Dodaj do ulubionych

Wałęsa opanuj się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 08:59
Człowieku, co ty wygadujesz, ile w tobie nienawiści, zastanawiam się, czy ty
cokolwiek zrozumiałeś z naucznia Ojca Świętego Jana Pawła II. W takiej chwili
mówić, że nie pojedziesz na pogrzeb razem z Kwaśniewskim - to swoiste
odrzucenie tego wszystkiego, co Swoim życiem świadczyl Papież. Spójrz, jakim
szacunkiem darzą Ojca Świętego inne narody, zwaśnieni kibice. Wałęsa modlę
sie za ciebie o światlo Ducha byś przejżał i rzozumiał.
Obserwuj wątek
    • dorota994 Re: Wałęsa opanuj się 05.04.05, 09:13
      pan Walesa nie powinien jechac na pogrzeb z panem Kwasniewskim.
      Pan Walesa powinien pojechac sam lub z ludzmi z jego otoczenia.
      • beata.zet LUDZIE Z OTOCZENIA PREZYDENTA WAŁĘSY 05.04.05, 20:20
        na przykład z "księdzem" Jankowskim. Oto dopiero katolik!

Ludzie! Czy Wy coś rozumiecie z nauki Kościoła z którym się utożsamiacie?
        • danzig74 Re: LUDZIE Z OTOCZENIA PREZYDENTA WAŁĘSY 12.04.05, 02:37
          beata.zet napisała:

> na przykład z "księdzem" Jankowskim. Oto dopiero katolik!
          >
          > Ludzie! Czy Wy coś rozumiecie z nauki Kościoła z którym się utożsamiacie?

a Ty???
          z twojej wypowiedzi zieje nienawisc w czystej postaci
          no ale moze tak intereptujesz przeslanie Kosciola
    • Gość: jacity Re: Wałęsa opanuj się ??? IP: 153.19.176.* 05.04.05, 09:16
      Na pogrzeb nie powinien jechać Kwaśniewski, ponieważ właśnie tacy jak on i on
      sam walczyli jeszcze niedawno z ludźmi i Papieżem...
      • beata.zet Re: Wałęsa opanuj się ??? 05.04.05, 20:24
        Gość portalu: jacity napisał(a):

" Na pogrzeb nie powinien jechać Kwaśniewski, ponieważ właśnie tacy jak on i on
        sam walczyli jeszcze niedawno z ludźmi i Papieżem"

Tak, walczył, szczególnie jadąc Papamobile do którego Ojciec Święty go zaprosił.

Karolu Wojtyło! Módl się za swoich rodaków, daleka jeszcze droga przed nimi...
    • Gość: smutne-prawdziwe A to Polska właśnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:25
      • Gość: szczery Re: A to Polska właśnie.... IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 05.04.05, 09:46
        pan Walesa powinien pojechac z ks. H Jankowskim
      • bmx2 O CZYM WY MOWICIE?! 05.04.05, 17:27

mowicie ze walesa zle sie zachowuje wobec kwasniewskiego.sami wyzywajac go nie
        jestescie lepsi. i tego was uczyl ojciec swiety ? przeciez to bezsensu :)

pozdrawiam
        a
    • budek72 Re: Wałęsa opanuj się 05.04.05, 10:06
      nasz byly prezydenta to burak pierwszej wody, nie wiem jak ludzie mogli na
      niego glosowac
      • Gość: Zagłoba Re: Wałęsa opanuj się IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.04.05, 11:17
        Panie Prezydencie Wałęsa!Niepolitycznie żeś sie Pan zachował!Odmawiając należało
        grzeczniej to uczynić i to nie ze względu na Kwasniewskiego,ale młodym przyklad
        dając,że w obliczu dziejowych i waznych wydarzeń najwięksi antagoniści potrafią
        rozejm zawrzeć.Gdybys zaś skorzystał z zaproszenia honoru by Ci nie ubyło,a
        wprost przeciwnie.
    • Gość: Tak Re: Wałęsa opanuj się IP: *.gdynia.mm.pl 05.04.05, 11:52
      Nie ma czego wymagać od buraka. Jak ktoś się chamem urodził to skowronkiem nie
      umrze. Nie można się spodziewać po kretynie że nagle stanie się geniuszem.
      • Gość: miki Re: Wałęsa opanuj się IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.05, 12:10
        Masz racje.Widac to po tresci i formie Twojej wypowiedzi.
    • Gość: gość Re: Wałęsa opanuj się IP: *.olsztyn.mm.pl 05.04.05, 13:40
      Panie Wałęsa odwieczni antagoniści -kibice "Wisły" i "Crakowi" zjednaczyli w
      obliczu żałoby i wspólnie oddali hołd Papieżowi.Propozycja Prezydenta
      Kwaśniewskiego jest czymś pięknym , mądrym, na czasie.Czas zapomnieć o
      waśniach.Śp Papież Jan-Paweł II ucieszy sie na niebiosach widząc Was pojednanych
      oddajacych hołd.
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=6954337&rfbawp=1112699783.835&redId=346477839425273894672a&redTs=1112699785
      • Gość: tomi Re: Wałęsa opanuj się IP: *.port.gdynia.pl 05.04.05, 13:51
        a już ostatnio zacząłem się z nim zgadzać a tu takie coś. Panie Leszku jeszcze
        raz proponuje posłuhać słów Ojca Świętego.

co niektórym przedmówca też by się to przydało, bo nie ładnie jest takich słów
        uzywac co do osoby publicznej w taki momencie
    • Gość: vidmo Re: Wałęsa opanuj się IP: 217.153.15.* 05.04.05, 14:00
      Spójżcie łaskawie na wątek pt. "autorytet".Tam jest powód politycznego
      cwaniactwa wałęsy...
      • Gość: Alina Re: Wałęsa opanuj się IP: *.com.pl 05.04.05, 16:09
        Mnie ta decyzja byłego prezydenta doslownie zwaliła z nóg. Wszyscy powinniśmy
        zjednoczyć się w bólu. Kwaśniewskiego było stać na gest pojednania mimo
        ciągłego poniżania ze strony Wałęsy. Panie Wałęsa już wiemy, że jest pan
        nieomylny w swoim mniemaniu. Ale tym razem pan przesadził. Nie można całe życie
        żyć w nienawiści. Postępuje pan tak samo jak Radio Maryja. Robicie tę samą
        podłą rzecz - delektujecie się swoją nienawiścią. Czy tego uczył nas Polaków -
        Ojciec Sw.
    • Gość: lolek psychol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 15:56
      nie lubię polityków
      • Gość: lolek Re: PSYCHOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 15:59
        irytuje mnie WALESA
        • Gość: Kaja Re: PSYCHOL IP: *.com.pl 05.04.05, 16:12
          Ludzie czego wy wymagacie od prostego zadufanego w sobie człowieka.
    • tczew Kwas opanuj sie 05.04.05, 16:36
      Wg mnie nie chodzi o to co naprawde mysli Walesa. Czy to burak czy nie. Dla mnie
      osobiscie zastanawia postawa Kwasniewskiego. Czlowiek, ktory nabijal sie z
      Papieza, ktorego postac byla tematem "skeczy" teraz nagle widzi w Papiezu osobe
      wazna dla niego? Skad nagla przemiana?
      • Gość: Dante Re: Kwas opanuj sie IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 05.04.05, 17:06
        Tez nie jestem zwolennikiem kosciola katolickiej i jej przestarzalych i patrijarchalnych struktur,
        odpowjedzialnych za niepopisane cierpienie i exces, za wyniszczenie calych kultur i narodow.

Ten papierz byl co prawda do wewnatrz konserwa ale na zewnatrz byl rewolucyjny i jezeli nawet jako
        reprezentanta wrogie mi instytucji mam duzy respekt dla niego , pomijajac juz nawet to co uczynil
        dobrego dla polski i polakow i to obojetnie czy zamieszkalych w dorzeczach odry i wisly.

Obecny prezydent wykaza klasse i styl w przeciwjenstwie do bylego , ktory sie jako rotownik polski
        zapewne widzi, tu nasowa mi sie powjedzenie niemieckiego philosofa urodzonego w gdansku:

... prostacy sa niebespieczni, mantalnosc niewolnika manifestuje sie w ich egocentrycznym
        interpretowaniu zjawisk.

• tczew Re: Kwas opanuj sie 05.04.05, 19:54
          Przypomnij sobie ladowanie rzadowego smiglowca gdzie Siwiec parodiowal Papieza a
          Kawasniewski zachowywal sie tak, jakby byl na przedstawieniu kabaretu. To jest
          klasa? PERSONA NON GRATA. Tak zostal nazwany przez srodowiska akademickie.
          • Gość: wow Re: Kwas opanuj sie IP: *.pentex.pl 05.04.05, 19:58
            ja bym pojechał tam za jednego czy drugiego...
    • landrynka8 A Wałęsa 05.04.05, 22:41
      coś takiego wogóle powiedział? aż mi sie wierzyć nie chce.
    • Gość: beagle2 Re: Wałęsa opanuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 23:43
      W ostatnich wypowiedziach Walesy w TV uderzyla mnie jego pycha.
      Na pytanie czy papierz pomgl obalic komune byly prezydent odpowiadal "Ja
      prowadzilem walke, ja razem z papiezem..., Ja wprowadzilem czyn, papiez
      wprowadzil ducha" itd.
      Nic nie odbierze Walesie jego zaslug, ale w takim momencie moglby sie
      powstrzymac ze swoim "Ja, ja, ja...."
      Nie on w tych dniach jest najwazniejszy.....
      Zastanawiam sie, ze facet ma chyba jakies kompleksy....
      • Gość: Don Diego miejsce w samolocie u "magistra" IP: 217.153.221.* 06.04.05, 00:12
        Nic dziwnego, że elektryk nie chce lecieć samolotem magistra wspólnie z nim do
        Rzymu. Pewnie dostał by miejsce na fotelu obok Siwca.
        • Gość: Dante Walensa postum Krolem! IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 06.04.05, 10:30
          Ciekawe z czym sie bedzie bylego prezydenta ( wogole jak to bylo mozliwe, ze zostal nim ? ... narod ma
          takie elity na jaie zasluguje?) assocjowalo i jak sie go zapisze w kolektywnej pamjeci ? .... elektrownia
          ?, rower ?, sloma w butach?, monarcha ?, megaloman ? , nic?
          • Gość: pyrka Re: wałęsa do nory!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 10:55
            po raz kolejny wyszły braki intelektualne pana elektryka
            niedługo usłyszymy że kwasniewski nie zasługuje nawet na to by mu noge podac
    • landrynka8 Pogodzili się!!! 06.04.05, 20:38
      info.onet.pl/1078452,11,item.html
      • blue.k nie pogodzili sie!!! 06.04.05, 20:59
        poprostu wałesa zmuszony jest leciec z kwasniewskim!!bo w końcu on jest Pan i
        ani swojej zadufanej d..y ani Danki nie wsadzi np.do smierdzącego pociągu
    • Gość: nikita Re: Wałęsa opanuj się IP: 80.51.194.* 06.04.05, 21:13
      coś w tym jest, że zachował się gorzej niż małe dziecko. Kręci nosem bo kwachu
      be i on się z nim bawić nie będzie. Niech mu ktoś powie że to nie czas na fochy,
      miałam o nim lepsze zdanie. No cóż. Przykładu nam nie może dać.
    • Gość: X-.-.. Re: Wałęsa opanuj się IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:09
      Pan WAŁĘSA to kapral z ŚWIECIA/nwisłą po specjalności sesu/telegrafi/to
      mu śię wgłowie udzieliło w Świeciu /psychiatryczny szpital w owym czasie
      był a szkoła podoficerska miała miani CYRK No-10 /w zwiąaku z pow. niema
      co się dziwić.
      • miroslawa_potrzeba Re: Wałęsa opanuj się 08.04.05, 20:03
        glupie gadanie, a teraz pewnie wam lyso co?? LW wie co robi nie od dzis... a to ze jest przewaznie malo rozumiany z poczatku... coz wyprzedza epoke...
        • Gość: konsument Re: Wałęsa opanuj się IP: 217.153.15.* 08.04.05, 20:43
          ...chyba wyprzedza opokę!
          • hatra Re: Wałęsa opanuj się 13.04.05, 07:14
            www.nauka-edukacja.p4u.pl/forum.php?page=&pg=0&cmd=show&id=154&category=5
    • brucee Re: I co cwaniaczki....pojechał 13.04.05, 08:41
      ale po Waszych wypowiedziach, to że pojechał ,to tez żle (hehehehe).Ten Facet
      potrafi cos przemysleć i za to Go cenię.
      Pozdrawiam
      • hatra Re: I co cwaniaczki....pojechał 13.04.05, 13:30
        Zaproszenie dla generala
        zaprasza.net/a_y.php?mid=6242
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka