Gość: burak IP: *.proxy.aol.com 16.09.02, 12:21 wyglada ze koniec forum jest bliski rip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szpadel Re: koniec IP: *.client.attbi.com 16.09.02, 18:02 Gość portalu: burak napisał(a): > wyglada ze koniec forum jest bliski > rip Koniec bez prognozy,to rzeczywiście marny koniec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: koniec IP: *.rrcnet.com 16.09.02, 21:01 To już jest koniec, nie ma już nic. Jesteśmy wolni, możemy iść...... Nie, to nie jest jeszcze koniec, ale już tuż, tuż... Są jeszcze ostatnie podrygi, kilka osob walczy jak bezsilny motyl, który wpadł w pajęcza sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe koniec dlaczego?? 17.09.02, 10:55 Własnie co się dzieje, bo jestem nowy, może ktoś mnie oswieci?? Moge zaprosić kilkoro przyjaciół do zabawy. Może coś się podreperuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: koniec dlaczego?? 17.09.02, 11:33 Jaki koniec??? Koniec czego??? Cały czas tu jesteśmy!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: koniec dlaczego?? 17.09.02, 11:42 philip_marlowe napisał: > Własnie co się dzieje, bo jestem nowy, może ktoś mnie oswieci?? Moge zaprosić > kilkoro przyjaciół do zabawy. Może coś się podreperuje:) A bo forum (i to nie tylko 3miejskie) przeżywa czasami takie gorsze momenty. Ale nic sie nie przejmuj.:) Pobądź z nami, to sam zobaczysz jak to jest: czasami bywa lepiej, czasami gorzej. Czasami faktycznie łapki opadają, ale potem przychodzi lepszy dzień i forum znowu ożywa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: koniec dlaczego?? 17.09.02, 17:36 A to Trojmiejskie forum przezywa jakis kryzys? Na czym on polega? Odpowiedz Link Zgłoś
mazer_rackham Re: koniec dlaczego?? 19.09.02, 14:22 na tym ze sie tu pare osob zjawilo i twierdza ze sa nowi i szukaja szperaja i nikt nie wie o co chodzi a chodzi o to ze ... by być wiarygodnym Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: koniec czego? 21.09.02, 05:39 Forum żyje jak dawniej, a lekkie oziębienie wynika z paru przyczyn: Szpadel zrobił się jakby grzeczniejszy, zabrakło naszego ubóstwianego Artura oraz � co nie jest bez znaczenia � pojawiło się raptem mnóstwo nowych jedno-postowych wątków, na które mało kto reaguje, bo są mało interesujące. Najlepszym dowodem na życie forum jest wątek rzygaczowy, który wydaje się bardziej twórczy niż kiedyś. Stwórzcie nowe, interesujące wątki (np. historia muzyki rockowej w 3-mieście) a zobaczycie ilu się znajdzie rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: a chodzi o to, że 21.09.02, 15:17 pojawiło się trochę niezrównoważonych psychicznie osobników, którzy zaśmiecają to Forum, a także inne. To Forum tak szybko się nie skończy!! Macie, psychole, przechlapane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: koniec 02.10.02, 09:12 Gość portalu: burak napisał(a): > wyglada ze koniec forum jest bliski > rip niestety, chyba masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe No co wy?? 02.10.02, 11:25 Cholera, trzeba cos zrobić. Pomysłów mam kilka i postaram się cos dopomóc. Odpowiedz Link Zgłoś