Dodaj do ulubionych

W CZWARTEK KOSZYKARSKIE ŚWIĘTO: PROKOM - ANWIL

IP: 10.10.41.* 25.09.01, 12:29
Już w czwartek wielkie koszykarskie święto w Sopocie. Prokom Trefl Sopot
podejmował będzie Anwil Włocławek. Na parkiecie spotka się wiele gwiazd i wiele
tysięcy dolarów. Jak myślicie kto wygra to spotkanie i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ksiądz Re: W CZWARTEK KOSZYKARSKIE ŚWIĘTO: PROKOM - ANWIL IP: 10.10.41.* 25.09.01, 12:32
      Proszę nie nadużywać słowa święto, bo to jest dzień pański. Zresztą kogo
      obchodzą gimnastyki kilku panów, za niebotyczne pieniądze. Jaką część swycg
      apanazy przekaują oni ubogim.
      • lucy_z Re: W CZWARTEK KOSZYKARSKIE ŚWIĘTO: PROKOM - ANWIL 25.09.01, 12:51
        Gość portalu: Ksiądz napisał(a):

> Proszę nie nadużywać słowa święto, bo to jest dzień pański. Zresztą kogo
        > obchodzą gimnastyki kilku panów, za niebotyczne pieniądze. Jaką część swycg
        > apanazy przekaują oni ubogim.

To jest ciężka praca za ciężkie pieniądze. Trzeba czasami dać hasło na meczu:
        zbieramy na to i na to , konkretnie na cel a myślę,że napewno zawodnicy i kibice
        zebrali by pewną kwotę. Ale musi być określony cel!!! I trzeba się wybrać na
        mecz :))))) polecam taką rozrywkę:))))))
    • Gość: beast Re: W CZWARTEK KOSZYKARSKIE ŚWIĘTO: PROKOM - ANWIL IP: *.nsm.pl 25.09.01, 12:57
      Wygra oczywiście Prokom po wyrównanej grze,chociaż jeśli sopocianie beda mieli
      taka skutecznośc w rzutach za trzy jak w Inowrocławiu to zwyciężą nie po
      wyrównanej grze;)McNaull,Szybilski i Jankowski poradza sobie z Kulem ,tylko kto
      zatrzyma O'Bannona.Ten grubas Ansley? ;)
      • Gość: Dcdam Re: W CZWARTEK KOSZYKARSKIE ŚWIĘTO: PROKOM - ANWIL IP: 10.206.1.* / 195.205.6.* 27.09.01, 08:47
        Myślałem że można na forum porozmawiać o meczu a nie o kościele. Myślę, że jak
        na razie lepszy skład ma Anwil i on powinien ten mecz rozstrzygnąć na swoją
        korzyść. Choć wiem że Prokom to jeden z najlepszych zespołow w lidze. Ale
        brakuje mu gwiazd takich jak O'Banon czy Kul, którzy w decydujących momentach
        mogą rozstrzygnąć mecz na swoją korzyść. Ja mieszkam w Bydgoszczy i kibicuje
        Anwilowi, choć Prokom bardzo lubię ze względu na Kijewskiego, Jankowskiego oraz
        McNula. Jednak wygra Anwil po zaciętym meczu.
        • Gość: Matti Re: W CZWARTEK KOSZYKARSKIE ŚWIĘTO: PROKOM - ANWIL IP: 192.168.5.* / *.wbpg.org.pl 27.09.01, 12:53
          Bardzo prosze o info na temat cen biletow!!!!
          z gory dzieki
          M
          • Gość: beast Re: W CZWARTEK KOSZYKARSKIE ŚWIĘTO: PROKOM - ANWIL IP: *.*.*.* 27.09.01, 13:10
            22 zł. normalny i 15 zł.ulgowy
            • Gość: Matti Re: W CZWARTEK KOSZYKARSKIE ŚWIĘTO: PROKOM - ANWIL IP: *.ely.pg.gda.pl 28.09.01, 14:09
              Gość portalu: beast napisał(a):

> 22 zł. normalny i 15 zł.ulgowy

zeby jeszcze mozna bylo je kupic 1,5 h przed meczem to by bylo fajnie, a sam mecz
              byl powalajacy!!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka