iwa.ja 31.08.02, 13:57 Napisałam jakąś godzinę temu ot parę zdań na temat dzisiejszego działania forum. Nic takiego. Widziałam później ten wpis na liście. Teraz go nie ma. Co jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Garbo Re: wycięto? IP: *.proxy.aol.com 31.08.02, 17:13 iwa.ja napisała: > Napisałam jakąś godzinę temu ot parę zdań na temat dzisiejszego działania > forum. Nic takiego. Widziałam później ten wpis na liście. Teraz go nie ma. Co > jest? Cenzura dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: wycięto? IP: 24.83.56.* 31.08.02, 18:12 Kiedys ludzie sie smieli,ze za komuny dzialala cenzura,ale to demokratyczna czytaj(smieszna)USA dawno to opanowala.A POLACY lubia strasznie kopiowac co amerykanskie i szybko taka sztuczna demokracje wprowadzaja.Pare dni temu tez wprowadzilem korespondencje oparta na prawdzie(zaznaczam nie bylo nic zlego).Szybko zniknela.Pozdrawiam Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: wycięto? 31.08.02, 18:30 iwa.ja napisała: > Napisałam jakąś godzinę temu ot parę zdań na temat dzisiejszego działania > forum. Nic takiego. Widziałam później ten wpis na liście. Teraz go nie ma. Co > jest? Potwierdzam!!! Sama czytałam...może ta krowa się komuś nie spodobała :-) o__o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: wycięto? IP: *.rrcnet.com 31.08.02, 22:07 Chcieliście cenzury to ją juz macie ! Było pare osób przeciw cenzurze to ich skrytykowano. No cóż; jeżeli Bogowie chcą nas ukarać, to spełniają nasze marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: wycięto? IP: 24.83.56.* 31.08.02, 22:17 POKAZ TYCH CO JA CHCIELI HMMMMMMM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garbo Re: wycięto? IP: *.proxy.aol.com 31.08.02, 23:05 Gość portalu: MAREK napisał(a): ) POKAZ TYCH CO JA CHCIELI HMMMMMMM? POPOTRZ SOBIE..... • Początek końca niecenzurowanego forum. adres: *.proxy.aol.com Gość: czytelnik 20-08-2002 23:56 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nie wiadomo kiedy decydenci Gazety zdecydowali się na cenzurowanie forum poprzez dwie niby niewinnie wyglądające ikonki z kciukiem do góry lub śmietnikiem,poprzez co dla mnie to forum straciło respekt wolnego i niezaleźnego forum i stało się narzędziem decydentów z Gazety.czyt • Re: Początek końca niecenzurowanego forum. adres: 5.1D* / *.mweb.co.za Gość: Les1 21-08-2002 00:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując Dlugo mnie tutaj nie bylo.... hmmm....praca... Nie bylem w stanie wszystkiego przeczytac ale to co widze.... nie jest zbytnio zachecajace....? Czyjes prywatne opinie...nawet jesli niezgodne z moimi wlasnymi....musza zostac natychmiast....usuniete??? A...moze taka opinie podziela wiecej osob? Moze sa one ....wiekszoscia? Nigdy nie bedziemy sie tego w stanie dowiedziec!....Tak dlugo jak...dlugo....grupa stalych forumowiczow....zadecyduje....czy im to odpowiada ....czy tez ...nie! A....podobno ...mialo byc ...DEMOKRATYCZNIE?.... Mialo byc...ze...zgadzamy sie z prawem do...niezgadzania! Bummmm!!!!!!!!!!!.... Wszystko to diabli wzieli!!!!!!! Grupa wzajemnej adoracji.....zadecydowala!!!!!!!!!!!! Przypomina mi to stara i tak bardzo ... w tej chwili krytykowana....cenzure komunistyczna!!!!!!! Osobiscie?.....widze bardzo duze podobienstwo!... Stare nawyki was nie opuszcza tak szybko..... Polecam....zaplacic i otworzyc swoj wlasny serwer....tam ...umieszczajcie swoje wlasne ...pochwaly itp, itd. To forum jest...podobno...publiczne....wiec starajmy sie je utrzymywac ...wlasnie w tym tonie!... Troche wiecej tolerancji!!!!....i....samokrytyki!... Zycze ..... uprzejmie... les1.... • Re: Początek końca niecenzurowanego forum. orissa 21-08-2002 01:06 odpowiedz na list odpowiedz cytując kochani, nie zapominajcie o tym, ze ikonka "skasujcie ten watek" nie usuwa watku tylko wysyla automatyczne zgloszenie do Administratora. Wszystko po to, zebysmy nie musieli produkowac postow w stylu "Adminie skasuj ten watek". Mam nadzieje, ze to bedzie udogodnieniem dla nas, forumowiczow. Czas pokaze. Pozdrawiam serdecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm.... Re: wycięto? IP: *.rrcnet.com 01.09.02, 14:09 Gość portalu: MAREK napisał(a): > POKAZ TYCH CO JA CHCIELI HMMMMMMM? Zartujesz ze mnie ? Po pierwsze; gardze takimi co uslużnie donoszą, a po drugie; mam maszynke ( kompa ), która działa jak działa, ale działa.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artus Re: wycięto? IP: *.proxy.aol.com 01.09.02, 02:24 iwa.ja napisała: > Napisałam jakąś godzinę temu ot parę zdań na temat dzisiejszego działania > forum. Nic takiego. Widziałam później ten wpis na liście. Teraz go nie ma. Co > jest? No wiecie moi państwo co,źeby wycinano stałtch uczestników forum jak (iwa.ja), to jest nie tylko oburzające,to jest cenurowane????,Co jest grane?????. Art. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: wycięto? IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 01.09.02, 03:43 Postaram sie napisac to wszystko.....jeszcze raz!!!!! Zmieniajac forme...;-) Jesli ....nadal nie przejdzie to ....mam ta gazete, gleboko w tzw czarnej, afrykanskiej d.... Isk..=..Orissa .....czeka....co te znaczki...up or down....przyniosa w przyszlosci?.... Zopcio.... polecal tym wszystkim, nie-edukowanym....slowniki i leksykony.... (odnosnie slowa ; DEMOKRACJA!!!), tak jakby sam wiedzial albo doznal w zyciu swoim...znaczewnia tego slowa.... :-).... Nie bede komentowal... bo inni bardziej jemu (nieslusznie...w mojej opini) dopiekaja w kwestiach majtkowo-kaloszowych....{On jest O.K....czyli tzw. czysta, meska, szowinistyczna...swinia} :-) Znikaja pewne watki i wypowiedzi, bo.....wlasnie....BO!!!!....sami o to prosiliscie.....!!!#$@%&**** Ten watek jest w "Gazeta" ?.... czy ...moze....w radio maryja?.... Jesli to drugie...to polecam przeniesc sie tam na stale.... :-))) Nie odpowiada wam czyjas opinia lub watek ? Zignorujcie to i nie odpowiadajcie na drazliwe dla was tematy, zagadnienia i (lub) prowokacje!!! Tylko prosze!...oszczedzcie tym "innym"...tych, typowych swietojebliwych, samo- uczciwych, nieomylnych i oswieconych opinii..... Cenzurowanie jest latwe.....kazdy... wedle wlasnego widzimisie!!! Jednego dnia jest TAK.... a drugiego....inaczej! Daliscie jednak sami.... bron do reki....jakiemus ...siulkowi albo sikawce.... ktorzy taraz beba to robic wedlug wlasnego uznania?!... A wszystko to...przez czyjas... megalomanie,kompleksy, ambicje lub plaska ...glupote! No....ale my starzy ...bywalcy!!!!...nie pozwolimy sobie na nic innego jak tylko to... co naszemu wlasnemu ...ego....najbardziej odpowiada!!! Patetyczne.....:-))) Polecam wam wszystkim....zamontowanie malego programu, ktory bedzie wam pokazywal....kto i ile razy wwalal sie w wasze PC....czego szukal...co odczytywal itd...... fajna ...hmmm...rozrywka!!! A wy sami prosicie sie o jeszcze wiecej? Chore.....ale tak typowe....;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: wycięto? IP: *.rrcnet.com 01.09.02, 14:25 Gość portalu: les1 napisał(a) > ............................. > Polecam wam wszystkim....zamontowanie malego programu, ktory bedzie wam pokazywal....kto i ile razy wwalal sie w wasze PC....czego szukal...co odczytywal itd...... fajna ...hmmm...rozrywka!!! > A wy sami prosicie sie o jeszcze wiecej? > Chore.....ale tak typowe....;-)))))))))) > Hej, Les1 nie pozwalaj sobie ! ;-) To już nie pierwszy raz wyjąłeś mi słowa z ust :-) Przyznaj się; jaki program masz na twardym ? Ja mam ZoneAlarm, ale chętnie poznam cosik nowego ! Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: wycięto? 01.09.02, 21:54 iwa.ja napisała: > Napisałam jakąś godzinę temu ot parę zdań na temat dzisiejszego działania > forum. Nic takiego. Widziałam później ten wpis na liście. Teraz go nie ma. Co > jest? Pięknie wszyscy piszecie, wolność słowa musi być bo forum uschnie z braku ludzi chcących tu pisać...już teraz jakby tu ludzi coraz mniej, ale może to jeszcze wakacje, urlopy...hej, gdzie jesteście??? A Iwa napisała tylko, że forum działa jak krowa :-)))...widocznie adminom nie spodobało się to przecież jakże sympatyczne zwierzę, może należało porównać działanie forum do zółwia lub ślimaka??? Pozdr.dla wszystkich niepokornych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: wycięto? IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.02, 22:23 o__o napisała: > Pięknie wszyscy piszecie, wolność słowa musi być bo forum uschnie z braku ludzi > chcących tu pisać...już teraz jakby tu ludzi coraz mniej, ale może to jeszcze wakacje, urlopy...hej, gdzie jesteście??? Wielu odeszlo i kazdy ma swoje prywatne powody, ja tez odchodze, ale pewnie nie wytrzymam i czasami tu zagladne. Napisalabym co mysle, ale pewnikiem nie przejde cenzury, wiec nie ma sensu... 3majcie sie tu i tam ! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: wycięto? 01.09.02, 23:03 Gość portalu: Carioca napisał(a): > Wielu odeszlo i kazdy ma swoje prywatne powody, ja tez odchodze, ale pewnie > nie wytrzymam i czasami tu zagladne. > Napisalabym co mysle, ale pewnikiem nie przejde cenzury, wiec nie ma sensu... > 3majcie sie tu i tam ! > Pozdrowionka Carioca..nie odchodż, należych do jednych z najbardziej zasłużonych forumowiczek na tym naszym trójmiejskim forum, 522 posty do czegoś zobowiązują:-))) a prywatnie...jesteś jedną z moich ulubionych forumowiczek... Rozumiem, czasami przynudzamy...ale cóż nikt nie jest doskonały... Pisz co myślisz cenzura śpiiiii......... Pozdrawiam cieplutko, o__o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: wycięto? IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.02, 00:25 o__o napisała: > Rozumiem, czasami przynudzamy...ale cóż nikt nie jest doskonały... > Pisz co myślisz cenzura śpiiiii......... > Pozdrawiam cieplutko, > o__o Oki, sprobuje... Chetnie tu zagladam, przyciagaja mnie tesknoty za rodzinnymi stronami i z czasem poznajac Was ( wirtualnie ) polubialam to forum :) Ale jest tez ale... Nie lubie, jak ktos robi mi prezenty w postaci virusow, dlatego przestalam sie logowac i zagladac do skrzynki gazety. Nie lubie, jak ktos kopie w moim kompie bez pytania. Zlosci mnie, ze virusowe prezenty dostaje juz na inne @, czego nie mialam zanim mnie tu wiatry przyniosly. Pisze z prywatnej maszyny, a w domu sa takowe trzy i nie moge/nie chce ryzykowac... ! Teraz nadgorliwa cenzurka i stress : uwazanie na to co sie pisze i jakie slowo sie uzyje nawet w przenosni. Nie, to nie jest dla mnie, przepraszam !. Nieistotne dla mnie jest czy ktos nudzi czy nie ? Nie pasuje mi cos to skrytykuje, zaatakuje mnie ktos to zignoruje albo bede sie bronic. Ludzie przychodza i odchodza, kluca sie i godza, takie jest zycie. Mozna powiedziec, ze nie podobaja mi sie uklady ktore tu istnieja i dlatego odchodze. A doskonala to ja tez nie jestem i moich wpisow jest na tym forum o wiele wiecej. Przepraszam za szczerosc !!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: wycięto? IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 02:59 Gość portalu: Carioca napisał(a): > o__o napisała: > > > Rozumiem, czasami przynudzamy...ale cóż nikt nie jest doskonały... > > Pisz co myślisz cenzura śpiiiii......... > > Pozdrawiam cieplutko, > > o__o > > Oki, sprobuje... > > Chetnie tu zagladam, przyciagaja mnie tesknoty za rodzinnymi stronami i z > czasem poznajac Was ( wirtualnie ) polubialam to forum :) > Ale jest tez ale... > Nie lubie, jak ktos robi mi prezenty w postaci virusow, dlatego przestalam sie > logowac i zagladac do skrzynki gazety. > Nie lubie, jak ktos kopie w moim kompie bez pytania. > Zlosci mnie, ze virusowe prezenty dostaje juz na inne @, czego nie mialam > zanim mnie tu wiatry przyniosly. > Pisze z prywatnej maszyny, a w domu sa takowe trzy i nie moge/nie chce > ryzykowac... ! > Teraz nadgorliwa cenzurka i stress : uwazanie na to co sie pisze i jakie slowo > sie uzyje nawet w przenosni. > Nie, to nie jest dla mnie, przepraszam !. > > Nieistotne dla mnie jest czy ktos nudzi czy nie ? Nie pasuje mi cos to > skrytykuje, zaatakuje mnie ktos to zignoruje albo bede sie bronic. > Ludzie przychodza i odchodza, kluca sie i godza, takie jest zycie. > Mozna powiedziec, ze nie podobaja mi sie uklady ktore tu istnieja i dlatego > odchodze. > A doskonala to ja tez nie jestem i moich wpisow jest na tym forum o wiele > wiecej. > Przepraszam za szczerosc !!! > Pozdrowionka Ja tez odszedlem,chociaz zagladam od czasu do czasu.Mgliste uklady decydentow z gazety z partnerem "Skarb Panstwa" czasem zalatuja komuna,stare skurwysynstwo w postaci agendy z Belwederu za pieniadze podatnikow stwarza iluzje wolnosci slowa,ale to tylko iluzja. W gruncie rzeczy kilku spadkobiercow zbankrutowanego systemu trzyma(niektorzy nazywaja tych ludzi administratorami) sie karjerowiczowskich stolkow niegdys prominentnej Trybuny Ludu,a obecnie Gazety Wyborczej zarejestrowanej jako www.gazeta.com. Dla Polakow z zagranicy radze zeby nigdy pod zadnym pozorem nie podawali swoich adresow,bo to naprawde moze skonczyc sie tragicznie,nie zapominajcie, ze dzieci bandytow z dawnego PZPR to obecni partnerzy gazety okradajacej Skarb Panstwa czyli nas. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: wycięto? 02.09.02, 09:56 i tak oto krowia absencja zainspirowała szpadla... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: wycięto? 02.09.02, 10:24 iwa.ja napisała: > i tak oto krowia absencja zainspirowała szpadla... A przyczyna "krowiej absencji" najprawdopodobniej była bardziej prozaiczna: gazecie pewnie omsknął się, zapowiadany na 30/31 sierpnia, przegląd techniczny (vide "forum o forum"). I tak zamiast wrogiej, interwencyjnej cenzury mamy najwyżej niezbyt sprawnie działające techniczne służby gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK pytanie nie na temat,______________ do Carioki IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.09.02, 12:23 Czyżbyś to Ty mi pomagała? Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: pytanie nie na temat,_____________ do Carioki IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.02, 08:39 Dzis golab siadl przy mym oknie i napuszyl piora dumnie, czyzby ktos pytal o mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: pytanie nie na temat,_____________ do Carioki IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 04.09.02, 08:09 Gość portalu: Carioca napisał(a): > Dzis golab siadl przy mym oknie i napuszyl piora dumnie, czyzby ktos pytal o > mnie ? Przepraszam za źle napisany nick....tak pytałem i to nie pierwszy raz , mało tego szukałem...znalazłem i chcę podziękować... Pytałem i w poprzednich postach - Twoich. Odpowiedz - mylę sie , czy nie? Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_polkula_mozgowa_cari Limak, ty cioto 04.09.02, 10:39 Odpieprz się wreszcie od nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: Limak, ty cioto IP: *.rrcnet.com 04.09.02, 15:12 Jak widac na zalaczonym obrazku, Admin reaguje tylko na zwierzeta :( Ot, cenzura hehh.... Odpowiedz Link Zgłoś
_carioca_ Re: pytanie nie na temat,_____________ do Carioki 04.09.02, 12:12 Nie przejmuj sie zle wpisanym nickiem, to nie jest problem ! :) Problemem jest, ze ja nie wiem ; czy naprawde mnie masz na mysli ? Nie lubie sie logowac i nie robie tego od dluzszego czasu, ale pod tym @ adresem mozesz stuknac pare slow prywatnie i moze dojdziemy do ladu, czy jestem ta poszukiwana przez Ciebie osoba ? Rozmawiajac na forum mozemy pewne egzemlarze ....., sprowokowac do niepowaznych i d..... wpisow ! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś