Gość: az IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:14 Interesują mnie zasady przyjęć do szkoły- piłka ręczna. Może ktoś ze starszych kolegów opowie co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evita33 Re: SMS w Gdańsku 06.06.05, 23:52 hej.Zależy do jakiej szkoły- podstawowa czy cos juz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: SMS w Gdańsku IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 07.06.05, 00:00 wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: SMS w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:19 Dzięki za słowo od Was. Ma to być szkoła średnia. Chłopak jest w III klasie gimnazjum i po wakacjach może tam zagości... Pod podanym adresem mam pustą, białą stronę. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Re: SMS w Gdańsku 07.06.05, 22:49 hej.jutro dam Ci znać.Mój brat uczy własnie ręcznej ale w szkole na KArwinach.I jest tam tez gimnazjum.Popytam o Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: SMS w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:26 Będę wdzięczna. A może jakiś szkolny adresik? Może informacje od uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: SMS w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:34 SMS Związku Piłki Ręcznej w Polsce mieści się w Gdańsku ,w ZSZ nr 2 przy ulicy Kołobrzeskiej.Płkarze "skoszarowani"są w internacie ZSZ 9 na Dąbrowszczaków.Do szkoły obowiązują egzaminy /już jest po-odbyły się 02-05.06/na które zaprasza szkoła tzn.trener coooach Prześlakiewicz and maaanager Lisiewicz.Wejdż na strony piłka ręczna ,tam czasami "siedzą" chlopaki z SMS-u,najlepiej w godzinach 20\22. Nie ma lekko ,szczególnie na treningach,w szkole lżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: SMS w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:42 Dziękuję serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś