Gość: ham IP: *.proxy.aol.com 01.07.02, 02:09 czy poczatek konca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa55 Re: zaczynamy zyc? 11.07.02, 16:10 Powtarzasz się... Może wymyślisz coś nowego, bardzie interesującego??b :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: zaczynamy zyc? IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 04:32 zacznijmy od ciebie masz pierwszenstwo napisz cos o Pruszczu Gdanskim Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: zaczynamy zyc? 15.07.02, 19:37 Gość portalu: ham napisał(a): > zacznijmy od ciebie > masz pierwszenstwo > napisz cos o Pruszczu Gdanskim Pisać?? Przeczytaj :) www.pruszczg.ug.gov.pl/http://www.pruszcz-gdanski.pl/ wiem.onet.pl/wiem/003807.html Coś jeszcze ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: zaczynamy zyc? IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 02:36 pruszcz gdanski,to ciekawe miasto. kiedys tylko tam mogl wyladowac samolot z prez. de Gaulle,kiedy ten wspanialy czlowiek odwiedzil gdansk. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_96 Re: zaczynamy zyc? 17.07.02, 14:14 Gość portalu: zntk napisał(a): > pruszcz gdanski,to ciekawe miasto. > kiedys tylko tam mogl wyladowac samolot z prez. de Gaulle,kiedy ten wspanialy > czlowiek odwiedzil gdansk. A czy ktos mnie zaprosi (sam na sam) na "przelot" np. samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: zaczynamy zyc? 17.07.02, 15:45 karina_96 napisała: > > A czy ktos mnie zaprosi (sam na sam) na "przelot" np. samolotem? Ja mogę zabrac Cię w podróż samochodem po Grecji. Będziemy kochać się do upadłego w samochodzie i na dzikich plażach w starożytnym mieście... jak podoba się propozycja??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: zaczynamy zyc? IP: *.proxy.aol.com 18.07.02, 13:56 w samolocie 1 mile club-zabiore cie o ile te 96 to nie twoj wiek Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: zaczynamy zyc? 18.07.02, 15:04 Widać żeś wać pan nowy... Pisaliśmy już że 96 to bardzo zaniżony rozmiar obwodu w .... No nie powinienem już pisać, bo... Będę miał drakę. :) Pozdrawiam wszystkich dociekliwych i szperających... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAM Re: zaczynamy zyc? IP: *.proxy.aol.com 22.07.02, 04:50 WOW 96 to marzenie masz pewny lot tylko nie wiem czy do LA bedziesz musiala doleciec aby uczestniczyc w klubie. W sumie to wspaniale wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAM Re: zaczynamy zyc? IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 07:50 Tu qrva nikt nie zaglada? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: zaczynamy zyc? 29.07.02, 12:44 Gość portalu: HAM napisał(a): > Tu qrva nikt nie zaglada? Nie przeklinaj dzieciaku... Odpowiedz Link Zgłoś