Dodaj do ulubionych

Do pana prezydenta Lecha Wałęsy

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 19:34
Piszę na Waszym (Trójmiejskim) forum bo wydaje mi sie że pan prezydent tutaj
czasami zagląda. W pierwszych wyborach głosowałem na pana, nigdy nie
głosowałem na Kwaśnieskiego i na komunę. Szanuje pana za to co pan zrobił dla
Polski ale teraz uważam pana za bardzo malutką i żałosną osóbkę. Nosi pan w
klapie Matkę Boską, uważa się pan za przyjaciela Ojca Świętego czy pan ich
choć trochę słucha. Czy pan rozumie to co mówią inni. Papież wybaczył Ali
Agcy, Wisła próbuje sie pojednać z Crakovią, kibole chcą coś zmienić (inna
sprawa czy wytrwają) a pan uparty jak osioł wręcz prymitywny w swoim
działani. Nie wymagam od pana aktu łaski i wybaczenia dla Kwaśnieskiego ale
może w tych szczególnych dniach zamknął by pan jadaczkę na kłudkę i wsiadł w
jeden samolot państwowy. Nie trzymajcie sie za rączki, nie musicie rozmawiać,
rozejdzcie się na lotnisku ale niech pan nie robi z siebie osoby która chwli
się zdjęciami z Papieżem ale jego słów nie chce pamiętać. Właściwie nawet nie
wiem po co to piszę ale co tam niech będzie, może akurat teraz pan dojdzie do
wniosku że nie jest pępkiem świata a te rzeczy tutaj są ulotne.
Obserwuj wątek
    • jusiagra Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy 06.04.05, 20:07
      DSrogi anonimie a mi tam sie wydaje ze to ty Ojca Świetego cienko słuchałes bo
      poszanowanie do byłej głowy państwa nie jest ci znane okreslenie jadaczka nie
      przystoi co najmniej, pouczajmy i negujmy wtedy gdy co do siebie nie mamy
      watpliwości!!!!!!!
      • pewienosobnik Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy 07.04.05, 08:13
        pan Walesa wie co robi
        • Gość: kombinerki_pana_Wu Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy IP: 203.172.255.* 07.04.05, 10:42
          W odróżnieniu od Ciebie? Z drugiej strony to dobrze, że prymityw taki jak
          Wałęsa pokazuje na kazdym kroku jaki z niego burak.
          • pewienosobnik Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy 07.04.05, 11:21
            Pan Walesa jest PANEM
            wy jestescie niczym
            • Gość: Dante Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy/Do Glos IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 07.04.05, 12:41
              cytuje: >Papież wybaczył Ali Agcy<

Z najnowszych dokumntow ujawnionych z pod gwiazdki kremlowskiej wynika, ze Papiez pierwszy
              strzelal! .... i kto tu komu powinien wybaczac?
              • tczew Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy/Do Glos 07.04.05, 15:48
                A Ty w to wierzysz? W Rosyjskiej encyklopedii jest zapis:

Inflacja- zjawisko nie występujące w krajach bloku komunistycznego.

Prawda to Dante? ;)
                • Gość: Dante Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy/Do Glos IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 07.04.05, 17:22
                  W tym konkretnym przypadku nalezy potrktowac to zjawisko jako archeologie experymentalna :-)
    • miroslawa_potrzeba Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy 07.04.05, 12:53
      hej "kolego", moze zamiast pouczac Lecha zajzalbys do slownika czasem, bo kłódka piszemy z "ó", ze o stylistycie i innych nie wspomne... znalzl sie merzec ot co...
      • Gość: korektor Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 17:19
        miroslawa_potrzeba napisała:

> hej "kolego", moze zamiast pouczac Lecha zajzalbys do slownika czasem, bo
        kłódk
        > a piszemy z "ó", ze o stylistycie i innych nie wspomne... znalzl sie merzec
        ot
        > co...

Przyganiał kocioł garnkowi. Odsyłasz kogoś do słownika a sama robisz
        błędy, "zajrzalbyś" piszemy przez rz. Nie wspomnę już o literówkach...
    • agusiakrz Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy 07.04.05, 12:55
      Co wy za bzdury piszecie, Wałęsa Panem tak ale chyba tylko na rybach. Wedlug
      mnie to wałęsa zachował się jak burak anonim ma racje bo w takiej chwili nie
      powinno sie pamietac o tym kto jest z lewicy czy prawicy tu chodzi o złożenie
      hołdu który chyba dla wszystkich był Wielkim Człowiekiem i Autorytetem...
    • Gość: głos Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.05, 14:10
      dziś w radio usłyszałem ze jednak zdecydował się jechać razem z Kwaśnieskim.
      Brawo. Takie zachowanie świadczy o wielkości i charakterze. To ze popełniam
      błedy ort. i stylistyczne dyskwalifikuje mnie jako uczestnika forum czy może
      treść jest wazniejsza? Jeśli nie masz nic do napisania wstrzymaj się. Jeszcze
      raz gratuluje panu Wałęsie, według mnie, mądrej decyzji. I jeszcze jedno. Od
      rad są mądrzejsi niż ja ale pozwolę sobie jedną radę tutaj napisać. To nie ma
      być zarzut ale wydaje mi się ze oderwał się pan troszkę od szarych ludzi. Niech
      pan znowu zacznie nas słuchać a to pozwoli panu z pewnością podejmować mądre
      decyzje. Ludzie są naprawdę zmęczeni chamstwem polityków. Bądź uczciwym (jak
      przystało na PRAWDZIWEGO męża stanu)nie wdawaj się z nimi w głupie dyskusje a
      będą stawiali Ci pomniki, CV masz naprawdę dobre.
      • landrynka8 Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy 07.04.05, 15:32
        Wczoraj był w TVN wywiad z Kwaśniewskim, który poinformował że jadą razem z
        Wałęsą. Jednak sie pogodzili.
    • Gość: wielce szkoda ale Re: Do pana prezydenta Lecha Wałęsy IP: *.ec.pl 08.04.05, 00:35
      wielce szkoda ale i tak będziemy zawsze ez papieżem www.papiez.kul.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka