zamiast szyb. Takie bydlo to tylko kijami do baseball-a. Jedyna wyjscie to wprowadzic porzadny transport publiczny. 110 jest niezly, tylko do Rebiechowa jezdzi przez "zadupia". Jade w grudniu i jak mi jakis Edzio wyjedzie z tekstem to "jak tu stoje" facet pozaluje, ze sie narodzil. wrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.vc.shawcable.net 16.11.04, 18:43 A przedstawiciele :miasta,lotniska,turystyki,policja maja to GDZIES.I takie sa REALIA "DUZEGO" 3miasta z "OKNEM" na SWIAT.Pozdrawiam ludzi MYSLACYCH-Realny- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro SUPER HALLO TAXI GDAŃSK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:02 Myśle, że taxówkarze to jedna wielka zgraja cwaniaków i złodziei. Jechałem jakis czas temu firma SUPER HALLO TAXI Gdańsk 9191 i muszę powiedzieć, że wraz z żona długo zapamietamy ten kurs.Kierowca nie dość ze przyjechał z 10 minutpowym opóżnieniem to na dodatek jechał ja wariat nie zważając na czerwone światła.Podczas kursu zadzwonił do niego telefon i pan nie zważajac na moje i zony towarzystwo uzywał takich wulgaryzmów że nam prawie "zwiędły" uszy.Ostrzegam wszystkich komu zycie miłe: UWAŻAJCIE NA TAXI Nr 164 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron z Michnigold Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:39 Ja byc zaniepokojony - czy ten walizek zostal oddany? Co bylo w ten walizek? Czy bl ciezki i jakiego koloru? Czy pan Matern, to ten specjalist od wata cukrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.chello.pl 17.11.04, 15:00 Była gwiazda chloela wie czego pan Materna naraz był trzezwy. I to się nadaje do prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Jaro Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.vc.shawcable.net 17.11.04, 22:15 BRAWO POKAZUJMY "TARYFIARZY"-BADZIEWIARZY-na Forum.Rowerek!!!!!!!Pozdrowka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasazer Re: Skandal na gdańskim lotnisku IP: *.vc.shawcable.net 24.11.04, 21:20 Chcialbym wiedziec czy taxi z Gdanska nr.164 jak pisal(JARO)i jemu PODOBNI dalej sobie JEDZA,a co na to Prezes taxi i urzad miasta?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś