Gość: sip IP: *.such.nat.hnet.pl 09.12.05, 21:30 Bo padnę. To chyba jakiś odłam moheru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waza Hej sokoły, to trzeba śpiewać. IP: *.gdansk.gda.pl 09.12.05, 21:53 dzieweczka do laseczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Gazeta Wyborcza za cenzurą artystów ??!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:15 O to jakaś nowość, przecież niedawno jeszcze tak się oburzała na mohery oburzone bluźnierstwami. A teraz sama donosi a feeeeeeeeeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycenzor Re: Gazeta Wyborcza za cenzurą artystów ??!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:09 ...czy ujawnianie tekstów to cenzura? Zastanów sie co piszesz, to raczej reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notor Re: Gazeta Wyborcza za cenzurą artystów ??!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:11 Ten facet jest politykiem, a ja mam prawo wiedzieć czym się zajmuje i jakie ma poglądy niezależnie od opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Varg Masz też prawo do ulgowych przejazdów koleją IP: *.acn.waw.pl 11.12.05, 02:10 i do zrobienia kupy jak ci się chce... Tylko kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Przedziwna "poprawnośc polityczna" mediów 13.12.05, 01:28 Ciekawe, że w Polsce gdy się komentuje życie społeczno-polityczne do mediów chętnie wpuszcza się wiele osób związanych z Kościołem, choćby niektórych biskupów i przedstawia się ich - poniekąd słusznie - jako głos rozsądku. Takich nie wypada krytykować, na takich się nie narzeka. Gdy natomiast świeccy zaczynają poruszać tematy wiary (z którymi ww. autorytety zgodziłyby się zapewne bez mrugnięcia okiem) to zaczyna się ich przedstawiać jako ciemnogród lub - najlepszym wypadku - swego rodzaju egzotykę. Może ktoś mi wyjaśnić gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 THAT'S THRASH METAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:25 NOT TRASH. Nie porównujcie tego pięknego gatunku do śmieci... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
puba mydlenie oczu.. 13.12.05, 07:46 ...w sam raz by sobie pokrzyczec na forum. zaraz wywalą chłopaka z partii i bedzie po krzyku - nie reprezentuje on ulubionego gatunku muzycznego ojca dyrektora i czym sie podniecać.. niech wybierze - muzyka albo partia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minawi Re: mydlenie oczu.. IP: *.icpnet.pl 13.12.05, 10:42 hehe niedługo zmuszą kolesia żeby pisał kolędy ;) w sam raz po rydzykowemu, na pewno wszystko będzie wtedy ok.. co za kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mortis Re: THAT'S THRASH METAL IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.05, 20:04 Dokładnie. To ma być THRASH!!! Thrash till death ludzie... www.muzyka.oz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kapo44 Re: Przedziwna "poprawnośc polityczna" mediów 13.12.05, 08:06 O czym ty mowisz? Gosc z PiS czyli jak mozna uznac z partii katolickej - a on o Szatanie. Gdzie tu logika? Kaczki gonia do Rydzyka, a tu taka dywersja na tylach. Tu nie ma nic o ciemniogrodzie i egzotyce, tylko o rozbierznosci partia polityczna(prawicowa, katolicka) - satanistyczne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Przedziwna "poprawnośc polityczna" mediów 13.12.05, 10:19 Ale jaka tu wiara? Kolesie założyli trash metalowy zespół bo to lubią, poglądy mają prawicowe i wstąpili do PiS. Informacja o tym, że "przyjaciele" Ojca redaktora śpiewają o szatanie jest zabawna, rzeczywiście, ot i wszystko. Trłumaczenie, że to teksty niemal jak Arki Noego jest nieporozumieniem dodjącym jeszcze całości absurdu. Ubawiłem się, dopóki nie przeczytałem wypowiedzi któregoś tam działacza, że trzeba się sprawie bliżej przyjrzeć. A czemu tu sie przyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Przedziwna "poprawnośc polityczna" mediów 13.12.05, 23:42 ale tu nie chodzi o szczucie kogokolwiek tylko o ciekawostkę związaną z politykiem mniej niż skrajnej, ale bardziej niż tylko zwykłej prawicowej partii. Jak siębierzesz za politykę to raczej nie miej nic kompromitujacego na koncie bo prędzej czy później prasa ci to wyciągnie takie jej psie prawo Ex-satanista chyba zostanie wzorcowym katolikiem i zamista o szatanie, mroku, robieniu fujarek z kregosłupów, wyżeraniu mózgu, ofiar dla kozła, chaosie, gwałceniu kotów na cmentarzu i robieniu kapci ze skóry noworodków zacznie teraz pier%$#&ć o bezwzględnym zakazie aborcji i zapłodnieniu in vitro, BE(RE)CIKOWYM dla wszystkich i zacznie ubierać w bieliznę antyczne posągi no i dobrze, bo muzyka Afterlife prezentowała się tak zapraszam do ściągnięcia mp3 :))))) afterlife.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNjI5LHV0d29yeS5odG1sP3NvcnRvd2FuaWU9bm93eQ== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatan Przypominam, że wygraliśmy legalne wybory;-) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.12.05, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
henryad [...] 13.12.05, 04:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość cenzura artystów ??!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:35 ..a co ksepka wstydzi się swoich tekstów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunek Re: cenzura artystów ??!!! IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 13.12.05, 13:10 A czy ten ksepki idiota nazywa siebie artysta? Nieporozumienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gazeta Wyborcza za cenzurą artystów ??!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 01:58 raczej przezywa silny dysonans poznawczy:-) tak to nielatwo zycie osobiste z polityka pogodzic poslowie samoobrony tez superkatoliccy - a w belgii balamuca prostytutki Gość portalu: XXL napisał(a): > O to jakaś nowość, przecież niedawno jeszcze tak się oburzała > na mohery oburzone bluźnierstwami. > A teraz sama donosi a feeeeeeeeeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D14b0ll0s PiS sie wierci i kreci, aby tylko nie mowic wprost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 08:00 Kupa smiechu. A najlepszy jest juz ten komentarz: "moim zdaniem powinno to być zakazane, choć oczywiście tak, aby nie naruszać wolności artystycznej wypowiedzi". Czyli jak? :D PiSowcy po tzw. 'zlej prasie' wokol ich dyktatorskich metod bardzo staraja sie mowic 'poprawnie'. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner To nie artyści tylko polityczni aktywiści IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.12.05, 09:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner rewolucji moralnej, IV RP itp. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.12.05, 09:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisssss ave satan Re: Hej sokoły, to trzeba śpiewać. IP: *.pro-internet.pl 11.12.05, 19:59 a warszawiacy pożegnali dziś kaczyńskiego wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3060005.html buuuuuuuuuuuaaaaaaaahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks "Warszawa" żegna prezydenta :) IP: 213.17.149.* 13.12.05, 07:28 tylko GW zapomniał dodać że to była młodzieżówka komunistyczna z emblematami CHe Guevarry w liczbie 7 osób - to ci "młodzi warszawiacy", gdyby była demonstracja popierająca Kaczyńskiego to napisaliby: "Grupka bojówkarzy z Młodzierzy Wszechpolskiej (ew. nieliczna grupa moherowych oszołomów)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:53 po prostu skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waza Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.gdansk.gda.pl 09.12.05, 21:55 są gusta i guściki, a kochających inaczej zawsze gnębią. Więcej tolerancji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:12 ....co innego gej, a co innego faszyzm i satanizm. Niech się świat dowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Varg Nie porównuj faszyzmu z satanizmem IP: *.acn.waw.pl 11.12.05, 02:12 bo pierwsze to ideologia polityczna, a drugie to ruch religijny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waza TOLERANCJI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.gda.pl 09.12.05, 21:56 ale mów to sępom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:08 ksepka na pewno wierzy .... tylko w co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizer Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:10 on wierzy w trzy szóstki, jestem ciekawy do którego kościoła chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzący Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:11 on wierzy w Cieślę i chce go zwalczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fut Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:14 ile lat to już trwa? a może się dowiemy o gustach innych polityków z prawicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo Jestem katolikiem, co tydzień chodzę do kościoła.. IP: *.chello.pl 09.12.05, 22:18 Odczytywanie tych tekstów jako satanistycznych to nieporozumienie - tłumaczy Ksepka. - Jest dokładnie odwrotnie, jestem krytykiem tej ideologii, a te słowa trzeba odczytywać ironicznie. Jestem katolikiem, co tydzień chodzę do kościoła.... HA, HA, HA... Co za gość... A PO CO ON CHODZI DO KOŚCIOŁA? MOŻE ĆWICZY DO JASEŁEK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten Re: Jestem katolikiem, co tydzień chodzę do kości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:32 mam nadzieję, że nie jest ministrantem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Jestem katolikiem, co tydzień chodzę do kości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:44 A jak jest, to co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZALGRON Re: Jestem katolikiem, co tydzień chodzę do kości IP: 194.146.216.* 15.12.05, 19:03 A nawet jeśli jest ministrantem, a te teksty są naprawdę satanistyczne to co to ma do rzecz7y? Po prostu pasują do takiej muzyki. Sam co tydzień chodzę do kościoła, biblię znam dość nieźle, ministrantem byłem, etc. a muzyki z podobnymi tekstami słucham i nie widzę w tym nic niekatolickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buehehe Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: 217.153.221.* 09.12.05, 22:48 A jak sie wyda ,ze gra w gre Quake to juz ma pozamiatane.Tam pentagramy są i odwrócone krzyże ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.FoltynKubicka Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:32 Gratuluie rozeznania w temacie ! A Grzegorz nie nazywa sie Ksepka, ale KSEPKO. Pozdrawiam H. Foltyn-Kubicka Posel do PE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny zielo Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.chello.pl 10.12.05, 15:21 proponuje aby pani poseł Foltyn-Kubicka zaspiewała swoim kolegom z partii zilonych w Parlamencie Europejskim, piosenkę swojego młodego przyjaciela Ksepko "Fuck the green". ciekawe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:34 to Pani Fołtyn też lubi satan-metal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.chello.pl 09.12.05, 23:14 Na jakim świecie my żyjemy!?Takimi ludżmi powinna zająć się policja. swoja drogą to cynizm-to towarystwo w PiS-ie. A może ja jestem nienormalny, a może Erika Steinbach to nasza przyjaciółka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.interecho.com / *.interecho.com 09.12.05, 23:14 nie ma to jak być "jednym z bardziej obiektych trójmiejskich dzienikarzy"! grunt to DOCIERAC DO PRAWDY. "no to znajdź tych ludzi i porozmawiaj z nimi po swojemu". gratuluję, panie sandecki, jest pan teraz z siebie na pewno bardzo dumnny? jakoś... nie zadroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:04 Przeczytałem artykuł Pana Sandeckiego i włos mi się zjeżył na głowie.Ci pseudomuzycy stanowią zagrożenie dla porządku publicznego w naszym państwie.Są takze zagrozeniem dla młodych ludzi z którymi wielokrotnie się spotykali jako ważni politycy Prawa i Sprawiedliwości.Jak oni mogą twierdzić,że są katolikami-to jest wstyd i hańba na całą Polskę.Moim zdaniem powinien zareagować arcybiskup Gocłowski.Ci nikczemni,fałszywi "politycy" powinni byc ekskomunikowani za jawną gloryfikację SZATANA.A tak na marginesie ciekawe czy posłowie Prawa i Sprawiedliwości pokazujący się codziennie w tv TRWAM nie wezmą tych "pajacy" ze soba aby dali koncerty "ojcu dyrektorowi" Tadeuszowi Rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale o co chodzi Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:06 ale o co chodzi panie dobrodzieju z pis zapewne, wiem ze boli ale co ma satanista w moherowym berecie do donalda tuska i zakładów karnych??????? proponuje moczenie nóg w solach zapachowych, bo biorac pod uwwage ten bełkot to głowe trzeba zostawić w nocy odkręconą na półce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaXiM Re:SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:29 Jestem człowiekiem niewierzącym ale mam poczucie moralności i tego co jest dobre a co jest złe.Można śmiało stwierdzić,że ci "metalowcy" są satanistami.Takie teksty są karalne i można je scigac z całą surowoscia i stanowczością.Prawo i Sprawiedliwość okazuje sie być partią cyników, którzy wykorzystują kościół katolicki do swych partyjnych celów.Pamiętam jak prezydent-elekt Lech Kaczyński podczas kampani wyborczrj wysłał list do wszystkich proboszczów z prośba o poparcie swojej kandydatury.Teraz kościół ma problem, bo nie wie w co wierzą politycy PIS-u.Ludwik Dorn także okazał się podłym człowiekiem.Swoją kochankę umiescił w służbowym mieszkaniu!!!!"Facet" rozbija dwie rodziny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feee Re:SKANDAL !!!ze sie pierdołami zajmujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 08:46 cieszy mnie ze tylko takie problemy sa gbyby były wieksze to zawsze mozna na was liczyc ze je wytropicie i pomnozycie przez 1000 do kwadratu, bo obiektywni jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re:SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.acn.waw.pl 13.12.05, 07:15 A ja smiało moge stwierdzic ze nie masz pojecia o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blob Re:SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.05, 13:52 "Takie teksty są karalne" Karalna to powinna być terminalna głupota, jakiej przykład dajesz wypisując takie farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.05, 09:04 Takich rozdartych zabłąkanych owieczek będzie coraz wiecej .Gó..e absolwentów Akademii Morskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Gdynia Będziemy musieli przeanalizować te teksty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 09:58 Współpracowałem z Ksepko, to sensowny młody chłopak. Jeżeli chodzi o Cymańskigo to nie mam słów. Nie wiem co się porobiło z PiS, coraz mniej mnie to śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terazja Re: Będziemy musieli przeanalizować te teksty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:38 też grasz satan-metal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Będziemy musieli przeanalizować te teksty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:47 Nie zdziwiłbym się. Widać to cecha inteligentnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
randybvain Diabli go wcale nie sluchaja 10.12.05, 12:58 Widac jako artysta jest nie calkiem ciekawy, wiec mu robia reklame i kilku metali z pewnoscia zakupi plyte, zeby zobaczyc, coz to takiego, ze zwyklej ciekawosci. Smiesza mnie wypowiedzi tutejszych obroncow moralnosci, jakoby wszyscy metalowcy byli satanistami... Metal ma wiele kierunkow, czesc fanatykow woli np. biegac z mieczami i udawac skandynawskie berserki. A co do ubierania na czarno, to czyz sami ksieza nie propaguja tego cmentarno-smiertelnego koloru? Pentagramy i inne tego typu rekwizyty wziely sie z glownie z opowiesci proboszczow o dziwacznych obrzedach templariuszy i innych takich, zamiast jednak odstraszyc owieczki, tylko je zainteresowali. A zreszta, tymczasowo jeszcze mamy tolerancje religijna, a satanizm nie jest zakazany chyba, kazdy moze wierzyc sobie w co chce i jest to jego prywatna sprawa... No co mi z tego, ze taki Ksepko chodzi do kosciola, a niby po kryjomu jest satanista? Ja tam nie zamierzam go nasladowac, a i ludzie kupujacy te plyty nie stanowia jakiegos znaczacego odsetka. A jesli ktos sie boi, ze jego dziecko wyslucha gdzies takich tekstow i zacznie lazic po cmentarzach, zabijac szczenieta i rozwalac nagrobki... to coz, taki ktos juz od dawna wie, ze ma powazny problem w relacjach rodzinnych i jakies zabraniajace prawa nic na to nie poradza, skoro on sam z wlasnym dzieckiem nie moze sie dogadac, ze jest to niewlasciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niech każdy wierzy w co chce! IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 14:10 ..chociaż dziwię się, że dotyczy to człowieka z PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radykał Jeżeli to prawda.... IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 14:14 ...to cały sopocki PiS powinien być "urlopowany". Kazdy ma prawo wierzyć w co chce, ale propagowanie przemocy i nienawiści jest w tym kraju karalne. Mam nadzieję, ze PiS sobie z tym poradzi, bo innaczej będzsi to kompromitacja całej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Czarna msza PiSu IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 14:18 To będzie ciekawy test dla pomorskiego PiSu. Swoją drogą nie wierzę, ze kierownictwo PiS nic o tym nie wiedziało. Podobno nagrywaq swoje wycia od 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Czarna msza PiSu IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 14:55 TO nie jest tak, że PiS wszystkich prześwietla. Wszędzie zdarzają się debile, w PO w PiS czy LPR. Facet po prostu jest choryi powinien się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necromancer Re: Diabli go wcale nie sluchaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:48 Bardzo słuszne uwagi, randybvain. Dodam tylko, że w czasach wczesnochrześcijańskich pentagram symbolizował 5 ran Chrystusa, zatem trudno go interpretować jako rekwizyt przynależny do tzw. estetyki zła, która zresztą obiektywnie rzecz biorąc nie istnieje. A moralistom zgorszonym deahtmetalowymi rekwizytami polecam wizytę w klasztorze kartuzów w Kartuzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Der Diabli z nim grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:35 właściwie to on gra liturfgię..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GajowyMarucha Re: Diabli go wcale nie sluchaja IP: *.ipt.aol.com 13.12.05, 09:47 po pierwsze primo satnizm nie jest religią, po drugie primo to że ktoś wyśpiewuje, wykrzykuje, growlinguje (nie wiem nie słuchałem, nie mam zamiaru, chociaż po takiej reklamie może faktycznie parę osób nabedzie drogą kupna którąś z płyt "zespołu" - códzysłów wstawiony z premedytacją i świadomie) takie teksty nie oznacza, że jest satanistą trzeba to raczej nazwać formą ekspresji artystycznej(a'propos koleś wygląda na fotce conajmniej dziwnie...nie napisze jak bo cenzura nie puści), po trzecie primo pentagram to nie symbol szatana, po czwarte primo koleś se namieszał w życiorysie i teraz na klęczkach pójdzie do Częstochowy, nie w ramach pokuty, bedzie sie modlił żeby go z partii nie wylali. To tyle pozdrawiam szczególnie Mishę, fakt ubawiłem sie po pachy czytając:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danziger Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 14:57 no to niezłe, satanista wojewodą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 15:00 no bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necromancer Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:49 Głupiś, danziger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiamciemnote Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.interecho.com / *.interecho.com 10.12.05, 16:00 ludzie nie macie pojecia o co chodzi w tekstach różnych artysów, jesteście nietolerancyjni, nie rozróżniacie czym są metafory chociażby, a po przeczytaniu tego artykułu widze że o muzyce jego autor miał jeszcze mniejsze pojęcie.... a Grzegorz niech sie nie łąmie ma prawo robić to co lubi, ciekawe jak wy byście sie czuli gdyby ktoś wchodził z buciorami w wasze życie, o tym sataniźmie to kompletny nonsens nadający sie do Orwella... w polskiej rzeczywistości spotyka sie takei rzeczy na kazdym kroku, pozdraiwam ciemnogród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulfstan Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.160.wmc.com.pl 10.12.05, 16:27 pewnie chodzi w nich o IV RP i Ojca Dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemnogród Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:28 Ty, "interecho" od kiedy to PiS pozdrawia ciemnogród! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixxxon666 H..JE W PYTY tendencyjnym dzienikarzom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:02 autorze artykułu - zadaj sobie trud i przyczytaj w calosci teksty afterlife a nastepnie jakis podrecznik literatury omawiajacy srodki wyrazu a moze zrozumiesz ze autor tekstow moze miec krytyczny stosunek do czesci zjawisk ktore opisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drawer Re: H..JE W PYTY tendencyjnym dzienikarzom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:25 koleś o sympatycznym nicku...666... chyba się trochę zdenerwował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziąą Re: H..JE W PYTY tendencyjnym dzienikarzom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 06:04 ee tam, rydzyk nie lubi takiej muzyki, kolega jest stracony . I dobrze, moze sie poswieci muzyce a nie tym politycznym piardom . hail&kill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianin Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:59 każdy ma w swoim życiu okres "buntu", problem w tym, że większość z tego wyrasta, a panu Ksepce zostało...ale co on robiw PiSie? (pełnomocnik! Zarząd Wojewódzki!) to tylko diabli raczą wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Panie Sandecki gdzie Pana moralność IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 18:00 czyżby liczyła się tylko wierszówka ? a moze nie tylko wierszówka pozdrowienia dla Pana najlepszego kolegi Jacka Kurskiego pewnie siedzicie sobie teraz na piwki i niezły macie ubaw jak to przyzwoitego człowieka zmiszczyliście .Gratuluje obiektywności dziennikarskiej naprawde gratuluje jest Pan zwykła ś..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Panie Sandecki gdzie Pana moralność IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 18:04 i jeszcze jedno radze sobie lepiej dobierać kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Panie Sandecki gdzie Pana moralność IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.05, 19:13 grunt to dobrzy koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryt Panie Sandecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:26 ...tylko nie zaprzyjaźniaj się Pan z tym gościem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoralny Re: Panie Sandecki gdzie Pana moralność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:10 ..chyba się powinienem wstydzić, ale też uważam że teksty typu "My genitals hunger still for more" są debilne i nie mają nic wspólnego z poezją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beret Gitarzysta Klimczyk potwierdza: - Grzesiek pisze b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:06 Gitarzysta Klimczyk potwierdza: - Grzesiek pisze bardzo mocne teksty, ale mają one wymowę chrześcijańską. oto fragment chrześcijańskiej poezji pana Ksywki z "ANNIHILATE THE PSYCHO": Please step inside, smell my underwear The stench of piss is what you’ll sense there My genitals hunger still for more Visualize global intercourse --......no coments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesieeeeeek Re: Gitarzysta Klimczyk potwierdza: - Grzesiek pi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:35 ej a mzoe mi ktos podac link na ich strone bylbym bardzo wdzieczny bo szukam ale jakos nigdzie znalezc nie moge ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSman Panie Sandecki!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:17 zniszczyłeś Pan pożądnego człowieka, który w dzień jest przykładnym prawnikiem w znanej sopockiej firmie prawniczej, a tylko w nocy onanizuje się z gitarą przy świecach ustawionych w pentagram! Wstydź się Pan, wstydź, to takie niechrześcijańskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necromancer Re: Panie Sandecki!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:46 A kolega PiSman to z konkurencyjnej sopockiej firmy prawniczej zapewne? >:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Panie Sandecki!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:45 No i to jest święte prawo tego faceta śpiewać co chce, dopóki nie łamie prawa. Ludzie, opamiętajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSmacher Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:19 Pan Ksepka jest dobry bo nie lubi komunistów, a że czasami pomodli się do odwróconego krzyża to przecież jego prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koller wszystkiemu winien Kurski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:25 teraz jest taka moda, że jak jest "gnój" to zawsze winny jest Kurski. Teraz czytam, że to wszystko przez Kurskiego. Chłopaki! czy wam już naprawdę trawa i metal wyjarał muzgi!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necromancer Re: wszystkiemu winien Kurski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:00 Taaaa... założę się, że za wysokim poziomem twojej ortografii też stoi Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biskaj Klimczyk wojewodą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:30 ...a jak zostaniesz już tym wojewodą, to se założycie taką zaj...ście czadową kapelę że wszyscy się po...ją z zazdrości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicewojewoda Re: Klimczyk wojewodą! IP: *.chello.pl 10.12.05, 19:25 brawo lesniczy kurski i sąsiedzie biznesmenie cymański z malborka fajnych macie kumpli w sopocie: przypadkiem palimy postacie zaprzyjażnionych polityków, popijajamy mleko,potem o drugiej w nocy słuchając radia ojca dyrektora w katolickiej kawiarence spatiff, dostajemy w mordę za wiarę, a potem śpiewając kolendy o.....diabełku kochanym i mamusi p... ale to tylko taki artystyczny wyraz, a prawymi rączkami w górę tylko machamy Odpowiedz Link Zgłoś